Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Hvad vores kunder siger

Quote icon

Alt gik så fint! Det blev sendt dagen efter jeg bestilte og kom to dage senere, på den dato i havde sagt. Alt var godt pakket ind og i god kvalitet

Nadja på 06-06-22

10 fra 10
Quote icon

Jeg er bare fuldt ud tilfreds. Pakkens indhold- kvaliteten af billedet på gaven, leveringen- alt var bare som lovet 👍

Mette på 06-06-22

10 fra 10
Quote icon

Fin kvalitet, tre forskellige opgaver løst hurtigt.

Sven Erik på 29-05-22

10 fra 10
9.9

2167 anmeldelser

Se alt

En unik gave til ham

Okay, vi forstår dig godt, det er ikke altid let at finde en god gave til en mand. Det kan næsten virke som om mænd slet ikke kan komme i tanke om noget, de gerne vil have! Eller også går de helt i den anden grøft og tænker på store, dyre gaver, som f.eks. en Ferrari. Hvad kan man så gøre? Heldigvis har vi masser af gode gaveidéer til både store og små budgetter. Du kan ikke gå galt i byen, når du laver en virkelig original, personlig gave, som han med garanti ikke har endnu!

En gave til din kæreste

Hvorfor ikke overraske ham med en skøn gave, hvis I fejrer 6 måneder, et år, to år eller endnu længere sammen? Hvis du ikke er sikker på, hvad du vil give ham, forstår vi godt, at det kan være svært at finde den perfekte gave. Du bør give ham noget, han rent faktisk vil elske og rent faktisk vil bruge. Af en eller anden grund ser det ud til, at der er flere gode gavemuligheder tilgængelige til kvinder end til mænd, med alle de blomster, smykker og chokolade der kan fås. Disse er alle gaver, der viser, at du holder af personen sammen med en blød bamse eller en sjov nøglering med et foto. Det kan være meget sværere at finde noget godt til din kæreste! Heldigvis har vi nogle idéer til at hjælpe dig. Hvad med personaliserede sokker med et sejt foto? Eller personlige boksershorts med dit design? Du kan tilføje et foto, jeres navne eller et foto af hans idol. Hvis du foretrækker at give ham en sød gave, kan du få en nøglering med en blød bamse tilpasset med hans eller dit navn eller gå efter en cool metalnøglering. På den måde tænker han på dig hver gang han griber efter sine nøgler.
Hvis han godt kan lide en dejlig kold øl ind imellem, kan du give ham et personligt ølgavesæt med internationale, hollandske, belgiske eller tyske øl. Du kan endda tilføje et personligt ølglas med hans navn.

En gave til din bedste ven

Din bedste ven er naturligvis din bedste ven af en god grund. Han er altid der for dig, du kan ringe til ham midt om natten, og han lytter altid gerne. Sådanne venskaber er både sjældne og enormt værdifulde. Måske vil du bare takke ham for bare at være den, han er, eller give ham en original gave på hans fødselsdag. Hvad med at give ham noget, han virkelig vil synes om? Ikke bare et typisk ølsæt, men et ølsæt med hans navn og/eller foto? Eller en smuk trækasse med hans foretrukne drikkevarer i? Du kan sætte et foto på låget og gøre den til en virkelig personlig gave. Vi har hele otte forskellige slags spiritus at vælge imellem, så der er helt sikkert noget, han kan lide. Foretrækker han whisky? Så bestil en flaske whisky i en kasse med tryk på! Vi har endda nogle seje Peaky Blinders-gavesæt med rom, gin eller whisky og et personligt glas. Hvis du vil takke din bedste ven for alt det, han gør for dig, kan du give ham en lækker chokoladegave. Send ham et chokoladetelegram med en personlig besked. Hvis han er lidt chokoladeafhængig, kan du endda vælge en XXL Toblerone-bar, der vejer ikke mindre end 4,5 kilo!!

