Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Smukke minder er den bedste gave at modtage! Skab noget unikt ved hjælp af dine yndlingsbilleder, og overrask en du holder af, med et personlig fotogave 

340 Gaver

Du har set 48 af 340 gaver

Magien ved personlige fotogaver

Har du nogensinde tænkt over at give en helt personlig gave, men ved du ikke hvad mulighederne er? Svaret er simpelt: Fotogaver! Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser, alt fra er personligt fotokrus til vennen der elsker at hygge sig med morgenkaffen, en personlig fotobog til en du holder af fyldt med minder og oplevelser i har haft sammen til puslespil med eget design til timevis af hyggelig underholdning. Hver gave fortæller deres egen unikke historie, som minder modtageren om dejlige minder sammen med dig.

Overrask en med en fotogave

Hvis du leder efter en sjov gave, som du kan overraske en du holder af med og vil du gerne gøre gaven lidt mere original? Så hjælper vi dig gerne med en fotogave! Hos YourSurprise har vi masser af forskellige gaver, som kan tilpasses med det foto (eller tekst), du selv vælger og som gør enhver gave virkelig personlig.

5 populære fotogaver

Er du ikke helt sikker på, hvilken gave du gerne vil give? Det er helt okay, vi er her for at give dig lidt inspiration:

 1. Fotokrus : Det er en rigtigt populær gave, som rummer et eller flere fotos. Vælg det krus, du foretrækker, og upload dit/dine foto(s) i editoren. Du kan også tilføje tekst, hvis du vil! Har du brug for inspiration, så tjek hele vores udvalg af krus med billede ud.
 2. Puslespil med billede : Fotopuslespil er mere populære end nogensinde før. Tilføj dit foto, så trykker vi det på et puslespil med 120, 250, 500 eller 1000 brikker. Vi er sikre på, at modtageren får timevis af sjov.
 3. Nøglering med billede : Den perfekte gave, hvis du bare leder efter en lille gave. Vi har mange forskellige slags nøgleringe i vores sortiment.
 4. Whisky, vin, champagne eller spiritus med billede: Hvis modtageren nyder en drink af og til, kan du give deres foretrukne drink et personligt præg med en etiket eller trækasse med eget design. Vi har flere forskellige slags whisky, vin, champagne og spiritus i vores sortiment.
 5. Chokolade og slik med med billede: Hvis modtageren har en sød tand, finder du den perfekte gave i vores chokolade sortiment (Milka, Toblerone, Tonys) eller blandt vores slik (Chupa chups, Mentos).

Gaverne er bare til inspiration, vi har nemlig mange, mange flere at byde på. Vi trykker billeder på tøj, legetøj, gaver til børn, sparkedragter, stearinlys osv. Vi har stort set alt og forvandler det gerne til den perfekte, personlig gave!

Personlige gaver

En personlig gave er altid en god idé til enhver lejlighed. Vi har over 1.500 gaver, som du kan gøre personlige. Vores sortiment varierer, så du finder altid den perfekte personlig gave til alle og enhver.

Personlige gaver til mænd og kvinder

Her finder du altid fødselsdagsgaver, gaven til din beste ven eller gaver bare fordi du har lyst til at spræde lidt glæde! Vi har personlige gaver til mænd og kvinder. Et godt eksempel på personlige gaver til mænd er vores smukke lædervarer, som f.eks en kortholder eller et forklæde af læder, som alle er helt unikke med egen personalisering. Til kvinder har vi forskellige slags vægdekoration, som f.eks vægure og fleecetæpper med billede på.

Lav din fotogave online

Uanset hvilken gave du vælger, kan du gøre den personlig online i vores editor. Bare upload dit foto/dine fotos og tilføj din tekst. Tilfreds med designet? Så laver vi det til dig. Du kan også føje et gratis kort til gaven, når du bestiller den, så ved modtageren også hvem gaven er fra og kan du sende dem en sød hilsen.

Alles vores gaver laves i vores eget gaveværksted, og eftersom vi selv producerer vores gaver leverer vi også rigtigt hurtigt.

