Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Tak dine samarbejdspartnere, medarbejdere og kunder med en flot reklamegave. Skab en helt personlig firma gave med billede, et navn, en tekst og/eller logo.

153 Gaver

Du har set 48 af 153 gaver

Medarbejdergaver og reklamegaver til din virksomhed

At finde en gave til en forretningspartner, klient eller kollega er ikke altid let. På YourSurprise finder du altid en passende gave. Brug et foto, tekst eller logo til at føje et personligt præg til alle gaverne. Alle gaver kan også bestilles i større mængder. Udover at sende forretningsgaver til partnere og klienter kan du ikke glemme dit eget hold! Overrask din receptionist på den nationale receptionistdag (2. onsdag i maj) med chokolade eller en flaske vin. På Administrativ Dag (27. april) viser du din forståelse for administrationsholdet. Vi har afrundet nogle af de bedste forretningsgaver til dig.

Originale reklame gaver til ansatte

En gave er din virksomheds ansigt udadtil, derfor vil du overraske din medarbejdere og kunder med en gave der også repræsenterer dit brand. I vores firmagaveshop kan du finde en anderledes firmagave, for eksempel en firmajulegave eller en firma gave til Påske. Vi har ikke kun de typiske julekurve som man kan få hvor som helst, vi tilbyder et stort udvalg som varierer fra chokolade, til drikkevarer, fra køkkenredskaber til kontorartikler og meget meget mere. Alle vores gaver kan personliggøres med et logo, et navn, billede og/eller tekst. Her får du lidt ideer til sjove og personlige firmagaver:

 • En kæmpe chokoladegave med dit eget logo. Stort udvalg af verdens bedste mærker.
 • En musemåtte som kan personaliseres. Stort udvalg af forskellige størrelser som passer bedst til dine behov.
 • En æske med slik med dit eget logo
 • En madkasse med ingravering af dit logo eller tekst
 • En personlig håndbagage kuffert til at rejse verden rundt samtidig med du reklamerer for dit brand

Dette er bare et par af vores unikke reklameartikler og Medarbejdergaver som du kan finde hos YourSurprise!

Hvorfor vælge en original og anderledes reklamegave? Hvis du tager et unikt valg så vil modtageren af gaven, omend det så er firmagaver til ansatte, eller reklamegaver til kunder eller en overraskelse til samarbejdspartnere, så vil de helt sikkert sætte stor pris på din gestus. De vil huske at du gjorde lidt mere ud af det, og blive endnu mere overraskede over din originalitet.

Små reklamegaver til en god pris

Leder du efter en firmagave til en overkommelig pris?

Billig og lille betyder ikke at det er af mindre kvalitet eller har mindre værdi. Vi tilbyder firmagaver til store og små budgetter til både dine og modtagerens behov. Du kan for eksempel finde et udvalg af små gaver såsom personaliserede kuglepenne, nøgleringe, glas, muleposer, huer osv.. Du kan købe I større mængder of få rabat eller købe dem direkte på vores hjemmeside. Vores gave team star klar til at hjælpe!

XL Reklamegaver

Hvad siger du til at overraske med en KÆMPE firmagave – i bogstaveligste forstand? Vi ved godt at størrelsen ikke er det vigtigste men det er en sjov måde at overraske dine ansatte på! Vi har et stort udvalg af XL og XXL firmagaver til en overraskelse som virkelig skiller sig ud. Herunder finder du et par ideer:

 • Personlig XXL Toblerone: Den ultimative 4,5 kg chokolade challenge!
 • Kæmpe krammebamse: Fås i 2 forskellige store størrelser med en personlig t-shirt hvor dit logo kan printes på.
 • Et kæmpe XL krus, til dem der ikke kan leve uden kaffe
 • En Magnum flaske champagne med din egen personliggørelse.
 • Et kæmpe slikkepinde tårn fra Chupa Chups med dit logo på toppen.

Tjek alle vores XL og XXL gaver ud

Reklameartikler til virksomheden: Kan købes fra 1 stk!

Firma gaver og reklamegaver er en fantastisk måde at vise din værdsættelse af medarbejdere, partnere eller kunder på. Men at finde den helt rigtige gave kan være lidt af en udfordring. Især hvis man kun må købe i større mængder. Men vidste du at du hos os kan købe reklameartikler fra 1 stk?

Hos YourSurprise forstår vi at du ikke altid har brug for at købe i større mængder. Måske vil du bare takke en enkelt samarbejdspartner eller belønne en medarbejder? Derfor tilbyder vi et stort udvalg af gaver som kan købes fra bare et enkelt styk.Om det så er reklameartikler, firmagaver eller personlige takkegaver du leder efter så har vi dig dækket ind! Du kan vælge og personliggøre din gave direkte på vores hjemmeside.

På den anden side hvis du har brug for større mængder og ikke vil spilde for meget tid ved at personliggøre hver enkelt gave selv, så er det heller intet problem, for vi kan gøre det for dig! Kontakt vores gave team på email eller telefonisk. De hjælper dig rigtig gerne.

Måske leder du efter en firmagave til en specifik lejlighed? Vi har masser af kategorier til særlige øjeblikke og højtider. Herunder finder du et par af de anledninger som vi har gaver der passer til:

3 reklamegaver til din virksomhed

 • Personlige krus: Når du vil overraske nogen (eller et hold), der nyder en kop te eller kaffe, skal du vælge de personlige krus ! Krusene kan tilpasses individuelt eller kan bestilles i store mængder i samme design. Tilføj firmaets logo, navnet på afdelingen eller gør det ekstra specielt og lav et krus med alles navn. Du behøver ikke altid at vente på en fødselsdag eller en særlig (inter) national dag for at vise værdsætter for dit team, denne gave er perfekt til enhver lejlighed!
 • Personlig bærbar taske: Nogle mennesker er meget travle og de rejser meget for arbejde og hopper fra møde til møde. De er altid meget velforberedte og leverer stærke taler og inspirerende præsentationer. Dette ville ikke være muligt uden en bærbar computer. Af denne grund er det vigtigt at holde din bærbare computer godt beskyttet. Med en personlig laptop ærme kan du få det til at se ud som professionel eller personlig, som du vil. Har logoet og sloganet af firmaet trykt på den bærbare muffe eller et billede af din familie. Nu behøver du ikke bekymre dig om din laptop længere, du kan fokusere på at være fantastisk på hvad du gør!
 • Whisky gave: Har du lige landet en massiv aftale eller har du nået et imponerende mål? Dette kræver fester! Behandle din stjerne kollega (er) eller partner (e) med en whisky gave . Skift denne gave til noget personligt ved at designe den luksus træ kasse med dit eget foto og tekst. Du kan også vælge at bruge firmaets logo eller slogan. Udover at bruge denne lækre gave til at fejre dine præstationer, kan den også bruges, når nogen bliver promoveret eller vil nyde hans eller hendes pensionering.

Hvis du ikke kan finde din gave-anledning på listen, så er det intet problem, vi har mange flere på vores hjemmeside.