Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Graverede ølkrus, et ølgavesæt, et ølbrygningssæt ...der er noget for enhver smag! Overrask den særlige person, der elsker øl, med en personlig gave.

11 Gaver

Personlige ølgaver og gavesæt

Hvis du leder efter en original gave, der garanteret bliver et hit, kan du ikke gå galt med en personlig ølgave! Vi tilbyder flere forskellige slags ølgaver, som en del af vores sortiment:

  • ølgavesæt med forskellige ølmærker
  • forskellige ølmærker i en personlig trækasse
  • forskellige ølmærker i ølgavesæt med graveret glas, med navn eller tekst efter eget valg
  • et ølbryggesæt med graverede ølglas
  • sæt med forskellige typer af graverede ølglas

Personligt ølgavesæt

Vores sortiment inkluderer forskellige ølgavesæt, og det er ikke bare traditionelle ølgavesæt; vores sæt kan skræddersys med modtagerens navn, foto eller en personlig besked. Tilpas ølgavesættet med foto, logo, tekst og/eller design, efter eget valg, så du skaber en virkelig unik og personlig gave. Modtageren bliver garanteret overrasket!

Personligt, internationalt ølgavesæt

Overrask din ven, kollega eller kæreste med et lækkert ølgavesæt, med forskellige, internationale ølmærker. Vi tilbyder et hollandsk ølgavesæt, med hollandske øl, som fx Amstel, Heineken, Bayern, Grolsch og Hertog Jan. Hvis modtageren foretrækker belgisk øl, har vi også et sæt med det, som kan rumme Tripel Karmeliet, De Koninck, Omer, Gouden Carolus Classic og St. Bernardus Prior. Hvis modtageren foretrækker tyske øl, så vælg vores tyske ølgavesæt, der inkluderer Warsteiner, Bitburger, Krombacher, Franziskaner Hefe Weisse og Lowenbrau Hefe Weisse. Du kan endda vælge øl fra hele verden i vores internationale ølgavesæt, som fx Asahi (japansk øl), San Miguel (spansk øl), Desperados (baseret på tequila med et mexicansk touch), Budweiser (amerikansk øl) og Peroni (italiensk øl)). Takket være vores brede udvalg af ølgaver, finder du altid noget for enhver smag.

Mere personlige ølgavesæt

Ud over vores internationale øl, tilbyder vi tematiserede ølgavesæt, som fx alkoholfri ølgavesæt til dem, der nyder smagen, men ikke drikker alkohol. Vi tilbyder også et sæt frugtøl, samt temasæt til fødselsdage og fars dag.

Fantastisk gave: øl i en personlig trækasse

Du kan vælge en flaske øl i en personlig trækasse. Du skal bare tilføje foto(s) og/eller tekst efter eget valg, som sker via vores online editor. Så trykker eller graverer vi dit design på trækassens låg for dig. Du kan vælge mellem forskellige ølmærker, som fx Duvel Moortgat, Westmalle Tripel, La Trappe Isid'Or, La Trappe Quadrupel eller Kasteel Cuvée Chateau.

En anden fantastisk gave: ølgavesæt med graverede glas

Overrask ølkenderen i dit liv med et lækkert ølgavesæt i en trækasse, som kommer med en flaske øl og et graveret glas med valgfrit navn og/eller tekst. Alle de ting gør dit personlige ølgavesæt perfekt, så modtageren kan nyde det, så snart han får det. Og glasset bliver en flot, praktisk souvenir i lang tid fremover.

Et personlig ølgavesæt; den perfekte gave til ham og hende

Der er altid en god grund til at overraske nogen, du holder af, med en lækker gave. Vi har udviklet en række gaver til bestemte lejligheder, som betyder, at du altid kan finde ølgavesæt til fars dag, bedstefædre, gudfædre og fødselsdage. Hvert tema-design gør gaven mere personlig gaven, ved at tilføje valgfrit navn, foto og/eller tekst. Og hvis du leder efter en personlig ølgave til kvinden i dit liv, kan du bruge et af vores generelle design og tilføje dit eget foto, navn og/eller tekst!

Forskellige graverede ølglas

Vidste du, at vi tilbyder forskellige typer af ølglas, som hver især kan graveres med valgfrit navn og/eller tekst? Vælg mellem ølglas på fod, glas til hvedeøl eller ølkrus. Alle ølglassene kan graveres fra 1 styks levering, hvilket gør det lettere end nogensinde før at overraske den, du holder af, med hans/hendes helt eget ølglas!