Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Der er kærlighed i luften! Et bryllup er en meget særlig begivenhed for alle involverede, så vær med til at fejre kærligheden med en unik og personlig bryllupsgave. YourSurprise tilbyder et stort udvalg af bryllupsgaver til brudeparret, gæsterne, brudepigerne og brudesvendene.  

Glas med gravering

Glas med gravering

Chokolade & slik

Chokolade & slik

Personlige drikkevarer

Personlige drikkevarer

Skærebræt

Skærebræt

161 Gaver

Du har set 48 af 161 gaver

En original og unik bryllupsgave

Kan du mærke kærligheden i luften? Kender du nogen der inden længe skal giftes? Og har du svært ved at finde den perfekte bryllupsgave som både er unik og original?

Der er ikke noget bedre end at give brudeparret helt personlige bryllupsgaver. Sådan en bryllupsgavevil blive et evigt minde fra den store dag som symboliserede deres kærlighed til hinanden.

Hos YourSurprise kan du gøre din bryllupsgave personlig med et navn, en dato eller billede. Det gør gaven helt personlig og unik, og den vil helt sikkert ende i stablen af gavekort, boligindretning og havetilbehør.

Ofte har brudeparret lavet en ønskeliste med alle de klassiske bryllupsgaver som Georg Jensen, Royal Copenhagen og Kay Bojesen. En eksklusiv gave er selvfølgelig en oplagt gaveide. Men tro os, den personlige bryllupsgave behøver ikke koste mange penge og de fleste brudepar vil elske en gave som er lavet helt særligt til dem og det vigtigste er naturligvis at symbolisere kærlighed!

Med vores personlige gaver kan du overraske det kommende brudepar med en helt unik og original bryllupsgave.

Den perfekte bryllupsgave er en personlig gave

Et bryllup er en stor dag i ethvert pars liv. Det forelskede par starter en ny rejse sammen, og lover hinanden at holde sammen i medgang og modgang. Derfor vil du selvfølgelig også give brudeparret den perfekte bryllupsgave. Herunder finder du nogle af vores bedste bryllupsgave ideer:

 • Champagne i en personlig trækasse: Skål på deres lykke med en personlig champagne i luksus trækasse. Vælg i blandt vores lækreste champagner og tilføj en personlig hilsen, navn og dato og du har en virkelig mindeværdig bryllupsgave.
 • Champagneglas med gravering: Gør deres første skål som nygifte helt særlig med indgraverede champagneglas. Disse elegante og personlige glas gør fejringen lidt mere særlig og bliver et minde for livet.
 • Personlig flaske vin: Forkæl deres smagsløg med en flaske personlig vin. Maison de la Surpise Chardonnay er et fantastisk valg og etiketten kan personliggøres med billede, deres navne, en dato og en personlig hilsen.
 • Inspirerende dekorativ flise med et sødt citat: Del et par af dine vise ord og din kærlighed med en fin dekorativ flise med eget design. Det vil være et dagligt minde om deres kærlighed.
 • Chokoladehjerter med billede: Overrask dem med dejlige chokolader med deres eget billede på. En lækker bryllupsgave som med garanti vil gøre indtryk. De er også perfekte til at servere til kaffen til selve bryllupsfesten.
 • Personlige Mr. & Mrs. krus: En sjov bryllupsgave som brudeparret kan bruge i dagligdagen. Tilføj deres nye fælles efternavn og gør morgenkaffen endnu bedre.
 • Romantisk fotoalbum: En sød og romantisk gave som brudeparret kan nyde i mange år. Læg alle de gode minder fast i en personlig fotobog. Tilføj deres navne, bryllupsdato og en personlig hilsen.
 • Nøglering med gravering: Giv brudeparret en symbolisk gave i form af personlige nøgleringe. Tilføj deres initialer eller et særligt citat som altid vil minde dem om deres kærlighed til hinanden.
 • Personligt tapasbræt eller skærebræt af træ: Til livsnyderen som elsker at hygge med et godt glas vin og tapas er et personligt skærebræt en fantastisk bryllupsgave. Tilføj et personligt touch med deres navne eller initialer!

Dette er blot et par af vores gode gaveideer som vil være en helt unik bryllupsgave.

Gode bryllupsgaver som er et minde for livet

Hvad er helt fantastiske bryllupsgaver? Har du nogensinde overvejet en mere kreativ bryllupsgave? Den helt rigtige bryllupsgave er naturligvis afhængig af hvem der skal giftes og hvad der interesseret dem. Men personlige gaver designet helt personligt til brudeparret selv, eller brudeparrets hjem vil med garanti være en uforglemmelig oplevelse!

Er brudeparret dine gode venner? Så kan du f.eks få printet deres kærlighedshistorie i billeder på en puslespil eller en billedbæg af vægpaneler. Det er noget som de kan se tilbage på i mange år.

