Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Vil du overraske en kollega med en helt særlig gave? Uanset om du leder efter en afskedsgave eller en takkegave, her finder du et stort udvalg af personlige gaver til kolleger. Gør ekstra unik ved at tilføje en personlig hilsen eller et billede.

201 Gaver

Du har set 48 af 201 gaver

Gaver til Kolleger

Kolleger er nogle af de mennesker, du bruger mest tid sammen med i dagligdagen. Ofte arbejder man sammen i tykt og tyndt, og sammen navigerer i udfordringerne på jobbet. Men hvis du er heldig, kan du også skabe et helt unikt venskab med din kollega, som værdsættes fra begge sider. Der er masser af grunde til at overraske en god kollega. En fødselsdagsgave til en kollega? Går din kollega på pension eller har han eller hun fået et andet job? Her finder du et udvalg af gaveideer til kollegaer som kan hjælpe dig med at finde den perfekte gave til enhver anledning.

Afskedsgave til kollega

Det er altid trist hvis en fantastisk kollega stopper, selvom du måske godt er klar over at det er en fantastisk mulighed for din kollega. En afskedsgave til kollega er en god måde at vise dem hvor meget han eller hun har betydet for dig og hvor meget du vil komme til at savne dem. Samtidig er det en sød måde at ønske dem held og lykke på.

Hvis man har arbejdet tæt sammen i årevis, har du sikkert en ide til en afskedsgave allerede, men ville det ikke gøre det endnu bedre at give en helt personlig afskedsgave? Eller hvis du ikke har nogen ide om hvad du skal give i afskedsgave så har vi et kæmpe udvalg af sjove og søde gaver!

Nogle af de mest værdsatte afskedsgaver til kolleger er dem som også er et varigt minde fra deres tid i firmaet. Du kan for eksempel lave en personlig musemåtte eller en laptop taske med et billede af alle kollegerne. En lille gave som altid vil minde dem om tid hos jer. Du kan også lave en gavekurv med en masse små gaver som er særligt udvalgt af alle kolleger.

Hvor meget bør jeg betale for en gave til kollega?

Der er ingen regler omkring hvor meget en gave til kollega må koste. Det kommer an på alle mulige ting, som f.eks anledning, forholdet til kollegaen, og selvfølgelig kollegernes budget.

Der er selvfølgelig ingen der forventer at man bruger en formue på en gave til en kollega, især fordi det kan ske oftere at der er en anledning til at give en kollega en gave. Du kan for eksempel sørge for at alle kolleger lægger et beløb i en gavepulje. Du kan endda lade dine kolleger selv bestemme hvor meget de vil give til en gave, på den måde kan alle selv vælge hvilket beløb de synes er passende. Hvis alle lægger 20 kr i puljen vil det resultere i en dejlig og betydningsfuld gave til kollega. Det er aldrig prisen som er garant for succes, det er altid tanken der tæller.

Verdens bedste kollega gave til under 100 kr.

Der er masser af fantatiske gaveideer til en kollega uden det største budget. Har du samlet penge sammen, men har du ingen anelse om hvilken gave du skal købe til en god kollega? Herunder finder du et par gaveideer til en verdens bedste kollega gave som koster under 100 kr:

  • Et krus med et sjovt billede og personlig hilsen
  • En flaske vin med personlig etikette
  • En æske lækre chokolader med eget design
  • En gaveæske med slik med personalisering
  • Et personligt kort af træ

Takkegave til kollega

Gode kolleger hjælper dig i gennem svære tider på arbejdet, og det er også dem som du kan få et godt grin med på en grå mandag morgen. Det kan være de har hjulpet dig med en svær opgave, med at nå en specifik deadline, eller måske var de der bare da du havde mest brug for dem. Hvis du gerne vil takke en kollega og leder efter en lille takkegave for at vise dem hvor meget du sætter pris på dem, hvorfor så ikke give en personlig gave? Det kan bare være en lille gestus som f.eks: et kort med en personlig hilsen, en æske eller plade chokolade, et duftlys…

Sjov gave til kollega som elsker at rejse

Er din kollega en der elsker at rejse og opleve verden? Så er en gave i dette tema selvfølgelig helt perfekt. Du kan f.eks give dem en rejsedagbog med eget navn og billede. Du kan også lave et personligt kuffertmærke, så de aldrig mister deres bagage, eller en vandflaske til at holde sig hydreret på rejsen. Du kan også få lavet et par strømper med kollegernes ansigter eller firmaets logo.

Hvis du har et lidt større budget så lav en personlig håndbagage kuffert med dit eget design!

Personlig gave til kollega som er en foodie

Hvem elsker ikke mad? Er din kollega det sødeste menneske du kender? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos YourSurprise har vi et kæmpe udvalg af lækre gaver: Fra chokolade og slik til dem med en sød tand, til salte snacks og drikkevarer. Vi har noget for enhver smag!

Du kan også vælge en gavekurv med drinks, snacks og unikke personliggjorte gaver. Til kollegaen som elsker chokolade, kan du også give en af vores kæmpe chokolader fra kendte mærker.

Gave til chef

Leder du efter en god gave til din chef? Han eller hun har måske jubilæum, fejrer fødselsdag, eller går på pension? Der er masser af grunde til at give en gave til chefen, og hvorfor ikke gøre gaven lidt mere personlig med egen tekst og/eller navn.

Elsker din chef at grille, så kan du overraske med et læderforklæde til grillmesteren, eller hvad med tørrede blomster i træholder med egen indgravering til hans eller hendes kontor. Går din chef på pension kan det være en sjov ide at give en flaske champagne med indgraverede champagneglas.

Måske er din chef eller kollega gravid, og du vil gerne give en unik barselsgave til ham eller hende. Så kan du købe en personlig gave til den lille ny eller til den vordende mor eller far. En populær gave er en gavekurv med alle mulige små gaver. Brug for ideer? En personlig babybody med babyens navn eller firmaets slogan/logo eller babytilbehør som en personlig sut eller et håndklæde.

Kollega gave til jul

Julen er hjerternes tid, og selvom vi fejrer jul med vores familie og venner, så kan der være gode grunde til at give en julegave til en kollega. Det kan være en sjov nisseven gave, eller en gave til pakkelegen, eller en betænksom julegave til den bedste kollega. Se alle vores julegaver og find den bedste julegave til kollega hos YourSurprise.