Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Den loyalitet og støtte, du får fra en firbenet ven, er helt speciel. Tilpas et tilbehør til din hund eller kat, og skab noget særligt med billedet af dit kæledyr. Se alle gaver til kæledyr. 

23 Gaver

Pet gaver

Den 4. oktober fejrer vi Verdensdyrsdagen, denne dag handler om at skabe en bedre verden for dyr over hele kloden. Nogle kæledyr bliver forkælet hele tiden med kager og krammer. Men på Verdensdyrsdagen får alle kæledyr lidt ekstra kærlighed og opmærksomhed. Giv din katte eller hund ekstra kager eller klapper på hovedet og giv din hest eller kanin ekstra gulerod. På YourSurprise kan vi hjælpe dig med at gøre World Animal Day sjov for mennesker og dyr! Lav varige minder om dine kæledyr ved at tilføje deres navn eller dit yndlingsfoto til alt hvad du finder i gaverne!

Personlig plakat

Har du et super sødt billede af dit kæledyr fra, da det var lille? Eller det sjove billede af dem i det fri? Eller måske når du vandt en præmie i et show? Særlige billeder skal ses! Et særligt billede som det skal ses. Få dit billede trykt på en stor plakat og giv det et specielt sted i ethvert rum. Disse personlige plakater er en fantastisk gave til alle, der elsker deres kæledyr til månen og tilbage! Ikke kun kan du få dit smukke billede trykt på en plakat, men også på lærred, træ eller keramisk flise . På denne måde vil dit kæledyr altid have et smukt og specielt sted i dit hjem.

Hundeseng med navn

Vil du forkæle din firbenede ven? Vi er sikre på, at han eller hun vil elske en blød hundeseng. Har deres navn trykt på sengen, og på samme måde har du lavet et dejligt lille sted for at slappe af og tage tapt. Med to tilgængelige størrelser passer vi ikke kun til de små hunde, men også til større hunde! Din hund vil være super taknemmelig for denne hundeseng med navn, når han kommer hjem opbrugt efter at have spillet udenfor eller efter lang gåtur. Hundens seng med navn findes i sort og taupe og er lavet af vandtæt materiale.