Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

En original bryllupsgave

Hvis nogen, du kender, snart skal giftes, og du kæmper med at finde en original gave til den specielle dag, hvad så med en personlig gave? Den vil altid minde parret om deres store dag. YourSurprise har gaver, der kan tilpasses med netop det foto og / eller den tekst, du selv vælger. Vi gør det rigtigt nemt at lave en personlig gave, der skiller sig ud.

Til gaver vælger mange førstegangs-par en bryllupsgaveliste, som hver gæst kan vælge ud fra, men oftere og oftere foretrækker gæsterne at give en unik bryllupsgave. Hvis du vil give en original gave, der afviger fra den klassiske bryllupsgaveliste, kan du med Yoursurprise overraske brudeparret på en særlig måde! Du kan personliggøre mange produkter, fra gaver til fremtidige ægtefællers soveværelse, fra de mest elegante måder at tilbyde gode ønsker om fremtiden på: utallige muligheder med uendelige måder at personligegøre gaven på. En gave til de nygifte må ikke mangle til en så vigtig bryllupsbegivenhed. Det er en måde at fejre deres særlige dag på, og fortælle dem hvor glad du er for parret. Glem ikke vidnerne! Vidnerne, både brudepigerne og -drengene, er særlige gæster, så de fortjener en gave designet specifikt som en tak for deres deltagelse og støtte under tilrettelæggelsen af jeres bryllup. Nogen ideer? En ramme eller en genstand, der giver mulighed for at forevige bryllupsdagen, er ideel, eller et smykke, såsom et indgraveret læderarmbånd eller en sølvhalskæde med navnet.

Tip til de bedste gaver

Vil du gerne overraske det glade par med en gave, de både vil elske og kan bruge. Vi har sammensat nogle tip, som kan hjælpe dig med at finde den perfekte gave.

- Til gastronomerne
Hvis bruden og brudgommen er ægte gastronomer eller foodies, vil de nyde at spise deres velsmagende lækkerier fra deres helt eget, graverede serveringsfad, mens de nipper til en drink. Et champagnegavesæt med graverede glas er en god gave til parret, som de kan nyde sammen.

- Til Netflix-elskere
Det lykkelige par er muligvis den slags mennesker, der nyder en lang weekend i sengen med Netflix. Forkæl dem med deres helt personlige Mr. & Mrs. dynebetræk? Det er både flot og hyggeligt.

Gæstegaver fra bruden og brudgommen

Vil I gerne takke alle gæsterne for at være en del af den specielle dag. Mange par vælger at give gæsterne en lille gave for at vise deres påskønnelse. I kan give dem chokolade med jeres foto på og sende alle et personligt fotokort med en besked efter brylluppet. Hvis I gerne vil give gæsterne en gave, med dem selv på, kan I bruge et retrobilder, så de kan se tilbage på den specielle dag, de var med til.

Hvor meget skal man bruge på en bryllupsgave?

Det er altid svært at sige, hvor meget man skal bruge på det lykkelige par. For at gøre det lidt lettere har vi samlet nogle gode råd til dig:
- Kolleger og bekendte: Hvis du deltager i en kollegas eller en bekendts bryllup, er det normlt at bruge omkring 150-300 kr. Hvor meget du faktisk bruger, afhænger af, om du kommer alene eller ej, og om du er med hele dagen eller kun til repectionen.
- Nære venner og familie: når man deltager i en nær vens eller et familiemedlems bryllup, er det normalt at bruge mellem 500-1.000 kr Der er selvfølgelig en stor forskel her. Hvis du for eksempel hjælper med til forberedelserne eller på selve dagen, kan du bruge mindre på gaven.
- Andre venner og familie: Hvis du deltager i et bryllup, der ikke involverer en nær ven eller et familiemedlem, vil 250-500 kr være typisk.

Vi har masser af sjove gaver, der passer til ethvert budget, uanset om du køber din egen gave eller alle køber en fælles gave sammen. Hvis alle køber en fælles gave, hvad så med at samle flere forskellige gaver? Det er meget sjovere for bruden og brudgommen!

Skal man give en rigtig gave eller penge?

Selvom mange par foretrækker penge frem for en gave på den store dag, er der mange, der ikke synes om at give en konvolut og føler, det virker lidt for kedeligt og mangler noget. Du skal selvfølgelig gøre det, du har det bedst med! Du kan vælge at give dem en dejlig gave, eller endda tilføje en mindre og måske lidt sjov, personlig gave, hvis du foretrækker at give penge.

Vælg dit bedste foto af det lykkelige par, og få det trykt på et sæt krus, en flaske champagne eller et dynebetræk og skab den perfekte, helt originale gave.

Hvad kan man give til bruden og gommen til brylluppet?

Hvis du skal til et bryllup, vil du helt sikkert være i tvivl om, hvad der er den bedste gave at give til de nygifte. Du ønsker at din gave skal være original og vedvarende og afspejle parrets smag. Det er ikke altid nemt at vælge en original bryllupsgave! Her er nogle ideer til at overraske ægteparret på deres smukkeste dag!

  • - Den perfekte gave til alle nygifte: Champagnegaveæsken med indgraverede glas eller med den personlige æske.
  • - Til venneparret: Som elsker at bruge deres aftener på at se en god film i deres nye soveværelse kan du give dem et dynebetræk til personliggørelse med deres billeder og med en særlig dedikation.
  • - En gave der passer til alle: Du kan vælge en gave til hjemmet, såsom et smukt printlærred, en dekoration til stuen eller en husnummerplade til at personliggøre det nye hjem.
  • - Til nygifte, der elsker at rejse: Hvorfor ikke købe et flot sæt kufferter, der kan personliggøres med billeder? Tænk på hvor dejligt det vil være, hvis de kunne tage på bryllupsrejse med kufferter skabt specielt til lejligheden. Alternativt kan du blandt vores klassiske romantiske gaver se om du finder noget der passer til lejligheden.

Hvornår skal man give gaven til brudeparret?

Hvis du har været til et bryllup, har du måske tænkt meget over hvornår det er bedst at give gaven til bruden og gommen. Der er ikke noget enkelt svar på dette spørgsmål, da to brylluper ikke er ens, men der er nogle øjeblikke, hvor det er bedst at give din gave til det lykkelige par. Nogle nygifte beslutter sig for at sætte et bord op til gaver, men det sker ikke altid, og i så fald er det muligt at give gaven direkte til de nygifte eller til familiemedlemmer. Hvis du kender forældrene til bruden eller gommen godt, kan du overlade din gave til dem, og de vil finde et sted at opbevare den sikkert. Sørg for at tjekke det med dem først! Et andet tidspunkt at give din gave på kan være hen imod slutningen af festlighederne, når de nygifte har mindre travlt. Hvis du ikke ønsker at have til opgave at give gaven under receptionen, kan du levere din gave et par dage eller uger før brylluppet, men sørg for at give parret besked om dine hensigter! De kan have travlt med de sidste forberedelser.