De bedste bryllupsgave ideer til det lykkelige brudepar

En bryllupsgave giver man selvfølgelig for at overraske brudeparret på en sød og original måde. En god bryllupsgave er selvfølgelig et must ved en så særlig begivenhed. Det er en måde at vise din glæde på deres vegne på. Derfor har vi samlet et par ideer til bryllupsgave herunder:

 • Til de burgundiske par: Hvis brudeparret er ægte gastronomer, og elsker en god drink med lidt tapas på bordet. Så er et personligt tapasbræt naturligvis den helt perfekte gave. Kombiner det med enten en champagnegave, en vingave, eller måske endda et cocktail gavesæt! Vi har noget til enhver smag. En gave til brudeparret som de kan nyde sammen.
 • Til det mere eventyrlige brudepar som elsker en fantastisk oplevelse og at udfordre sig selv. Så er personlige kufferter en oplagt bryllupsgave. De kan endda bruge gaven til et romantisk ophold eller til bryllupsrejsen! Unikke oplevelser er der nok af, find noget som virkelig passer til dem som mennesker og kombiner det med en sjov personlig gave som passer til det. Elsker de vandreture? Hvad siger du så til matchende rygsække med personligt design?
 • Er de mere til en hyggelig aften derhjemme på sofaen, så har vi også mange muligheder for bryllupsgaver til par. Hvad med et dejligt varmt fleecetæppe med eget design som de kan hygge med sammen. Det er praktisk gave men samtidigt helt personligt. Eller hvad med hyggelige personlige duftlys eller lækker chokolade?

Hos os finder de bedste bryllupsgaver i mange forskellige prisklasser!

Find en fantastisk gave til gæster ved bryllup

En gave til gæster ved bryllup er måske for nogen en lidt amerikansk tradition. Men det er blevet mere og mere normalt eftersom det ikke behøver en formue. Overrask dine gæster med en unik gave som minde om en fantastisk bryllupsdag.

Vi har mange gaver i alle prisklasser som er den perfekte gave til dine gæster. Mange brudepar overrasker gæsterne sidst på aftenen med en lille sød gestus som er en måde at sige tak for at de deltog i bryllupsfesten. Vil du gøre det til en sjov oplevelse så kan du gå efter personlige vandflasker med personlig etikette og en paracetemol klistret til flasken. Altid godt til dagen derpå. Vi har også masser af andre geniale gadgets som passer perfekt til gæstegave.

En anden god gave til gæster er personlige chokolader printet med brudeparrets billede og bryllupsdag.

En anden oplagt gave er selvfølgelig en gave med et billede af brudeparret eller fra selve festen. Måske vil du efter festen sende et takkekort, og istedet for at gøre det med et klassisk takkekort, så kan du gøre det lidt mere unikt. Hvad med tørrede blomster i indgraveret træholder? Eller et par fine magneter som kan personliggøres individuelt med billede, navne og dato. Det er noget som med garanti ikke vil forsvinde ind i et skab.

Glem ej heller en best man gave, en gave til din maid of honor og en særlig tak til toastmasteren. Det er helt særlige gæster som har gjort noget særligt for jer på jeres store dag. Det kan være en foto i ramme, et smykke med gravering eller manchetknapper. Hos YourSurprise vil du med garanti finde den helt rette gave.

Hvor meget skal man bruge på en gave til brudeparret?

Det er altid svært at sige, hvor meget man skal bruge på en bryllupsgave. Det har i mange år været en uskreven regel at gaven bør koste det samme som kuvertprisen. Det er dog ikke alle der efterlever dette, og i højere grad er det relationen til personen som bestemmer hvor meget det er normalt at give i bryllupsgave. For at gøre det lidt lettere har vi samlet nogle gode råd til dig her:

 • Kolleger og bekendte: Hvis du deltager i en kollegas eller en bekendts bryllup, er det normalt at bruge omkring 150-300 kr. Hvor meget du faktisk bruger, afhænger af, om du kommer alene eller ej, og om du er med hele dagen eller kun til repectionen.
 • Venner og familie: Er det en ven eller et familiemedlem som skal giftes så er det normalt at give en bryllupsgave på omkring 500 kr. Igen har det betydning om du rent faktisk deltager i festen eller kun er inviteret til receptionen.
 • Den nærmeste familie: Skal du deltage i et bryllup som involverer din allernærmeste familie og/eller venner, så skrues beløbet oftest lidt op. Men i sidste ende drejer det sig ikke om at komme med den dyreste gave- Den perfekte gave er en gave som kommer fra hjertet.

Vi har masser af sjove gaver, der passer til ethvert budget, uanset om du køber din egen gave eller alle køber en fælles gave sammen. Hvis i vil finde en gave at give sammen, hvad så med at samle flere forskellige bryllupsgaver? Det er meget sjovere for alle brudepar og en anderledes oplevelse end den klassiske bryllupsgave.

