Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

26 gaver

Badekåbe med navn

En badekåbe med navn er en sød og personlig gave til voksne og børn. Vælg din yndlingsfarve og skrifttype, så broder vi dit navn eller en tekst bagpå badekåben.

En badekåbe til alle

En blød badekåbe er luksuriøs forkælelse for alle. Du kan vælge mellem en badekåbe til kvinder, mænd eller børn med navn eller tekst. Alle vores badekåber er lavet af bomuld. Vi broderer hvilket som helst navn på en badekåbe efter eget valg i den skrifttype, du ønsker. Du kan nemt vælge dette, når du bestiller. Bemærk venligst! Vi broderer alle navne på bagsiden af badekåben.

Badekåbe til voksne

I vores sortiment har vi grå, blå og hvide badekåber til mænd og kvinder. Badekåberne er 120 cm lange, omkring knælange. Badekåber har 2 lommer foran.

Badekåbe til børn

Hvad er mere sødt end en badekåbe til børn? Vi har et udvalg af badekåber i lyserød, blå og hvid i størrelserne 80/92 og 110/116. Badekåberne er omkring 55,5 cm lange. Vi broderer barnets navn på bagsiden af badekåben. Du kan vælge mellem forskellige skrifttyper og farver.

Babybadekåbe med navn som barselsgave

Leder du efter en original barselsgave? Et vidunderligt blødt babyhåndklæde broderet med et navn er en personlig og praktisk gave. Et babyhåndklæde med navn er dejligt at bruge efter badet, svømning og er også perfekt at putte sig i, inden man skal sove. Det gør det til en ideel barselsgave!

Om vores badekåber

Vores badekåber fås i forskellige farver såsom lyserød, blå, hvid og grå. Du kan vaske badekåben ved 40 grader celsius. Fordi navnet er broderet på badekåben, beholder badekåben og navnet deres skønhed i lang tid. Vi kan brodere hvilket som helst navn, hvilket vi gør ved hjælp af avancerede broderimaskiner. Der er dog en maksimal broderibredde på 15 cm. Badekåberne er lavet af superblød bomuld og føles vidunderligt behagelige. De er luftige og absorberer fugt, hvilket også gør dem velegnede til brug i saunaen. Fordi den har dit navn på sig, behøver du ikke bekymre dig om, at en anden tager den forkerte badekåbe!

Kunsten at give

Få ting er sjovere end at modtage gaver! Fordi vi elsker gaver så meget, fremstiller vi tusindvis af personlige gaver med navne hver dag. Vi tror, at du ved at give en gave kan sprede lidt lykke og virkelig gøre en dag bedre. Vi kalder dette 'Kunsten at give'.

Godt tip!

Vi synes, at en personlig badekåbe er en god gave til forskellige lejligheder, såsom: - når din kæreste endelig flytter ind hos dig - som en bryllupsgave til et brudepar (så kunne vi endda bare brodere Hr og Fru på bagsiden!) - når du endelig får din ven til at tage med dig i sauna. - et babyhåndklæde med navn for at fejre en fødsel - til en polterabend