Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

En gudfar og gudmor er vigtige personer i et barns liv. Uanset om du planlægger en barnedåb eller bare vil takke dem for deres støtte, er du helt sikkert kommet til det rigtige sted. Tak dem med en personlig gave ved at tilpasse den med et foto og/eller en tekst.

130 Gaver

Du har set 48 af 130 gaver

Bed en om at være gudmor eller gudfar

Planlægger du at bede en om at være gudmor eller -far til dit barns kommende dåb? Du kan selvfølgelig bare spørge, men du kan også få den lille til at bede om det for dig, på en helt unik måde. Hvordan? Hvad med en sut med teksten: Vil du være min gudmor? eller: vil du være min gudfar? Ud over sutter, har vi også sparkedragter, æsker med chokolade eller endda graverede glas. Du kan sætte gudforælderens navn på nærmest alt og gøre det til en virkelig personlig gave!

Gudforælderens officielle betydning

En gudforælder kendes formelt som en sponsor, der kommer fra det latinske ord 'spondere' eller 'at love.' Gudfaren og gudmoren er roller, som forbindes med dåben i den (katolske) kirke. Kirken har en række regler for gudforældre. Gudforælderen skal for eksempel være katolik, konfirmeret og have fået sin første nadver. Personen skal også leve i overensstemmelse med troen. På engelsk giver man også navnet 'guideparent' til de personer. Traditionelt giver man ofte rollerne som gudfar og gudmor til slægtninge, som fx det døbte barns onkler og tanter.

Gudforælderens rolle

Gudfaren og gudmoren er - sammen med alle de andre vidner til dåben - officielle vidner på, at barnet er blevet døbt. Under barnedåben lover gudfaren og -moren at hjælpe deres gudbarn med at leve et kristent liv, især hvis barnet mister en eller begge forældre. Dog er rollerne som gudfar og gudmor ikke juridiske roller. Derfor får gudforældrene ikke nogen yderligere juridiske rettigheder eller pligter med henblik på om nødvendigt at tage sig af deres gudbarn. Som gudfader eller gudmor bliver man ikke automatisk gudbarnets værge. Hvis forældrene ønsker det, skal forældrene skrive det i deres testamente.

Gudforældre i 2024

Meget har ændret sig med tiden. Mange forældre spørger familiemedlemmer, lige som vennerne også ofte bliver bedt om at være gudforældre, selv hvis barnet ikke døbes. Selv når et barn døbes, er der ofte to gudmødre eller gudfædre. Der er altså ikke længere altid kun en gudfar og en gudmor. Under alle omstændigheder er rollen som en gudforælder en ærefuld rolle: Forældrene viser dig tillid og ønsker, at du og gudbarnet danner et bånd.

Gudfar, gudmor eller rig tante?

Hvis du bliver bedt om at blive gudforælder, betyder det selvfølgelig ikke, at du derfra forventes at tage dig af gudbarnet, som en anden mor (eller far). Alligevel vil du måske nok, som gudfar eller gudmor, gerne gøre lidt mere for dit gudbarn. Mange gudforældre laver ofte noget sjovt med deres gudbarn, som fx at købe noget lækkert tøj eller gaver, og i nogle tilfælde kan de endda lave en opsparing til deres fremtid. Det er bestemt ikke en pligt og mange gudforældre er bare stolte over at være gudfar eller gudmor!

Bed en om at være gudmor eller gudfar

Hvis du gerne vil bede nogen om at være gudforælder, kan du overveje at gøre det på en original måde med en personlig gave. Vi har en mange fine gaver, som inkluderer spørgsmålet om, hvorvidt nogen gerne vil være gudforælder. Du kan også sætte navn på alle vores gaver for at gøre dem rigtigt personlige.

De mest populære gaver, når du vil bede nogen om at være gudforælder er: en sut en sparkedragt en lille tallerken

Tak en gudforælder med en gave

Vil du gerne takke en for at have påtaget sig gudforælderens rolle? Gør det med en sjov, personlig gave med en hjertevarm besked og gudforælderens navn.

De mest populære gaver, når du takke en gudforælder er: et krus med navnet og 'gudfar' eller 'gudmor' en æske chokolade med en personlig besked og et navn et glas med en indgraveret takkebesked på en klinke med et billede af gudforælderen og gudbarnet.