Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Hvis en du holder af snart snart går på velfortjent pension så har vi alt du behøver, til at fejre denne milepæl. YourSurprise tilbyder de bedste gaver til pensionister, hver med et foto, en tekst og/eller et navn efter eget valg.

70 Gaver

Du har set 48 af 70 gaver

Ideer til fratrædelsesgaver

At gå på pension er en milepæl. Det er øjeblikket, der markerer afslutningen på arbejdslivet og begyndelsen på et mere sorgløst liv. Efter mange års hårdt arbejde og timer med kollegaer, kan det være et trist øjeblik, når man skal forlade sit job. Nogle gange er ens kolleger blevet en slags familie, så det er vigtigt at fejre den sidste arbejdsdag bedst muligt. Leder du efter en fratrædelsesgave til en ven eller kollega? Vi er klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte fratrædelsesgave til ham eller hende.

Ideer til fratrædelsesgaver

Det er ikke altid let at finde den rigtige gave til en person, der har årtiers hårdt arbejde bag sig. Man vil gerne vælge noget, der passer til øjeblikket og selvfølgelig også noget, som modtageren kan lide. Vi har samlet nogle ideer til fratrædelsesgaver, der helt sikkert vil give pote:

  • Personlig Champagne: En fratræden uden at lukke en god flaske champagne op er ikke nogen fest. At skåle sammen med alle kollegerne, som man har delt sorger og glæder med gennem årene, er dagens højdepunkt. Vælg blandt vores champagner, som du kan finde på vores hjemmeside, og tilpas som du vil!
  • Chokoladehjerte: Få din kollega til at huske dig med dette hjerte fyldt med Milka-chokolade. Man går aldrig galt i byen med chokolade! Gør emballagen unik ved at personliggøre den med et specielt foto. Vælg, den du foretrækker, blandt vores store udvalg af personlig chokolade.
  • Trolley Håndbagage: Ved du, om din kollega er glad for at rejse, og at vedkommende, når han eller hun forlader sit job, måske vil tage på nye eventyr? Så er dette den perfekte gave. En fantastisk trolley, som du kan personliggøre med vedkommendes navn, et foto eller en tekst.

Du finder mange fratrædelsesgaver til mænd og kvinder, såsom et ølglas med indgraveret navn som en mindre, men lige så original gave, eller et smukt smykke, som holder evigt. Til madlavningsentusiasten kan du finde masser af køkkentilbehør såsom træskærebrætter, forklæder og endda et grillsæt. Og til kvinder, der elsker vin, kan du vælge blandt vores store udvalg af personlige rød-, hvid- og rosévine.

Afskedsgaver til dem, der skifter job

Er din kollega klar til at møde nye udfordringer i en anden virksomhed? Hvis du har brug for at sige farvel til en, der forlader virksomheden, hvorfor så ikke takke vedkommende for alt det hårde arbejde med en særlig gave? En gave til at ønske vedkommende held og lykke fremover. Med YourSurprise kan du også personliggøre den type gaver og gøre dem unikke. Uanset om det er en fratrædelsesgave eller en afskedsgave til en kollega, der har besluttet sig for at søge nye græsgange, så fortjener gaven i begge tilfælde at være noget helt særligt. Føj et billede, navn eller tekst til den gave, du har valgt, og imponer din kollega.

Fratrædelsesgaver til mor og far

Hvis din mor eller far går på pension, hvem kan så bedre end deres egne børn finde på en original og sjov fratrædelsesgave? Du kan overbringe din gave under afskedsfesten med venner og kollegaer eller, hvis du foretrækker et mere privat øjeblik, om morgenen før den sidste arbejdsdag. Dine forældre har helt sikkert en masse planer, når de går på pension. Mere tid til hobbyer, familie og måske rejser. Fejr dette unikke øjeblik med dem. Leder du efter nogle ideer? Et læderforklæde er velegnet til madørerne. Udover det luksuriøse design er forklædet lavet af genbrugslæder i bedste kvalitet og kan naturligvis indgraveres med navnet på den person, du vil give det til i gave. Så kan den pensionerede mor eller far gå i gang i køkkenet. For dem, der elsker kaffe, har vi en fantastisk kop, som du kan personliggøre med et smukt foto. Hvis du leder efter noget mere originalt, kan du vælge det magiske krus. Så starter hver dag i pensionisttilværelsen på bedste vis. Kan du stadig ikke finde noget? Tjek flere gaver ud på vores hjemmeside, som er fyldt med super seje fratrædelsesgaver!