Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Personligt undertøj med billede og/eller teksten efter dit eget valg. Sjove boksershorts med billede, undertøj og g-strenge

15 Gaver

Lav dit eget undertøj med print: Trusser og boksershorts med billede

Har du nogensinde overvejet at give dit undertøj et personligt touch? Med vores udvalg af undertøj med eget design er det nu en mulighed. Forestil dig et par herre underbukser med eget print eller et par g-streng trusser med eget billede. Personligt undertøj er f.eks en sjov årsdagsgave og en personlig bryllupsdag gave til din elskede. Det er også en sjov overraskelse til en polterabend, eller en sjov fødselsdagsgave til kæresten. Faktisk er det en sjov gave til enhver anledning!

Hvilke slags undertøj med billede kan jeg bestille?

I vores store udvalg af personlige gaver har vi forskelligt slags undertøj med billede:

  • Boksershorts med billede: Dette er ikke et helt almindeligt par boksershorts - de kan nemlig personliggøres med et eget billede og design. Tilføj dit eget billede, eller en intern joke, og få det printet direkte på boksershortsene.
  • G streng trusser med billede: Vil du pifte tingene lidt op? Så er vores g streng trusser lige det du leder efter, på vores trusser med print kan du nemlig få printet dit eget billede og tekst. Lav din egen helt personlige gave.

Men hvordan gør jeg?

  1. Du starter med at vælge det undertøj du vil personalisere.
  2. Herefter uploader du dit billede eller design i vores online editor.
  3. Har du valgt g streng trusserne kan du også tilføje en egen tekst.
  4. Når du er tilfreds med dit design, lægger du bare din kreation i indkøbskurven og så tager vi os af resten.

Personligt undertøj til hende

Det bedste undertøj til hende er det som kan personliggøres! Lav din egen unikke g streng med et sjovt billede, som helt sikkert vil få modtageren til at grine. Du kan også tilføje et navn, en tekst eller en særlig dato. Slip fantasien løs og vis din personlighed på et par dame trusser.

Det personlige undertøj til hende fås i farverne rød og sort og i 3 forskellige størrelser: S, M og L.

Er du mere til noget mere afslappet, så er vores boksershorts med billede det perfekte valg.

Personligt undertøj til ham

Leder du efter en unik gave til manden i dit liv? Eller vil du bare gerne give din undertøjsskuffe et personligt touch? Vores herre underbukser med eget print er det helt rigtige valg til et overraske ham med.

Vores boksershorts med billede fås i 3 farver: hvid, sort og pink og i 3 størrelser: M, L, XL.

Hvordan laver jeg herre underbukser med eget print?

Undertøj med billede er en hel unik måde at vise sin personlighed og lave et statement på. Vi bruger den allernyeste og bedste teknologi til at printe dit billede eller design på stoffet. Det sørger for at designet holder sig flot længe og vaskes ikke af i vaskemaskinen.

1. Vælg dit undertøj med billede

Første trin er selvfølgelig at vælge det slags undertøj med print, du vil personliggøre. Du kan vælge i mellem boksershorts og trusser. Derefter kan du vælge farve og størrelse.

2. Start personliggørelse

Efter du har valgt type, farve og størrelse, så kan du uploade dit eget billede eller design og tilføje eventuel tekst. Billede eller tekst kan være præcis det du ønsker, fra et yndlingsbillede, til et yndlingscitat eller slogan.

3. Vi går i gang med at lave din gave

Når du er tilfreds med dit design, så bestiller du bare og herefter tager vi over. I vores gaveværksted sørger vi for at din gave bliver lavet i knivskarp kvalitet og fuld farve.

4. Send til en adresse efter eget valg

Når din gave er færdig, så tjekker vores gave eksperter at undertøjet lever op til vores høje kvalitetsstandarder, og så bliver det gjort klar til forsendelse. Vi sender gaven til en adresse efter dit valg.

Personligt undertøj er en sjov og betænksom gave som med garanti vil få smilet frem hos modtageren.