Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

🎄 Leder du stadig efter de perfekte julegaver? Overrask dine nærmeste med de skønneste julegaver!

Ønsk god bedring

Hos YourSurprise tilbyder vi smukke og personlige gaver til at ønske god bedring. Da du ikke kan helbrede nogen eller fjerne deres smerter, kan du få dem til at føle sig lidt bedre i et stykke tid. At vide, at nogen tænker på dig, gør en verden til forskel for de fleste. Du kan inkludere et gratis kort, hvor du kan ønske god bedring.
Bare rolig, hvis du ikke er i stand til at give gaven personligt, kan vi levere alle gaver til den valgte leveringsadresse. Det betyder, at du kan få din gave leveret direkte til nogens hjem eller hospitalet.

Det kan ske at en du holder af ikke har det så godt og er tvunget til at tilbringe sygdom hjemme eller på et hospital. Sådanne øjeblikke er ikke nemme, men de kan forsødes af venners og families hengivenhed. Du er måske ikke i stand til at lindre smerten, men du kan vise din nærhed på en særlig måde.

Send din gave til ønske om god bedring

Det er ikke altid muligt at være tæt på nogen i en svær tid. Afstand eller andre forhold kan gøre det svært. I disse tilfælde kan du beslutte at sende din gave direkte til modtageren. Du kan også tilføje et gratis lykønskningskort med en sød besked for at opmuntre den syge. Iøvrigt sendes vores gaver uden prisoplysninger, og kan sendes til hele verden.

Gavepakker for at ønske dig god bedring

En af de mest populære gaver til en syg er gavepakken, som indeholder forskellige gaver til den syge. Du kan lave din egen med forskellige gaver, så du ved at modtageren kan lide dem, eller du kan købe en færdiglavet gaveæske og personliggøre den med et navn, et foto og/eller en tekst med et budskab om god bedring. Du kan for eksempel personliggøre en wellness-æske med bodycare-produkter til et øjebliks afslapning, eller samle en kurv med søde produkter, såsom chokolade og slik. Glem ikke at tilføje en note med din besked. En ide? Opret et kort med indlejret video, der kan læses med en QR-kode!

Originale gaver til god bedring til mænd og kvinder

Leder du efter en gave til en syg, der er både nyttig og original? Hvis du leder efter en hurtig god-bedringsgave til en mand, kan du vælge en Axe wellness-æske eller en æske Cote d'Or chokolade. Eller overrask ham med et termokrus ledsaget af en buket blomster. Leder du derimod efter en hurtig god-bedringsgave til en kvinde, kan du vælge en Dove afslapningsæske eller en æske med et udvalg af te-sorter. Sæt den sammen med en æske personlig chokolade, der giver en lækrere overraskelse.
Oplev alle gaven til hende og til ham

Små god-bedringsgaver

Der er ingen grund til at bruge store penge og vælge en kæmpe gave. Det vigtigste er at vise din hengivenhed til patienten, at lade ham/hende vide at du er der i denne svære tid, og at dine tanker er hos ham eller hende. Med YourSurprise kan du vælge mellem flere små, men specielle gaver, såsom et par sjove sokker med et billede til at få ham til at le, en æske Milka-chokolade til at give ham noget sødt eller en kop til at have dig i nærheden hele tiden.

Tip: Når du afleverer din gave, skal du sørge for at besøgende er velkomne. Det er ikke altid nogen, der har det dårligt, vil have folk i huset, eller også kommer man ikke på det rigtige tidspunkt. I disse tilfælde skal du kontakte modtageren af gaven eller dennes familie og planlægge besøget efter deres behov. Hvis du derimod skal besøge vedkommende på et hospital, så find ud af besøgstiderne, og bliv ikke for længe efter den tilladte tid.

God bedringsgaver

Det er naturligvis overhovedet ikke sjovt at være syg, så en syg person kan altid bruge lidt opmuntring. For eksempel kan du få et personlig kort, personaliseret chokolade eller et blødt tøjdyr leveret. Du kan personalisere alle vores gaver med det foto og/eller den tekst, du vælger. De vil helt sikkert få det bedre med en betænksom, unik gave.

Ønsk god bedring efter en operation

Vil du ønske nogen god bedring efter en operation eller sygdom? Gaver såsom et blødt tøjdyr, et blødt tæppe eller et sødt kort er altid perfekte!

Personligt blødt tøjdyr

Et blødt tøjdyr til at holde om får alle til at føle sig lidt bedre, og især hvis det er lavet specielt til dem. Vores YourSurprise bløde tøjdyr har deres egen T-shirt, som du kan tilpasse med det navn og/eller foto, du vælger, så du kan muntre din elskede op med en unik gave og ønsket om god bedring!

Chokoladegave

Hvis de kan lide det, kan du forkæle dem med en lækker chokoladegave. Vælg et chokoladetelegram med dit personlige ønske om god bedring skrevet med chokoladebogstaver!

Sæt prikken over i'et

Ud over din personlige gave til at ønske god bedring kan du tilføje et gratis kort med en personlig tekst. Du får automatisk mulighed for at inkludere et personligt kort med hilsen, når du bestiller.