Tips til den perfekte fotogave

En personlig fotogave er en unik og betydningsfuld måde at vise din kærlighed, venskab eller værdsættelse på. Men ved du ikke rigtigt hvor du skal starte, og har du brug for hjælp til at komme i gang? Herunder et par tips til den perfekte fotogave:

 • Vælg billeder af høj kvalitet: Kvaliteten af dit billede har stor betydning for hvordan din gave kommer til at se ud. Et sløret billede vil højst sandsynligt ikke give det ønskede resultat. Sørg for at bruge billeder af høj kvalitet, sådan får du nemlig et fantastisk flot og professionelt resultat. Vores online editor giver besked om hvis dit billede er af for lav kvalitet.
 • Tag hensyn til modtagerens smag: Overvej altid modtageren smag og præferencer når du laver en personlig fotogave. Både billedet og selve gaven bør matche deres stil og smag.
 • Vælg dit produkt med omhu: Ikke alle billeder passer til alle gaver. Et billede af et flot landskab passer som vægdekoration, mens et portræt billede passer perfekt til et krus. Tag hensyn til billedets form og orientering, og vælg en gave som passer til det.

Sådan fastlægger du dine minder med personlige foto gaver

Kigger du nogensinde på dine billeder og ville du ønske du kunne gøre mere med dem end at lægge dem på de sociale medier, eller gemme dem væk i en digital folder på computeren? Så er personlige foto gaver en fantastisk måde ikke kun til at holde fast i dine egne kostbare minder, men også til at lave betydningsfulde gaver til venner og familie. Det er en helt unik gave som sørger for at hver eneste gave er betænksom, personlig og værdsat.

Hvordan kan du så fastlægge dine minder med personlige foto gaver? Det er faktisk meget nemmere, end du tror.

 1. Vælg et billede: F.eks et billede fra din seneste ferie, et familiebillede eller et gammelt billede fra din barndom.
 2. Vælg en gave: Vælg noget som modtageren bliver glad for. Noget som de kan bruge dagligt eller noget der passer til deres interesser.
 3. Personliggør det: Når du har valgt din gave og dit billede, så kan du gå i gang med at tilføje et personligt touch. Det kan være at du også vil tilføje en dybfølt hilsen, en betydningsfuld dato eller dit yndlingscitat. Mulighederne er uendelige, og det er personaliseringen, som virkelig gør vores gaver helt særlige.
 4. Læg din ordre: Efter du har personliggjort din gave til perfektion, kan du lægge din gave i indkøbskurven. Vælg en adresse efter eget valg og vi sender gaven med et gratis lykønskningskort.

Nemt ik? Kom i gang med det samme med at lave en personlig foto gave, Det er en super sjov, kreativ og betænksom måde at bevare dine minder på og overraske en du holder af med en gave som er virkelig særlig.

Hvor meget koster det at lave en gave med billede?

Du tænker måske at det er enormt dyrt at lave en personlig gave med billede. Men det er det faktisk slet ikke. Vi har personlige gaver med billeder som passer til ethvert budget. Fra små gaver til helt store kæmpe gaver. Du kan lave et krus med billede eller en nøglering hvis budgettet ikke er så stort, eller gå efter en flaske champagne, en mega chokolade eller kæmpe bamse hvis budgettet er lidt større.

Hvilke slags fotogaver kan man få lavet?

Vi har alle de klassiske fotogaver, men vi har også masser af overraskende fotogaver. Vidste du f.eks at du kan få printet et billede på chokolade? Nogle af vores specielle gaver er f.eks også en plyskanin med eget billede som ansigt, et stearinlys med billede, en håndbagage kuffert med billede, boksershorts, ølgaver og meget meget mere. Gå på opdagelse i vores store sortiment med det samme.

Du har ikke brug for en anledning

Du kan sagtens finde gaver til enhver anledning på YourSurprise, det er helt sikkert. Uanset om det gælder mors dag, fars dag, valentins dag, jul eller fødselsdag, har vi det hele. Hvis du ikke selv kan overrække gaven personligt, sender vi gerne gaven direkte til modtagerens adresse for dig. Det er let og lige til!

Spred lidt glæde

Hos YourSurprise er vores primære mål, at folk skal være glade, når de giver og får gaver. Derfor producerer vi vores gaver med stor omhu og opmærksomhed. Vi tror, verden bliver et lidt bedre sted, når vi spreder lidt glæde og viser hinanden, at vi tænker på andre. Det behøver ikke bare være til specielle lejligheder, det kan være når som helst. Derfor har vi et stort sortiment af store og små gaver, med masser af 'bare fordi' gaver.