Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Det skaber ægte glæde, når et lille barn kommer til verden. Vær med til at fejre dette særlige øjeblik med en smuk, personliggjort babygave. Der er masser af babygaver at vælge imellem, lige fra sødt babytøj til praktisk babytilbehør.

62 Gaver

Du har set 48 af 62 gaver

Gaver til babyer og babyshowers

De bedste gaver til babyshowers

Når en ny baby kommer til verden er det bare fantastisk. Det er en tid med lykke, som ikke bare glæder forældrene, men alle omkring dem. Babygaver er vigtige, fordi de skaber en varm velkomst, gode minder og vidunderlige souvenirs.

Personligt babytæppe

Personlige babytæpper er perfekte som en varm, blød og hyggelig velkomst og er virkeligt unikke, fordi de kan tilpasses med babyens navn og et dejligt design eller foto. Det er også en nyttig gave, både når de er små og når de begynder at vokse.

Personlige barselsgaver

Glæden ved en baby på vej påvirker ikke kun forældrene, men også alle venner og familie. Uanset om du venter et barn eller holder af en, er accessories og tøj til babyer et must! Inden den lilles ankomst skal børneværelset gøres klart. Man kunne tænke på et fint foto til at hænge på væggen, eller et blødt tæppe med hans/hendes navn , som han/hun kan tage på med de små hænder. Har din barneseng allerede en dyne og en flok dukker?

Du kan vælge et dynebetræk personligt med hans/hendes navn og det tøjdyr du bedst kan lide blandt mange yndige dyr. Du kan tilpasse dukkens t-shirt med et billede af forældrene, så den lille selv om natten kan holde om dem og have dem tæt på!

Hvis du lige har lært om barnets køn, har vi nogle gode ideer til at fortælle dine venner om det. Du kan købe en heliumballon og puste den op foran dem, eller du kan sende dem en slikdåse med blå eller lyserøde hjerter. Tænker du allerede på, hvornår du vil være i stand til at læse godnathistorier for din baby? Med den personlige bog Velkommen til verden vil din lille være den rigtige hovedperson! Et smukt minde at beholde for fremtiden.

Gaver til en nyfødt baby

Efter deres baby er født, står forældre over for søvnløse nætter og masser af tårer. Det du kan gøre er at forkæle dem med en fin gave, som får dem til at mærke din nærhed og straks føle sig bedre tilpas. Du kan vælge en gave til den nyfødte, såsom en personlig sut med barnets navn, eller en sjov hagesmæk, som altid er til gavn nr der skal spises! Andre gaveideer til den lille kan være et af produkterne Koeka fremstillet i høj kvalitet og med et pænt design, såsom et dekoreret håndklæde eller en sutteklud broderet med navnet. En sparkedragt er en af vores kunders yndlingsgave. Man kan aldrig få tøj nok, og det er en god måde give en original gave på. Du kan for eksempel give den som gave til den første mors dag eller fars dag. De vil helt sikkert sætte pris på det. Det er godt at fokusere på barnets fødsel, men forældrene skal ikke forsømmes. Deres engagement skal forstærkes, måske med en lækker t-shirt med ordene "Supergode mor" og "Supergode far", eller en gave, som de kan sætte pris på, når den lille er faldet i søvn, såsom en flaske champagne og en æske chokolade. < / p>

Gaver til babyshowers

Babyshower en stadig mere populær lejlighed, fordi det er en tid til at fejre det kommende barns ankomst med venner og familie inden dets fødsel. Nogle vælger en intim og rolig fest derhjemme, og nogle foretrækker en stor fest. Hvis du har modtaget en babyshower-invitation eller kønsafsløring, er det traditionen medbringe en gave. Det behøver ikke være noget for dyrt, en tanke for at vise din nærhed til forældrene eller noget brugbart til babyens første par måneder. anderledes end det sædvanlige, personliggjort med et navn eller en tekst. Her er nogle ideer:

 • En badekåbe med broderet navn,
 • Et broderet sengesæt med sengetæppe og lagner,
 • En elegant suttesnor i læder
 • Børnebestik til når den lille allerede er blevet større

Gaveideer til en 1-årig pige eller dreng

Wow! Der er allerede gået et år siden jeres lilles ankomst! Tiden går hurtigt, og tiden er inde til at fejre det første leveår sammen. I den alder lærer børn at sige deres første ord, at gå og at kende verden. Deres nysgerrighed tiltrækker deres opmærksomhed på hvad som helst, men vi har udvalgt nogle gaver, der kan være perfekte til et-årige og et-årige. Vores Happy Horse bløde tøjdyr er for eksempel en kvalitetsgave, der kan personliggøres med et navn. Du kan vælge mellem tøjdyr i forskellige størrelser og farver, som vil blive en dyrebar følgesvend i børns eventyr! Og til de mere aktive børn er det personligt trælegetøj ideelt. På den måde vil de kunne suse rundt i huset i en smuk træbil.

Send en babygave via fjernadgang

Du får ikke altid chancen for at være sammen med nogen der venter barn. Måske skal en af din venner til at føde, eller din bror har for nylig budt en nyfødt velkommen i sit liv. Selv hvis du ikke kan være til stede i dette særlige øjeblik, kan du stadig gøre din nærhed mærket. Med YourSurprise kan du sende din gave til en fødsel direkte til modtagerens adresse!