Giv en bryllupsgave med betydning de aldrig glemmer

Hos YourSurprise mener vi at den helt rigtige bryllupsgave er en gave der kommer fra hjertet. En bryllupsgave med betydning behøver slet ikke være så svært at lave. Det kan være alt fra et gavekort til et romantisk ophold kombineret med en flot weekendtaske med personlig gravering er det den perfekte gave. En anden god gave til brudepar er noget til boligindretningen. En personlig plakat eller et lærred med billede. En helt fantastisk gave som de aldrig vil glemme.

En personlig bryllupsgave er bedre end penge

Selvom mange par foretrækker penge frem for en gave på den store dag, er der mange, der ikke synes om at give en konvolut og føler, det virker lidt for kedeligt og mangler noget. Du skal selvfølgelig gøre det, du har det bedst med! Du kan vælge at give dem en dejlig gave, eller endda tilføje en mindre og måske lidt sjov, personlig gave, hvis du foretrækker at give penge.

Vælg dit bedste foto af det lykkelige par, og få det trykt på et sæt krus, en flaske champagne eller et dynebetræk og skab den perfekte, helt originale gave.

Hvornår åbner brudeparret deres bryllupsgaver?

Ofte bliver brudeparrets bryllupsgaver sat frem på et gavebord, men på grund af tidsnød vælger de først at åbne gaverne i ro og mag dagen efter. Derfor kan det være en god ide enten at pakke din gave ind i personligt gavepapir med eget billede, eller i cellofan, hvis du gerne vil at de allerede får et smugkig til din gave.

Giver du penge? Så glem den kedelig kuvert og gem pengene i en af vores Mega Chokolader! En helt unik ide til bryllupsgave.

Hvad skal jeg tænke på når jeg leder efter en bryllupsgave idé?

Først og fremmest gælder det om at overveje hvad brudeparret elsker at lave, hvad er deres interesser og passioner. Er brudeparret mere til en klassisk bryllupsgave? Så er gode bryllupsgaver for eksempel nye krus fra Royal Copenhagen, Georg Jensen lysestager, eller måske noget fra Georg Jensen Damask. En anden typisk bryllups gave er boligtilbehør fra Kay Bojesen.

Vil du hellere give sjove bryllupsgaver så er den rette bryllupsgave noget mere i retning af en spændende oplevelse, noget til at dekorere hjemmet med eller måske noget sjovt som et par matchende personlige sokker.

En god bryllupsgave kan være alt fra gode oplevelser til et sjovt minde som de vil værdsætte for livet.

En perfekt bryllupsgave til din bedste veninde

Skal din bedste veninde giftes, er der også en stor chance for at brudeparret har valgt dig til at være maid of honor eller brudeterne som vi siger på dansk.

Så vil du selvfølgelig gerne komme med en helt unik bryllupsgave som passer til jeres venskab. Vi har masser af perfekte bryllupsgaver til en bedste veninde. Gå på oplevelse i vores store gaveudvalg og giv hende en helt personlig bryllupsgave til par.

Bryllupsgaver ideer som vil gøre kæmpe indtryk

Det er ikke os allesammen som har budgettet til at komme anstigende med et lækkert møbel fra Kay Bojesen eller det sidste nye fra Georg Jensen. Det er slet ikke noget problem! For med en personlig bryllupsgave gør du endnu større indtryk.

I vores store udvalg finder du allemulige forskellige fantastiske gaveæsker, med alt fra chokolade til vin, fra champagne til spiritus. Hvad med et gavesæt med cocktailshaker, indgraverede glas og parrets yndlingsdrink?

Få endnu mere inspiration i vores store udvalg!

God gavejagt ønskes du i hvert fald herfra!

Overrask din ægtemand med en dejlig bryllupsgave til ham

Overrask din kommende ægtemand med en fin bryllupsgave til ham. Det er ofte en tradition med en morgengave, og her kan du overraske ham med alt fra et armbpndsur af træ til den miljøbevidste mand, en lækkert læder armbånd til den cool type, eller manchetknapper med gravering. Alle helt fantastiske gaveideer som med garanti vil gøre ham utrolig glad og samtidig er et minde fra jeres store dag.

En uforglemmelig morgengave til ham eller hende

Traditionen tro kan man give hinanden en morgengave på bryllupsdagen. Leder du efter en morgengave til din kommende hustru? Så kan du gå efter alt fra smykker med gravering, et lækkert wellness gavesæt eller hvad med matchende badekåber til bryllupsrejsen?

Bryllupsdag gaver til brudeparret der holder sammen i tykt og tyndt

Leder du efter en bryllupsdag gave til et sølvbrudepar eller et guldbrudepar. Find inspiration til den perfekte bryllupsdag gave herunder: