Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Uanset om du vil fejre en særlig milepæl eller bare leder efter en sød takkegave, så er vores Mega Chokolader den helt perfekte gave som virkelig vil gøre indtryk. Personliggør din Mega chokolade nu!

7 Gaver

Mega Chokolade: En Kæmpe Chokolade som Gave til en Chocoholic

Har du nogensinde overvejet hvad den bedste gave til en chocoholic er? Forestil dig deres overraskelse og glæde når de ser en kæmpe chokolade lavet specielt til dem. Den ultimative gave som ikke kun vil glæde deres smagsløg men også giver dem en helt unik oplevelse.

Hvorfor give en mega chokolade som gave?

Hvorfor ikke? Det er en gave som med sikkerhed vil imponere! En mega chokolade efterlader ikke kun modtageren med et stort smil på læben, det er også en fantastisk og personlig gave til en særlig anledning. Det viser dem hvor meget du holder af dem, og ved hvor meget de elsker chokolade.

Hvad gør disse Mega Chokolader til noget særligt

Tænk over det, en Mega Chokolade er ikke en helt almindelig plade chokolade. Det er et masterpiece! Helt eklusivt hos YourSurprise, kan du personliggøre disse kæmpe chokolader med dit eget design som gør det til en helt unik gave. Du kan tilføje modtagerens navn, et billede eller en collage, eller en personlig hilsen.

Mindeværdige øjeblikke

En kæmpe chokolade er ikke bare få et stille en chokoladeelskers sult. Det er også en sjov og interaktiv måde at bringe mennesker sammen på. Det gør et almindeligt øjeblik til noget de altid vil huske. Alle vil kunne huske hvor de var da de fik denne kæmpe chokolade. Det er en helt unik gave til en fødselsdag, som værtindegave, som studentergave eller enhver anden milepæl i livet. Det er også den perfekte firmagave til både medarbejdere og kunder.

Et stort udvalg af Mega Chokolader

YourSurprise giver dig muligheden for at lave en kæmpe chokolade i alle mulige forskellige størrelser, mærker og smage.

Tjek vores udvalg ud her:

  • Kæmpe chokolader på 60 cm: vælg mellem mærker som Côte d'Or, Mega Milka, Mega Twix og Tony´s Chocolonely - tilføj dit eget billede, navn og/eller en personlig hilsen.
  • Chokolade gaveæsker med barer: Et lækkert udvalg fra kendte mærker som Twix, Mars og Snickers. Vælg din yndlingssmag og tilføj billede, navn eller tekst.
  • Kæmpe Chokoladeæsker: Hvis du ikke kan vælge en specifik smag, så kan du altid gå efter vores Celebrations gaveæsker i forskellige varianter, eller du kan gå efter en Mega Chokotoff fyldt med lækre Chokotoff chokolade karameller.
  • Kæmpe Oreo gaverulle: En supersized version af alles yndlings småkager med cremefyld. Forestil dig modtagerens glæde når de åbner denne kæmpe rulle, fyldt med lækre Oreo kiks.
  • Toblerone XXL: Kender du en der ikke kan få nok af Toblerone? Vi har personlig Toblerone med navn i alle størrelser. Vores Toblerone XXL vejer intet mindre end 4,5 kg!