Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Leder du efter en gave eller reklameartikel hvor dit logo kan printes på? Så er du kommet til rette sted! Hos YourSurprise kan alle gaver printes med logo. Fra en drikkedunk til et tapasbræt og krus: Hos os finder du noget til enhver smag.

164 Gaver

Du har set 48 af 164 gaver

At give en gave viser allerede at du tænker på en anden. Men hvis du ovenikøbet vælger at personalisere gaven, så tager du lige skridtet videre. Personliggørelse af en gave gør den helt unik, særlig og eksklusiv.

En af vores mange muligheder for at tilpasse vores produkter, er vores mange logogaver. Ved at bruge dit logo skiller du dig ud overfor andre virksomheder, institutioner og organisationer. Leder du efter inspiration eller firmagave ideer så er disse gaver og reklameartikler med logo helt perfekte. Find de mest unikke firmagaver her og overrask dine kunder og ansatte nu!

Hos YourSurprise tilbyder vi et bredt udvalg af gaver med eget design. Herunder finder du en oversigt over vores mest solgte logo gadgets, som du kan imponere med til enhver lejlighed. Få inspiration her!

Gør dit logo eller symbol ekstra synligt ved at trykke det på et af vores mange krus. Om det er til kontoret eller til hjemmet, så kan du overraske en medarbejder eller en kollega med et krus med logo som de kan bruge i kaffepausen.

Til ethvert måltid er der drikkevarer der passer til. Hvorfor ikke bruge et personligt glas med logo? Du kan også lave glas med logo til en vigtig forretningsmiddag eller til et møde i sportsklubben. Det er ikke bare en praktisk reklameartikel, men også en mindeværdig gave hvis de må få den med hjem.

En af de mest solgte reklameartikler de seneste år er helt sikkert vandflasken. Det er et yderst praktisk produkt, og alle og enhver bruger en drikkedunk. Vores vandflasker kan tilpasses med forskellige designs og dit logo. En perfekt firmagave eller som reklameartikel til kunder, lige gyldig hvad er det en helt unik reklamegave.

En nøglering er en original og praktisk gadget som kan gøres endnu mere særlig med dit virksomhedslogo. Vi tænker at du kunne give en nøglering til alle medarbejdere, til nye kunder til konferencen eller til venner og familie.

Tøj med tryk: Tryk dit logo på tøj

En god måde at reklamere for din virksomhed, er med særlige t-shirts eller hoodies med logo. Eller arbejdstøj med logo. Derfor har vi et udvalg af forskellige stykker tøj, som kan personliggøres til dit brand. Ved at give medarbejdere eller kunder tøj med dit logo reklamerer du på en subtil måde for netop dit brand. Leder du efter t-shirts, skjorter eller polo shirts til en kongres? Så er du kommet til rette sted. Hos YourSurprise modtager alle medarbejdere en hættetrøje med vores mission statement - Spread a little happiness. Det gør alle lidt mere opmærksomme og stolte af at arbejde hos YourSurprise.

Nogle af de sjoveste produkter vi tilbyder er helt sikkert en hue eller kasket med logo. Du kan bruge dit eget firmalogo eller lave dit eget unikke logo og overraske vennegruppen eller sportsholdet. Også helt perfekt til en polterabend.

Hvem elsker ikke en dejlig varm sweatshirt om vinteren eller på en lækker sommeraften. Gør din hættetrøje helt unik med eget logo. Perfekt som reklamegave eller til fodboldholdet.

En af de mere almindelige reklameartikler er en tshirt med logo. Du kan enten printe dit logo foran, bagpå eller begge dele. Lige gyldig hvad vil du skille dig ud med en logo tshirt! En sjov gaveide ikke kun i firmagave men også til vennerne eller til en polterabend kan du skabe dine egne unikke tshirts med et selvlavet logo med en tekst efter eget valg.

Leder du efter inspiration til fede personlige gaver, så er du kommet til rette sted. Vi tilbyder et stort udvalg af fede gaver som kan personliggøres med et firmalogo, slogan eller citat som du kan give som en helt særlig overraskelse til en fødselsdag eller på et andet vigtigt tidspunkt på året.

Designet helt specielt til dem der elsker at rejse, kan man lave en personlig håndbagage kuffert med logo. Du vil få en helt unik kuffert med den fordel at den altid er genkendelig i lufthavnen.

I stedet for at bruge plastikposer, som også er skadelige for miljøet, så er det da meget smartere med en indkøbspose, som du kan bruge igen og igen. Men det er endnu federe med en indkøbstaske som er helt unik og passer til dine ønsker og behov. Du kan få printet dit eget logo eller design på en indkøbspose i stof hos os.

Til køkkenprinsen eller prinsessen er et forklæde uundværligt og derfor også den perfekte gave. Hvad siger du til et forklæde med eget logo? Du kan få det lavet til alle medarbejderne i køkkenet, eller til hele familien med dit eget selv lavet logo og planlægge en dag hvor i laver et måltid sammen. Eller du kunne overraske mormor eller farmor som helt sikkert altid forkæler dig med god mad. Spread a little happiness med denne unikke gave.

Print dit logo på forskellige kontorartikler er den bedste ide til at personliggøre dit skrivebord eller kontor. Faktisk vil dine medarbejdere og kunder helt sikkert sætte pris på små gaver med logo, som vil få dem til at føle at de er en del af noget større.

En fed gadget til virksomheden er en musemåtte med logo. En lille gestus , men vil helt sikkert give alle skriveborde lige det ekstra.

Hold styr på dine aftaler med en kalender med logo, eller skriv dine ideer eller tanker ned i en notesbog med logo. På den måde er du også sikker på at din kalender eller notesbøg ikke forveksles med en andens. Du kan også give en dagbog med logo til en der vil sætte pris på det.

At lave en personlig og speciel gave og vinde en andens hjerte, har du brug for meget autenticitet. Hos YourSurprise har du muligheden for at skave en betænksom gave som betyder noget med et betydningsfuldt eller sjovt symbol.

Til dem der elsker søde sager er den unikke mulighed for at lave chokolader med logo. Overrask kollegerne i virksomheden med chokolade med logo.

Hvis du er mere til slik end chokolade, hos YourSurprise kan du overraske klassen eller vennerne med virkelig unikke og særlige gaver som slik med logo. Forestil dig lige hvor overraskede de vil blive.

Et skærebræt er en praktisk gave, som bruges af mange som f.eks tapasbræt. Hvorfor ikke gøre det helt unikt med indgraveret logo. Du kan give det i gave til en særlig familiebegivenhed eller til en der netop har købt hus.

Lad os bare være ærlige, man bliver ikke for gammel til en dejlig blød bamse. Hos YourSurprise har vi et udvalg af bløde plysdyr med logo. Du kan lave din egen bamse med logo, eller lave en maskot til virksomheden eller sportsholdet.