De bedste ideer til fødselsdagsgaver

Er det første gang, du har skullet give en gave til en fødsel? Vi forestiller os, at du kan være i tvivl om, hvilken gave der er den rigtige, især hvis du ikke selv har børn, og du ikke rigtig kender noget til babygaver. Du behøver ikke bekymre dig, vi har allerede tænkt på det, og vi er her for at give dig ideer til gaver, som vil sikre at du gør et godt indtryk! Hvis du vil gå efter noget sødt og brugbart på samme tid, er en babypakke en fin gave, der kan personliggøres med et særligt design. Det broderede håndklæde er altid værdsat når det er tid til et bad. Unikke gaver er dem, der bliver husket og værdsat i lang tid! For at opnå dette skal du finde en gave, der kan bruges og bliver set hver dag. Derudover vil personliggørelsen betyde at din gave bliver helt unik. Nogle ideer? ENKoeka babybadekåbe til det lille barn mens det vokser op, med barnets eget navn, en sød kuffert til at samle alt det små legetøj eller en hagesmæk med navn.

En lille babygave til en fødsel

Til en lille sød baby har du brug for en lille sød gave! Du behøver ikke altid bruge en masse penge eller komme med den største gave. Vi har samlet nogle ideer til små babygaver for et lille budget, men som vil gøre de nyfødte forældre rigtig glade. Hos YourSurprise har vi nogle super søde små babygaver, såsom sutteclipsen i læder, så baby aldrig mister sin sut, eller en sød og blød kanin. Til jul kan du overraske forældrene med en julekugle til at hænge i træet, personlig med billedet af den nyfødte.

Babygave til dreng

Vil du fortælle at din lille dreng er født eller fejre fødslen af en lille dreng? Der er mange gaver, du kan vælge imellem. Hvis din veninde lige har født den sødeste lille dreng, eller du endelig blev den onkel, du altid har ønsket at være, kan du fejre det med en særlig gave til den nyfødte og hans forældre. Hvad med en sjov personlig bog til baby? Eller måske en dåse med slik for at fejre den lille dreng. Du kan også vælge noget brugbart til babyens første år, såsom dejligt blødt sengetøj med hans navn.

Babygave til pige

En sød lille pige er født! Eller er den lille pige på vej, og du vil fortælle det til hele din familie og dine venner? Så kan du gøre det med en sød personlig gave med et navn og/eller et billede, såsom en personlig flaske med pink og hvid slik. Hvis din bedste veninde venter en pige, hvorfor overrasker du hende så ikke med en gave til den lille ny? Kundernes favoritter er armbåndet med indgraveret navn til, når baby er større, eller en sød babyhue med hendes navn.

Sådan gør du din babygave personlig

Der er rigtig mange gaver du kan give til en lille nyfødt, ofte er de altid meget ens, men hvis du vil adskille dig fra de andre, så er du kommet til rette sted! Med YourSurprise finder du ikke kun gaven, men du kan også gøre den prsonlig som du vil og tilføje yderligere værdi til din gave. Men hvordan gør du din gave til en baby personlig?

 • Barselsgave med navn: Dette er den foretrukne mulighed blandt vores kunder, fordi mulighederne er uendelige. Vi kan printe, gravere eller brodere navnet direkte på gaven, så du opnår stor glæde og overraskelse!
 • Barselsgave med foto: Til den baby, der allerede er født, kan du printe billeder af den sødeste baby på forskellige gaver, såsom plakater, bøger, lærred, fliser og også på tøj!
 • Barselsgave med foto og navn: Hvis du ikke kan vælge mellem de to muligheder for at gøre din gave personlig, kan du også sætte billed og navn sammen på én gave og skabe den ultimative personlige babygave!

Gave til de nybagte forældre

Når en baby er født, får den nyfødte baby naturligvis al opmærksomheden. Nogle gange er det også herligt at overraske forældrene med en fin og tankevækkende gave, noget der får dem til at føle sig værdsat og belønner dem for alle de søvnløse nætter. Der er mange gaver, du kan give, såsom en flaske vin med indgraverede glas, for en skål når baby endelig sover, eller en kæmpe chokoladebar med de lækreste chokolademærker. Se alle gaver til hende og gaver til ham og find den perfekte overraskelse.

Personlig babysparkedragt

Vores søde babysparkedragter kan tilpasses med navn, design og foto på, hvilket både gør dem behagelige og praktiske, samt ekstremt søde at have på. Vi har også babyhatte, sutter og havesmække, som fuldender sættet. Tid til et fotoshoot!

 • Tøjdyr: Alle har et tøjdyr, der har fulgt med, siden vi var babyer og bliver hos os hele vores liv. Vores tøjdyr bærer søde t-shirts, som kan tilpasses, så de bliver ekstra personlige og en sød ledsager for altid.
 • Personlig babybog: Det er aldrig for tidligt at begynde at dyrke kærligheden til at læse. Vores personlige babybøger er den perfekte måde at starte en livslang lidenskab på, fordi de gør læseoplevelsen ekstra personlig ved at lade den lille spille hovedrollen i deres helt egen historie. Berolig dem med din stemme, og nyd eventyrene, mens de vokser.
 • Dekoration til babyværelse: Den lille bliver budt velkommen hjem med åbne arme. Gør deres sted til noget helt specielt med en personlig babyplakat, -pude, vægklistermærke eller hættehåndklæde. Du kan endda byde dem velkommen hjem med en personlig ballon, der viser verden, hvor glade alle er over, at de er ankommet.
 • En meget speciel gave: Gør ankomsten af hver eneste baby ekstra speciel med en personlig gave. En personlig gave med deres navn på viser interesse og giver gaven ekstra mening, uanset om det er en babyhat, sparkedragt eller tallerken. Nogle børn beholder deres gave hos dem hele livet! Har du noget lignende?

Vi ved, at gaver gør folk glade, - ikke kun når man modtager dem, men også når man giver dem! Gave giver dig mulighed for at sprede lidt lykke, som vi siger. Vi kalder dette 'Kunsten at give'.