Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Hvad vores kunder siger

Quote icon

Puden med billedet levede op til forventning. Nem hjemmeside og hurtig levering 👍😀

Lone på 27-07-22

10 fra 10
Quote icon

Perfekt.

Patrick på 09-07-22

10 fra 10
Quote icon

Tak for rigtig fin kundeservice, glæder mig kun til at se modtagers ansigt i morgen 🤭

Marianne på 08-07-22

10 fra 10
9.9

2172 anmeldelser

Se alt

Gaver til babyer og babyshowers

De bedste gaver til babyshowers

Når en ny baby kommer til verden er det bare fantastisk. Det er en tid med lykke, som ikke bare glæder forældrene, men alle omkring dem. Babygaver er vigtige, fordi de skaber en varm velkomst, gode minder og vidunderlige souvenirs.

Personligt babytæppe

Personlige babytæpper er perfekte som en varm, blød og hyggelig velkomst og er virkeligt unikke, fordi de kan tilpasses med babyens navn og et dejligt design eller foto. Det er også en nyttig gave, både når de er små og når de begynder at vokse.

Personlig babysparkedragt

Vores søde babysparkedragter kan tilpasses med navn, design og foto på, hvilket både gør dem behagelige og praktiske, samt ekstremt søde at have på. Vi har også babyhatte, sutter og havesmække, som fuldender sættet. Tid til et fotoshoot!

Tøjdyr

Alle har et tøjdyr, der har fulgt med, siden vi var babyer og bliver hos os hele vores liv. Vores tøjdyr bærer søde t-shirts, som kan tilpasses, så de bliver ekstra personlige og en sød ledsager for altid.

Personlig babybog

Det er aldrig for tidligt at begynde at dyrke kærligheden til at læse. Vores personlige babybøger er den perfekte måde at starte en livslang lidenskab på, fordi de gør læseoplevelsen ekstra personlig ved at lade den lille spille hovedrollen i deres helt egen historie. Berolig dem med din stemme, og nyd eventyrene, mens de vokser.

Dekoration til babyværelse

Den lille bliver budt velkommen hjem med åbne arme. Gør deres sted til noget helt specielt med en personlig babyplakat, -pude, vægklistermærke eller hættehåndklæde. Du kan endda byde dem velkommen hjem med en personlig ballon, der viser verden, hvor glade alle er over, at de er ankommet.

En meget speciel gave

Gør ankomsten af hver eneste baby ekstra speciel med en personlig gave. En personlig gave med deres navn på viser interesse og giver gaven ekstra mening, uanset om det er en babyhat, sparkedragt eller tallerken. Nogle børn beholder deres gave hos dem hele livet! Har du noget lignende?
Vi ved, at gaver gør folk glade, - ikke kun når man modtager dem, men også når man giver dem! Gave giver dig mulighed for at sprede lidt lykke, som vi siger. Vi kalder dette 'Kunsten at give'.