Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

45 Gaver

Badekåbe med navn

En badekåbe med navn er en sød og personlig gave til voksne og børn. Vælg din yndlingsfarve og skrifttype, så broder vi dit navn eller en tekst bagpå badekåben.

Personlig badekåbe med navn. Vælg farve og størrelse fra et udvalg af badekåber til babyer, kvinder og mænd. Lav din specielle gave nu, og gør nogen glad med en unik personlig badekåbe.

Personlige badekåber til voksne

Hvis du leder efter en gave, der er behagelig og original til en, der fortjener lidt forkælelse, er en personlig badekåbe en god ide.

Til en ven, der har fødselsdag, til en bryllupsdag, til en romantisk og lidt anderledes valentinsdag ...En badekåbe med navn er en gave, der altid vil blive værdsat, og som aldrig går af mode. Den er ikke kun nyttig til hverdag, men viser også, at du holder af personen og at du vil glæde dem med en særlig tanke.

Vores voksenbadekåber fås i fire farver: Beige, grå, hvid og blå. Du kan vælge den farve, der passer bedst til den der skal modtage den, deres personlighed og stilen i deres hjem. Du kan også vælge mellem to størrelser: S/M og L/XL. Alt du skal gøre, er at vælge farve og størrelse og tilføje navnet i vores online editor. Du kan også vælge stil og farve på de skrifttyper vi foreslår. Vi broderer navnet på badekåben i høj kvalitet og efter dit ønske.

Du kan give en badekåbe til børn, til barnets forældre, som gave til en fødsel, en fødselsdag eller simpelthen fordi du gerne vil købe noget lækkert til dine børn eller til en af dem du holder meget af.

Personlig badekåbe til parret

Badekåber er en meget populær gave til par, der skal giftes eller som fejrer en vigtig begivenhed sammen. Du kan købe parbadekåber til dig og din partner eller til en du kender og personliggøre hver enkelt badekåbe med navnet på modtageren.

Du kan også købe en badekåbe til dig selv og en ven. For eksempel kan du til en polterabend overraske den kommende brud med koordinerede badekåber til hende og hendes venner.

Personlige badekåber med initialer

Hvis du ikke ønsker at sætte det fulde navn på badekåben, kan du også vælge en mere raffineret løsning, ved at få broderet initialerne på badekåben. I vores produktionsafdeling sørger vi for at brodere det du ønsker. Du kan vælge mellem 5 forskellige skrifttyper og finde din favorit blandt 11 farver.

En badekåbe til alle

En blød badekåbe er luksuriøs forkælelse for alle. Du kan vælge mellem en badekåbe til kvinder, mænd eller børn med navn eller tekst. Alle vores badekåber er lavet af bomuld. Vi broderer hvilket som helst navn på en badekåbe efter eget valg i den skrifttype, du ønsker. Du kan nemt vælge dette, når du bestiller. Bemærk venligst! Vi broderer alle navne på bagsiden af badekåben.

Badekåbe til voksne

I vores sortiment har vi grå, blå og hvide badekåber til mænd og kvinder. Badekåberne er 120 cm lange, omkring knælange. Badekåber har 2 lommer foran.

Badekåbe til børn

Hvad er mere sødt end en badekåbe til børn? Vi har et udvalg af badekåber i lyserød, blå og hvid i størrelserne 80/92 og 110/116. Badekåberne er omkring 55,5 cm lange. Vi broderer barnets navn på bagsiden af badekåben. Du kan vælge mellem forskellige skrifttyper og farver.

Babybadekåbe med navn som barselsgave

Leder du efter en original barselsgave? Et vidunderligt blødt babyhåndklæde broderet med et navn er en personlig og praktisk gave. Et babyhåndklæde med navn er dejligt at bruge efter badet, svømning og er også perfekt at putte sig i, inden man skal sove. Det gør det til en ideel barselsgave!

Om vores badekåber

Vores badekåber fås i forskellige farver såsom lyserød, blå, hvid og grå. Du kan vaske badekåben ved 40 grader celsius. Fordi navnet er broderet på badekåben, beholder badekåben og navnet deres skønhed i lang tid. Vi kan brodere hvilket som helst navn, hvilket vi gør ved hjælp af avancerede broderimaskiner. Der er dog en maksimal broderibredde på 15 cm. Badekåberne er lavet af superblød bomuld og føles vidunderligt behagelige. De er luftige og absorberer fugt, hvilket også gør dem velegnede til brug i saunaen. Fordi den har dit navn på sig, behøver du ikke bekymre dig om, at en anden tager den forkerte badekåbe!

Kunsten at give

Få ting er sjovere end at modtage gaver! Fordi vi elsker gaver så meget, fremstiller vi tusindvis af personlige gaver med navne hver dag. Vi tror, at du ved at give en gave kan sprede lidt lykke og virkelig gøre en dag bedre. Vi kalder dette 'Kunsten at give'.

Godt tip!

Vi synes, at en personlig badekåbe er en god gave til forskellige lejligheder, såsom: - når din kæreste endelig flytter ind hos dig - som en bryllupsgave til et brudepar (så kunne vi endda bare brodere Hr og Fru på bagsiden!) - når du endelig får din ven til at tage med dig i sauna. - et babyhåndklæde med navn for at fejre en fødsel - til en polterabend