Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

10% rabat

Få 10% rabat på ordrer over 149 DKK!

20% rabat

Gå ikke glip af denne 20% rabat, og tilmeld dig nyhedsbrevet med det samme!

Har du nogen spørgsmål?

Hvordan modtager jeg min rabatkode?

Når du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, sender vi dig rabatkoden via e-mail. Du modtager kun denne e-mail, hvis du ikke har tilmeldt dig vores nyhedsbrev tidligere og efter, at du har bekræftet, at din e-mailadresse er korrekt.

Hvordan anvender jeg min rabatkode?

Du kan indtaste din rabatkode i feltet til rabatkode i tredje etape i din ordre. Rabatten fratrækkes automatisk, når du har indtastet koden.

Kan jeg anvende mere end en rabatkode ad gangen?

Nej, du kan kun bruge en rabatkode per ordre.

Kan jeg anvende min rabatkode mere end en gang eller dele den med en anden person?

Nej, din rabatkode er unik og kan kun anvendes en gang. Hvis du kender en person, der ligeledes ønsker at gøre brug af rabatten, så råd dem til at melde sig til vores nyhedsbrev. Herefter vil de modtage deres egen rabattkode.

Tilbyder YourSurprise andre rabatkoder?

Associerede selskaber kan tilbyde rabatkoder fra tid til anden, men der vil altid være et krav om et minimumsbeløb for at kunne anvende koden. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev via vores hjemmeside, kan du drage fordel af rabatten på 20% uanset dit ordrebeløb. Rabatten vil også næsten altid være højere end den rabat, du eventuelt modtager via associerede selskaber. Derudover tilbyder vi ofte rabatter, som udelukkende er forbeholdt abbonnenterne på vores nyhedsbrev. Disse rabatter kan kun anvendes én gang og kan ikke blive fundet på hjemmesider med rabatkoder.

Hvilke gaver kan jeg anvende min rabatkode på?

Din rabatkode kan anvendes på alle artikler i vores sortiment.

Er der krav om et minimumsbeløb for at kunne anvende min rabatkode?

Nej, der er ikke noget krav om et minimumsbeløv for at kunne anvende den rabatkode, du har modtaget, da du tilmeldte dig nyhedsbrevet. Der kan være et minimumskrav til de rabatkoder, du finder online. Betingelserne er oplyset i hver enkelt rabatkode.

Hvornår holder YourSurprise udsalg og med hvilke rabatter?

YourSurprise har ikke faste perioder med udsalg som mange detailbutikker ofte har. Vi tilbyder særtilbud til abonnenterne på vores nyhedsbrev på forskellige tidspunkter af året, også afholder vi også vores "Skønne onsdage", hvor vi tilbyder rabat på hele hjemmesiden. Disse onsdage er nogle gange forbeholdt abonnenterne på vores nyhedsbrev, og de bliver altid annonceret i vores nyhedsbrev på forhånd.

Hvornår udløber min rabatkode?

Den rabatkode, du modtager, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, er gyldig i 14 dage fra den dag, du modtager den.

Kunde service

Send en besked

Vi er tilgængelige for dig på følgende tidspunkter:
Mandag - Torsdag: 8:30 - 21:00
Fredag: 8:30 - 17:00
Lørdag: 8:30 - 13:00
På engelsk