Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Hæv glassene! Fejr de særlige øjeblikke med en personliggjort vin-, øl-, champagne- eller spiritusgave. Gør etiketten, trææsken eller glasset/glassene personlige med den perfekte drinksgave til enhver lejlighed og modtager.

121 Gaver

Du har set 48 af 121 gaver

Personlige Gaveæsker og Gavesæt med Øl, Vin, Champagne eller Spiritus til enhver lejlighed

Hvis du snart skal holde fest, og gerne vil skåle på en original måde eller overraske en af dine nærmeste med en lækker flaske alkohol, har vi den perfekte gave til dig: en flaske alkohol med personlig etiket og/eller emballage.

Alkoholgave med en personlig etiket

Du kan skræddersy en flaske vin eller øl ved at sætte dit foretrukne billede og/eller tekst på etiketten eller lave en personlig trækasse med det billede og/eller tekst, du vælger. En anden mulighed er et gavesæt, med en flaske alkohol og et sæt personlige vin-, whisky- eller champagneglas. Der er så mange fine muligheder, at du helt sikkert finder den perfekte gave til enhver lejlighed.

Personlig vingave

Vin er en ekstremt alsidig gave. Middag hjemme hos en ven? Tag en flaske vin med. Skal du til housewarming? Tag en flaske vin med. Fejrer du fars dag? Tag en flaske vin med. Der er mange, mange flere eksempler på lejligheder, hvor en flaske vin er den perfekte gave. Du kan vælge at købe en helt almindelig flaske vin, men når du ønsker noget lidt mere specielt, så gå efter den personlige gave. Der er flere forskellige muligheder for at skræddersy den, som fx en personlig etiket eller trækasse eller et sæt graverede glas.

Vi har mange forskellige rød-, hvid- og rosévine, fra et stort udvalg af lande, i vores sortiment, som fx Chardonnay, Merlot, Sauvignon og Pinot Noir. Hvis du gerne vil gå ‘all in’, så tag et af vores vingavesæt!

Personlig ølgave

Hvem elsker ikke en dejlig, kold øl? YourSurprise tilbyder lækre øl fra forskellige lande; fra hollandske øl til specialøl fra Belgien eller lokale bryggerier, i forskellige størrelser. En dejlig gave på en solrig dag, fx når dit yndlingshold spiller eller du bare vil nyde den med vennerne. Når du gerne vil overraske en ølkender med en velsmagende ølgave, har vi det, du leder efter. Hvis de kan lide et godt hjemmebryg, vil de stensikkert elske deres helt eget sæt med øltønde til. Hvis de foretrækker noget sødt, er gavesæt med frugtøl perfekt!

Uanset hvilken gave du vælger, så sørg for at gøre den unik. Det gør du let ved at tilføje en personlig etiket med dit foretrukne foto og/eller tekst. En anden mulighed er at tilføje et graveret ølglas - så er alle klar til at heppe med det samme! Hvis du søger noget større, så vælg et ølgavesæt med flere øl eller ølglas.

Personlig gave med champagne eller mousserende vin

Når du har noget at fejre, er champagne altid perfekt! YourSurprise giver dig mulighed for at tilpasse din helt egen flaske bobler med en personlig mærke med dit foretrukne foto og/eller tekst, eller med en graveret trækasse, som passer til flasken, eller graverede champagneglas. En personlig champagnegave er den perfekte gave til jubilæer og bryllupper og skaber også et unikt minde!

Hvis du ikke er stor fan af champagne, men gerne nyder andre bobler, så prøv en dejlig flaske prosecco, cava eller anden mousserende vin. Alt kan tilpasses på samme måde som champagnen!

Personlig spiritus

Vil du overraske en, du holder af, med en flaske gin, whisky eller portvin? Vores flasker udgør den perfekte gave til enhver, der nyder en god drink. Vi har et bredt udvalg af f.eks vodka, cognac og gin. Tilføj en personlig etiket eller trækasse, som fuldender din gave på et øjeblik og sæt et stort smil på modtagerens ansigt.

Drik ansvarligt

Alle nyder en dejlig drink af og til. Sørg for at drikke ansvarligt!