Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Hvad vores kunder siger

Quote icon

Puden med billedet levede op til forventning. Nem hjemmeside og hurtig levering 👍😀

Lone på 27-07-22

10 fra 10
Quote icon

Perfekt.

Patrick på 09-07-22

10 fra 10
Quote icon

Tak for rigtig fin kundeservice, glæder mig kun til at se modtagers ansigt i morgen 🤭

Marianne på 08-07-22

10 fra 10
9.9

2172 anmeldelser

Se alt

En original bryllupsgave

Hvis nogen, du kender, snart skal giftes, og du kæmper med at finde en original gave til den specielle dag, hvad så med en personlig gave? Den vil altid minde parret om deres store dag. YourSurprise har gaver, der kan tilpasses med netop det foto og / eller den tekst, du selv vælger. Vi gør det rigtigt nemt at lave en personlig gave, der skiller sig ud.

Tip til de bedste gaver

Vil du gerne overraske det glade par med en gave, de både vil elske og kan bruge. Vi har sammensat nogle tip, som kan hjælpe dig med at finde den perfekte gave.

- Til gastronomerne
Hvis bruden og brudgommen er ægte gastronomer eller foodies, vil de nyde at spise deres velsmagende lækkerier fra deres helt eget, graverede serveringsfad, mens de nipper til en drink. Et champagnegavesæt med graverede glas er en god gave til parret, som de kan nyde sammen.

- Til Netflix-elskere
Det lykkelige par er muligvis den slags mennesker, der nyder en lang weekend i sengen med Netflix. Forkæl dem med deres helt personlige Mr. & Mrs. dynebetræk? Det er både flot og hyggeligt.

Gæstegaver fra bruden og brudgommen

Vil I gerne takke alle gæsterne for at være en del af den specielle dag. Mange par vælger at give gæsterne en lille gave for at vise deres påskønnelse. I kan give dem chokolade med jeres foto på og sende alle et personligt fotokort med en besked efter brylluppet. Hvis I gerne vil give gæsterne en gave, med dem selv på, kan I bruge et retrobilder, så de kan se tilbage på den specielle dag, de var med til.

Hvor meget skal man bruge på en bryllupsgave?

Det er altid svært at sige, hvor meget man skal bruge på det lykkelige par. For at gøre det lidt lettere har vi samlet nogle gode råd til dig:
- Kolleger og bekendte: Hvis du deltager i en kollegas eller en bekendts bryllup, er det normlt at bruge omkring 150-300 kr. Hvor meget du faktisk bruger, afhænger af, om du kommer alene eller ej, og om du er med hele dagen eller kun til repectionen.
- Nære venner og familie: når man deltager i en nær vens eller et familiemedlems bryllup, er det normalt at bruge mellem 500-1.000 kr Der er selvfølgelig en stor forskel her. Hvis du for eksempel hjælper med til forberedelserne eller på selve dagen, kan du bruge mindre på gaven.
- Andre venner og familie: Hvis du deltager i et bryllup, der ikke involverer en nær ven eller et familiemedlem, vil 250-500 kr være typisk.

Vi har masser af sjove gaver, der passer til ethvert budget, uanset om du køber din egen gave eller alle køber en fælles gave sammen. Hvis alle køber en fælles gave, hvad så med at samle flere forskellige gaver? Det er meget sjovere for bruden og brudgommen!

Skal man give en rigtig gave eller penge?

Selvom mange par foretrækker penge frem for en gave på den store dag, er der mange, der ikke synes om at give en konvolut og føler, det virker lidt for kedeligt og mangler noget. Du skal selvfølgelig gøre det, du har det bedst med! Du kan vælge at give dem en dejlig gave, eller endda tilføje en mindre og måske lidt sjov, personlig gave, hvis du foretrækker at give penge.

Vælg dit bedste foto af det lykkelige par, og få det trykt på et sæt krus, en flaske champagne eller et dynebetræk og skab den perfekte, helt originale gave.