• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 1500 personlige gaver!
Hver gave med foto og / eller tekst.
Send gaven direkte til modtageren.
Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.
Hver gave med foto og / eller tekst.
Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.
Send gaven direkte til modtageren.
Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.
Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.
I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.
Gave til ham
Hvad vores kunder siger
9.9
Se alt 991 anmeldelser
Caspar
på 25-11-20

"Fine billedkvaliteter og hurtig levering. Det er hvad man søger "

10 fra 10
Winnie
på 25-11-20

"Hurtigt og nemt, kan klart anbefales. "

10 fra 10
Dorte
på 24-11-20

"Kom før tid i forhold til oplysninger. Rigtig fin stol "

9 fra 10
Unikke gaver til mænd

Gaver til ham

Okay, vi forstår dig godt; Det er ikke altid let at finde en god gave til en mand . Det kan næsten virke som om mænd slet ikke kan tænke på noget, de gerne vil have! Eller også går de helt i den anden grøft og tænker på store, dyre gaver, som fx en Ferrari. Hvad kan man så gøre? Heldigvis har vi masser af gode gaveideer til både store og små budgetter. Du kan ikke gå galt, når du laver en virkelig original, personlig gave, som han garanteret ikke har endnu!

En gave til din bedste ven

Din bedste ven er naturligvis din bedste ven af en god grund. Han er altid der for dig, du kan ringe til ham midt om natten, og han lytter altid gerne. Sådanne venskaber er både sjældne og enormt værdifulde. Måske vil du bare takke ham for bare at være den, han er, eller give ham en original gave på hans fødselsdag. Hvad med at give ham noget, han virkelig vil synes om? Ikke bare et typisk ølsæt, men et ølsæt med hans navn og / eller foto? Eller en smuk trækasse med hans foretrukne drikkevarer i? Du kan sætte et foto på låget og gøre den til en virkelig personlig gave. Vi har hele otte forskellige slags spiritus at vælge imellem, så der er helt sikkert noget, han kan lide. Foretrækker han whisky? Så bestil en flaske whisky i en kasse med tryk på! Vi har endda nogle seje Peaky Blinders-gavesæt med rom, gin eller whisky og et personligt glas. Masser af muligheder at vælge imellem!

En gave til din mand eller kæreste

Det kan være rigtigt svært at vælge en gave til din kæreste, når du virkelig gerne vil gøre ham glad. Det behøver ikke at være så svært som du tror! Det er let og lige til at gøre din gave personlig med netop det foto og / eller den tekst, du selv vælger. Og det er også en opmærksom måde at gøre din gave speciel på.
Hos YourSurprise tilbyder vi masser af dejlige gaver, som du kan gøre personlige. Hvad med et dejligt krus, et lærred eller et vægur? Hvis din kæreste har en sød tand, vil han elske et Milka-hjerte med hans navn og foto på. Hvis han nyder at lave mad eller grille, når det er solskin, anbefaler vi vores læderforklæde, som graveres med hans navn. Hvis du leder efter en gave med et sentimentalt præg, kan du lave et personligt fotoalbum med jeres eventyr og se frem til at få mange nye.

Gaver til en ven eller kollega

Leder du efter en lille overraskelse og vil gerne takke en ven eller kollega? Det behøver ikke altid at være en stor eller dyr gave. For mange mennesker er det bare tanken, der tæller. Vores personlige chokoladegaver er perfekte til det formål, fordi de kan tilpasses enhver lejlighed. Hvis du vil overraske eller joke med en kollega, kan du få trykt seje trøjer med en personlig tekst og / eller foto på.

Gaver til far

Det kan være en god idé at takke din far for alt det, han gør for dig. Hjulpet med at renovere dit hus? Henter dig fra en idræt eller skole hver dag? Brugt timer på at hjælpe dig med lektierne? Vi har en masse sjove gaver til fædre, med unikke designs - specielt til dem!

Typiske gaver til mænd

Kort sagt synes mænd, at dette er gode gaver:
- en gave, der inkluderer øl
- en gave, der inkluderer spiritus, vin eller whisky med personlig etiket eller æske
- personlig chokolade med hans navn og / eller foto på
- et graveret læderforklæde med hans navn på (hvis han er til madlavning)


Spred lidt glæde

Vi tror på, at gaver gør folk glade. Det gælder Ikke kun at få gaver, men også give dem. Vis ham, hvor meget han betyder for dig, eller tak ham for alt det, hvad han gør for dig. Vi er sikre på, at du kan skabe et varigt minde med en smuk personlig gave. Så spred lidt glæde.