En gave til din mand eller partner

Det kan være rigtigt svært at vælge en gave til din partner, når du virkelig gerne vil gøre vedkommende glad. Det behøver ikke at være så svært som du tror! Det er let og lige til at gøre din gave personlig med netop det foto og/eller den tekst, du selv vælger. Og det er også en opmærksom måde at gøre din gave speciel på.
Hos YourSurprise tilbyder vi masser af dejlige gaver, som du kan gøre personlige. Hvad med et dejligt krus, et lærred eller et vægur? Et cool personligt krus med et billede af jer begge bliver helt sikkert hans nye yndlingskrus. Især hvis du fylder det med hans yndlingste eller -kaffe om morgenen. Vores magiske krus er en anden god gaveidé, da det er sort til at begynde med og afslører et personligt design nedenunder, når det er fyldt med en varm drink for en ægte overraskelse! Hvis din partner har en sød tand, vil han elske et Milka-hjerte med hans navn og foto. Hvis han nyder at lave mad eller grille, når solen skinner, anbefaler vi vores læderforklæde, som graveres med hans navn. Hvis du leder efter en gave med et sentimentalt præg, kan du lave et personligt fotoalbum med jeres eventyr og se frem til at få mange nye.

Gaver til en ven eller kollega

Leder du efter en lille overraskelse og vil gerne takke en ven eller kollega? Det behøver ikke altid at være en stor eller dyr gave. For mange mennesker er det bare tanken, der tæller. Vores personlige chokoladegaver er perfekte til det formål, fordi de kan tilpasses enhver lejlighed. Hvis du vil overraske eller joke med en kollega, kan du få trykt seje trøjer med en personlig tekst og/eller et foto på.

Gave til far

Det kan være en god idé at takke din far for alt det, han gør for dig. Har han hjulpet med at renovere dit hus? Henter han dig fra sport eller skole hver dag? Har han brugt mange timer på at hjælpe dig med lektierne? Vi har en masse sjove gaver til fædre med design specielt til dem!

Gaver til mænd i alle aldre

Vi ved, at nogle mennesker leder efter gaver til mænd i en bestemt alder, så vi har lavet en liste med et par idéer efter aldersgruppe nedenfor for at hjælpe dig. Faren her er, at det kan være let at falde tilbage på stereotyper, som ikke alle mænd vil være glade for. Vi vil stadig gerne hjælpe dig, så vi gør det alligevel. Mændene i dit liv hører ikke hjemme i en bestemt kasse, men det kan hjælpe dig med at gå i den rigtige retning for at finde din perfekte gave.

Gaver til mænd under 20

Giv mændene i denne kategori en sej gave, som de kan bruge til deres første hjem, eller når de flytter hjemmefra for at starte på et studie eller uni. Et indgraveret ølglas med deres navn, et sæt indgraverede vandglas eller et kæmpe kaffekrus til nok kaffe til at holde hele dagen. En anden sjov idé er et par personlige par sokker med hans mest pinlige billede.

Gaver til mænd under 30

Overrask en mand i denne kategori med et lækkert ølgavesæt fyldt med velsmagende øl. Hvis han nyder at grille, skal du give ham et par personlige lædergrillhandsker eller et indgraveret læderforklæde.
Hvis han har en lille på vej, tilbyder vi masser af gode gaver til at lykønske ham med, såsom en babybodystocking med 'den bedste far' eller en cool plade, der siger 'far er min helt'.

Gaver til mænd i alderen mellem 30 til 40 år

En dejlig flaske rødvin tages ofte godt imod af mænd i denne alderskategori. Du kan gøre vinflasken personlig med en label eller en trækasse. Hvis modtageren er vinkender, kan du vælge et vingavesæt.
Alternativt kan du gå efter en dejlig flaske whisky, som vi også kan personliggøre for dig.
Hvis ingen af disse muligheder fungerer, kan du give ham et smukt personligt lærred, der vil skille sig ud i hans hjem. Overrask dem, der elsker at lave mad med et indgraveret læderforklæde til at have på, mens de kokkerer de lækreste retter.

Gaver til mænd mellem 40 og 50

Vin eller whisky er gode muligheder for denne alderskategori, så personaliser din gave med deres navn eller et sejt foto for at gøre den virkelig unik. Du kan vælge indgraverede vinglas, ølglas eller whiskyglas. Hvis han kan lide en udfordring, kan du vælge et ølbrygningssæt.

Gaver til bedstefar

Hvis du gerne vil fortælle din far, at han skal være bedstefar eller leder efter en gave til en, der allerede er bedstefar, så giv ham en gave med et foto af hans barnebarrn. Hvad med en skøn småkagedåse fyldt med hjemmelavede småkager? Og hvis du vil fortælle ham, at hans skal være bedstefar, kan du sende ham et chokoladetelegram.

