Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

122 gaver

Du har set 48 af 122 gaver

Hvad vores kunder siger

Quote icon

Alt gik så fint! Det blev sendt dagen efter jeg bestilte og kom to dage senere, på den dato i havde sagt. Alt var godt pakket ind og i god kvalitet

Nadja 6-6-2022

10 fra 10
Quote icon

Jeg er bare fuldt ud tilfreds. Pakkens indhold- kvaliteten af billedet på gaven, leveringen- alt var bare som lovet 👍

Mette 6-6-2022

10 fra 10
Quote icon

Fin kvalitet, tre forskellige opgaver løst hurtigt.

Sven Erik 29-5-2022

10 fra 10
9.9

2167 anmeldelser

Se alt

Personlige alkoholholdige drikke til enhver lejlighed

Hvis du snart skal holde fest, og gerne vil skåle på en original måde eller overraske en af dine nærmeste med en lækker flaske alkohol, har vi den perfekte gave til dig: en flaske alkohol med personlig etiket.

Alkoholgave med en personlig etiket

Du kan skræddersy en flaske alkohol ved at sætte dit foretrukne billede og/eller tekst på etiketten eller lave en personlig trækasse med det billede og/eller tekst, du vælger. En anden mulighed er et gavesæt, med en flaske alkohol og et sæt personlige vin-, whisky- eller champagneglas. Der er så mange fine muligheder, at du helt sikkert finder den perfekte gave til enhver lejlighed.

Personlig vingave

Vin er en ekstremt alsidig gave. Middag hjemme hos en ven? Tag en flaske vin med. Skal du til housewarming? Tag en flaske vin med. Fejrer du fars dag? Tag en flaske vin med. Der er mange, mange flere eksempler på lejligheder, hvor en flaske vin er den perfekte gave. Du kan vælge at købe en helt almindelig flaske vin, men når du ønsker noget lidt mere specielt, så gå efter den personlige gave. Der er flere forskellige muligheder for at skræddersy den, som fx en personlig etiket eller trækasse eller et sæt graverede glas.

Vi har mange forskellige rød-, hvid- og rosévine, fra et stort udvalg af lande, i vores sortiment, som fx Chardonnay, Merlot, Sauvignon og Pinot Noir. Hvis du gerne vil gå ‘all in’, så tag et af vores vingavesæt!

Personlig ølgave

Hvem elsker ikke en dejlig, kold øl? YourSurprise tilbyder lækre øl fra forskellige lande; fra hollandske øl til specialøl fra Belgien eller lokale bryggerier, i forskellige størrelser. En dejlig gave på en solrig dag, fx når dit yndlingshold spiller eller du bare vil nyde den med vennerne. Når du gerne vil overraske en ølkender med en velsmagende ølgave, har vi det, du leder efter. Hvis de kan lide et godt hjemmebryg, vil de stensikkert elske deres helt eget sæt med øltønde til. Hvis de foretrækker noget sødt, er gavesæt med frugtøl perfekt!

Uanset hvilken gave du vælger, så sørg for at gøre den unik. Det gør du let ved at tilføje en personlig etiket med dit foretrukne foto og/eller tekst. En anden mulighed er at tilføje et graveret ølglas - så er alle klar til at heppe med det samme! Hvis du søger noget større, så vælg et ølgavesæt med flere øl eller ølglas.

Personlig gave med champagne eller mousserende vin

Når du har noget at fejre, er champagne altid perfekt! YourSurprise giver dig mulighed for at tilpasse din helt egen flaske bobler med en personlig mærke med dit foretrukne foto og/eller tekst, eller med en graveret trækasse, som passer til flasken, eller graverede champagneglas. En personlig champagnegave er den perfekte gave til jubilæer og bryllupper og skaber også et unikt minde!

Hvis du ikke er stor fan af champagne, men gerne nyder andre bobler, så prøv en dejlig flaske prosecco, cava eller anden mousserende vin. Alt kan tilpasses på samme måde som champagnen!

Personlig spiritus

Vil du overraske en, du holder af, med en flaske gin, whisky eller portvin? Vores flasker udgør den perfekte gave til enhver, der nyder en god drink. Vi har et bredt udvalg af fx vodka, cognac og gin. Tilføj en personlig etiket eller trækasse, som fuldender din gave på et øjeblik og sæt et stort smil på modtagerens ansigt.

Drik ansvarligt

Alle nyder en dejlig drink af og til. Sørg for at drikke ansvarligt!