Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Hos YourSurprise kan du gå på opdagelse i et kæmpe udvalg af gaveideer til enhver anledning og modtager. Fra betænksomme gaver til pratiske overraskelser, find her den perfekte gave som siger mere end 1000 ord.

700 Gaver

Du har set 48 af 700 gaver

Gaveideer til enhver anledning

At modtage og give gaver er en universel måde at vise værdsættelse og kærlighed på. Det er mere end bare at udveksle materialistiske ting. En gave giver dig mulighed for at vise din kærlighed, vise at du tænker på dem eller ønske tillykke med en særlig milepæl i deres liv. En gave kan forstærke båndet mellem jer og kan hjælpe til med at vise følelser eller bare sige noget som ord ikke kan. Er du i dilemma om hvad du skal give en særlig person i dit liv? Der er ingen grund til panik! Vi har en masse fantastiske gaveideer til dig lige her.

Hvad er den perfekte gaveidé?

Når det drejer sig om at finde den perfekte gave, så er det vigtigste faktisk bare at du har gjort dig umage. Tommelfingerreglen er at en gave bør reflektere modtagerens interesser, behov og personlighed. Herunder finder nogle af de vigtigste overvejelser du skal gøre dig:

 • Interesser: Fokuser på modtagerens hobbyer eller passioner. Uanset om de er fitness entusiaster, en bogorm eller en tech nørd, så er der altid en perfekt gave til alle og enhver.
 • Behov: Nogle gange er den bedste gave en gave som udfylder et behov. Tænk over hvad modtageren kan bruge i dagligdagen.
 • Personlighed: Gaver som passer til modtagerens personlighed er altid et hit. Er de udadvendte eller indadvendte? Elsker de spænding eller er de mere til stille og rolig hygge?
 • Anledning: Anledningen kan også give dig en ide om hvilken gave du skal vælge. En fødselsdagsgave er måske mere personlig, mens en julegave er mere generel.

At give en gave er ikke kvantumfysik, men disse tips kan måske hjælpe dig med at finde den perfekte gave. Husk på, det er tanken der tæller.

Unikke gaveønsker til hende eller ham

Nu hvor du har større indsigt i hvad du skal overveje når du leder efter de bedste gaveodeer, så er det næste du skal overveje: Budget! Det er ikke altid nødvendigt at bruge en formue på en gave. Heldigvis er der masser af gaveønsker og ideer til dem, der ikke har midlerne til en dyr gave. Herunder et par sjove og søde gaveideer til en god pris:

 1. Et unikt plysdyr med modtagerens ansigt.
 2. Et termokrus med billede
 3. En lækker æske chokolade
 4. Et lykønskningskort med en sød hilsen
 5. Et indgraveret glas til modtagerens yndlingsdrink
 6. Et læderarmbånd indgraveret med et navn
 7. En personlig nøglering med eget billede eller tekst

Igen skal du huske på det er tanken der tæller, ikke prisskiltet. Vi ønsker dig held og lykke med gavegivningen! Hvis du har brug for mere inspiration så tjek vores side ud med små gaver.

Du kan også tjekke vores temasider ud med gaveideer til ham, gaveideer til hende, gaveideer til børn eller gaveideer til forældre.