Gaver til mænd, der elsker at lave mad

Mange kvinder leder efter gaver til seje fyre, og vi har masser i vores udvalg. Hvad med et cool grillforklæde i læder indgraveret med hans navn? Eller indgraverede grillhandsker i læder, så han kan passe på sig selv, når han tilbereder et festmåltid?

Gaver til mænd, der kan lide at få en drink af og til

Hvis din fyr godt kan lide en drink af og til, kan du overraske ham med en flaske rød- eller hvidvin. Design en personlig label eller en vinæske i træ for skabe det perfekte personlige touch.
Vores whiskygaver er også altid populære med en personaliseret æske eller et indgraveret glas.

Gaver til mænd, der kan lide øl

Hvis den pågældende mand har smag for øl, så giv ham hans helt eget ølbrygningssæt med indgraverede ølglas eller et ølgavesæt med internationale, hollandske, belgiske eller tyske øl i en personlig æske. Kombiner denne gave med smukke indgraverede ølglas med hans navn.

Gaver til mænd med en sød tand

Hvis han har en sød tand, har vi den perfekte gave: en 4,5 kilo Toblerone-bar, tilpasset med hans navn! Lad os se, hvor længe han kan få den til at holde.

Gaver til aktive mænd

Hvis han tilbringer meget tid i fitnesscenteret, løber eller spiller en holdsport, kan du overraske ham med en personlig fodbold, sportstrøje eller vandflaske.

Typiske gaver til mænd

Kort sagt betragter mænd følgende som værende gode gaver:
* En ølgave
*En spiritus-, vin- eller whiskygave
*Personlig chokolade med et billede, et navn og/eller en tekst
*En personaliseret Toblerone-bar på 4,5 kg
*Et indgraveret læderforklæde
*Seje grillhandsker i læder
*Personlige sokker
*Personlige boksershorts
*En personlig vandflaske
*En personlig sportstrøje
*Et personligt krus
*En personlig fodboldDe bedste gaver til mænd: trends 2022

Når du leder efter en gave til ham, bør du først tænke over din type forhold. Hvis du har behov for at købe en gave til én, der har alting, eller én, du ikke kender så godt, anbefaler vi at vælge noget, som alle generelt kan lide, såsom chokolade eller et smart, indgraveret glas. Når du vælger en gave til din kæreste eller en langvarig ven, har du helt sikkert flere ideer eller muligheder, og det kan gøre det meget mere personligt at vælge noget, der virkelig passer til modtageren.
Andre aspekter, du med fordel kan overveje, når du kigger efter en gave til ham, er anledningen og budgettet. Du ville nok bruge lidt mere på en ven, og lidt mindre på en kollega, men det betyder ikke, at begge gaver ikke kan være unikke! Vi er også mere tilbøjelige til at bruge flere penge ved særlige lejligheder, såsom til jul eller fødselsdage.
I de senere år er køkkengaver en af de voksende tendenser inden for gaver til ham, fordi alle kan lide dem, og de passer til forskellige budgetter. I år står også til at blive et år, hvor mad og drikke er stjernerne! Øl, vin og chokolade er de mest eftertragtede kategorier, der også inkluderer tilbehør såsom ølkrus og proptrækkere.

Unikke gaver til mænd

Mange kvinder leder efter gaver til seje fyre, og vi har masser i vores udvalg. Hvad med et cool grillforklæde i læder indgraveret med hans navn? Eller indgraverede BBQ-handsker i læder, så han sikkert kan tilberede et festmåltid?
Hvis din fyr godt kan lide en drink af og til, kan du overraske ham med en flaske rød- eller hvidvin. Personaliser etiketten eller en vinkasse i træ for et personligt præg.
Vores whisky-gaver er også altid populære, med et personligt indgraveret glas.
Hvis den pågældende mand har smag for øl, kan du give hans helt eget glas med navn, eller en test, eller en unik oplukker
Hvis han har en sød tand, har vi den perfekte gave: en 4,5 kilo Toblerone-bar, tilpasset med hans navn! Lad os se, hvor længe han kan få den til at holde.
Hvis han tilbringer meget tid i fitnesscenteret, løber eller spiller en holdsport, kan du overraske ham med en personlig fodbold, sportstrøje eller vandflaske.

Spred lidt glæde

Vi tror på, at gaver gør folk glade. Det gælder ikke kun for at få gaver, men også at give dem. Vis ham, hvor meget han betyder for dig, eller tak ham for alt det, han gør for dig. Vi er sikre på, at du kan skabe et varigt minde med en smuk personlig gave. Så spred lidt glæde.