Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

96 gaver

Du har set 48 af 96 gaver

Personlige puder med foto eller tekst

Få en pude, et pudebetræk, en hovedpude eller hovedpudebetræk personaliseret med det foto og/eller den tekst, du vælger. Den perfekte gave til hjemmet.

Personaliseret pude

En pude med et dejligt foto er en fantastisk gave, da det gør det endnu sjovere at hygge dig på sofaen.

Vores online redigeringsværktøj giver dig mulighed for at lave en cool pude eller et pudebetræk på ingen tid. Vælg puden eller pudebetrækket, vælg din farve og upload dit yndlingsfoto.

Du kan vælge mellem forskellige former, såsom firkantede, hjerteformede med heldækkende print og hjerteformede, som du kan føje et foto til i midten.

Vi har masser af farver at vælge imellem, såsom lyserød, rød, grå, hvid, sort, bordeaux, lyseblå og marineblå.

Personaliseret pude til bedstemor og bedstefar

Hvis du leder efter en dejlig gave til dine bedsteforældre, er en personlig pude eller et pudebetræk med et foto af deres barnebarn/børnebørn en god mulighed. Disse puder og pudebetræk er også en vidunderlig gave til bedsteforældre, der har mistet en elsket, da det giver dem mulighed for at holde deres foto tæt ind til dem. Vi har hørt mange rørende historier om dette fra vores kunder. Mens en gave ikke fjerner tristheden, er det tanken, der tæller og er ofte en gave, der bliver taget godt imod.

Personaliseret pude til babyer

Hvis du snart skal til babyshower eller på barselsbesøg, er en sød pude med en sød illustration et dejligt gavetip. Vælg mellem søde illustrationer med for eksempel en giraf, løve, ugle, koala, sommerfugl, hval eller en brandbil. Dette er kun et par af de tilgængelige muligheder!

Du kan tilføje babyens navn eller et foto til dit valgte design og skabe en sjov gave til den lille på ingen tid overhovedet!

Personaliseret pude til mors dag

En personaliseret pude er også en vidunderlig gave til mors dag. Upload dit yndlingsfoto af din mor eller hele familien. Tilføj prikken over i'et med et af vores sjove design.

Personaliseret pude som bryllupsgave

Hvis du leder efter en original bryllupsgave, skal du gå efter et sæt personlige Mr & Mrs-pudebetræk. Upload et sjovt foto af det lykkelige par, eller tilføj deres efternavn for at lave en original bryllupsgave.

Personaliseret pude eller pudebetræk

Du kan vælge mellem at bestille en personaliseret pude (inklusive fyld) eller et personaliseret pudebetræk på produktsiden.

Udover de små puder kan du også få trykt et pudebetræk til en stor pude, som du sover på. Vælg derefter pudebetræk i størrelse 60*70cm. Dette er standardstørrelsen for en pude i Holland. Vi udskriver også denne pude med ethvert foto, du har i tankerne. Så du kan sove godt hver nat på din selvdesignede pude med foto eller tekst.