Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Overrask din bedre halvdel med en helt unik og personlig badekåbe med navn. Stort udvalg af morgenkåber, fra dejlig varme klassiske morgenkåber til elegante og luksuriøse silke kimonos. Badekåber til mænd, kvinder og børn. Vi har noget til enhver smag og størrelse, og allesammen gøres personlige med brodering af egen tekst.

37 Gaver

Badekåbe med navn

En badekåbe med navn er en sød og personlig gave til voksne og børn. Vælg din yndlingsfarve og skrifttype, så broder vi dit navn eller en tekst bagpå badekåben.

Personlig badekåbe med navn. Vælg farve og størrelse fra et udvalg af badekåber til babyer, kvinder og mænd. Lav din specielle gave nu, og gør nogen glad med en unik personlig badekåbe.

Badekåbe med navn til voksne og børn

Lav din helt egen personlige badekåbe med navn hos YourSurprise, dejlig varm og hyggelig og med eget navn eller tekst efter eget valg. Vores udvalg byder både på badekåber til mænd, badekåber til kvinder og fine badekåber til børn i forskellige farver og størrelser. Men det er ikke alt, vi har nemlig også et skønt udvalg af flotte luksus kimonoer som også kan personliggøres. Uanset om du leder efter en gave eller hvis du bare vil forkæle dig selv, så vil vores badekåber med navn gøre lykke!

Vælg selv størrelse og farve på en personlig badekåbe

Vores badekåber er ikke kun unikke fordi du kan personliggøre dem efter eget ønske, men også fordi du helt selv kan vælge materiale og farve, skrifttype og skriftfarve og sidst men ikke mindst størrelse.

Badekåbe med navn mænd og kvinder vil elske

Vores badekåbe med navn til mænd og badekåbe med navn til kvinder fås i størrelserne S/M og L/XL.

Leder du efter en klassisk hvid eller mørkeblå badekåbe med navn eller en afslappende beige eller grå? Lige gyldig hvad vil du helt sikkert finde noget i vores store udvalg og farver.

Hvor broderes navnet på en badekåbe til voksne?

Navnet broderes på badekåbens ryg. Dermed er din personliggørelse broderet på en fremtrædende plads og ses tydeligt, når man har badekåben på. Med et broderet navn på ryggen tilføjer du et helt særligt personligt touch, og gør den helt unik til den person som har den på. Den perfekte gave til en du holder af eller til dig selv.

Personlig badekåbe med navn til børn og babyer

Badekåber til børn og babyer med navn laves i samarbejde med Koeka. Vores personlige badekåber til børn fås i mange forskellige størrelser og farver, som for eksempel 62/68, 74/80, og 86/92. Disse størrelser passer til børns forskellige aldersgrupper og udviklingsstadier. Med et stort udvalg af forskellige størrelser, er vi sikre på at du vil finde en badekåbe med navn til ethvert barn.

Når det kommer til farver, så fås badekåber til børn i mange forskellige søde pastelfarver, inklusiv sandfarvet, grå, lyserød og lyseblå. Pastelfarverne giver badekåberne et elegant og blødt look, som gør dem endnu sødere til børn.

Badekåbe med navn til par

Forkæl din bedre halvdel og dig selv med et sæt luksuriøse og behagelige personlige badekåber med eget navn! Den perfekte bryllupsgave til det nygifte par eller som sød bryllupsdag gave.

Design 2 badekåber, hver især med et andet navn, eller for eksempel parrets initialer.

Hvordan laver man en morgenkåbe med navn?

Det er super nemt og simpelt at personliggøre en af vores morgenkåbe med navn. Ved hjælp af vores online editor er det gjort på ingen tid. Du kan bare følge denne trin-for-trin guide:

  1. Vælg størrelse og farve på morgenkåben
  2. Vælg skrifttype og skriftfarve
  3. Tilføj din tekst (max. 15 tegn)
  4. Kontrollér dit design i det viste eksempel og færdiggør din bestilling!

Vi broderer din tekst på morgenkåben med omsorg og præcision. På morgenkåber til voksne broderes navnet på ryggen. På morgenkåber til børn, broderes navnet på brystet.

Hvordan vasker man en morgenkåbe med navn?

Vores personlige morgenkåbe med navn kan vaskes i hånden eller i vaskemaskine ved max. 40°C. Sådan kan vi garantere morgenkåbens kvalitet og kan du nyde godt af morgenkåben i mange år.

Hvad er en morgenkåbe med navn lavet af?

Vores morgenkåber til voksne er lavet af 100% bomuld af høj kvalitet. Morgenkåberne til børn er lavet af 90% økologisk bomuld og 10% polyester. Vores kimonoer er lavet 100% polyester med et silke finish.

Personlig silke morgenkåbe: find den perfekte silke kimono

Vi har også tilføjet noget nyt til vores udvalg af morgenkåber. Forestil dig at glide i en silkeblød personlig satin morgenkåbe efter et langt varmt bad? Vi har lige det du leder efter med vores udvalg af lækre personlige silke kimonos. De fås i farverne, lyserød, leopard print, hvid, sort og endda guldfarvet, denne silke kimono er indbegrebet af komfort. Muligheden for personliggørelse tilføjer et unikt touch til hver kimono, og gør den lige så særlig som du er. Gør hverdagen lidt mere glamourøs med disse silke kimono morgenkåber.