Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Forestil dig det ubeskrivelige øjeblik af lykke, man føler efter at have åbnet en gave. At sprede glæde er det, vi brænder for. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at hjælpe dig med at gøre en anden glad.

Det er det, vi spørger os selv om hver dag. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at gøre andre glade. Vi ønsker at gøre en meningsfuld forskel ved at hjælpe folk med at bruge deres minder til at skabe nye.

Spread A Little Happiness

Hvordan gør vi dette?

Din mors fødselsdag, en valentinsgave til din kæreste, en værtindegave eller bare en tak til din kollega; hvert øjeblik og hver modtager er unik. For at hjælpe dig som giver med at finde en passende gave, omfavner vi denne mangfoldighed. Dette afspejles ikke kun i vores store gaveudvalg, men også i de mange designs vi tilbyder. På den måde sikrer vi, at alle kan finde en gave, der rører dine nærmestes hjerter.

Vi lytter altid til vores kunders ønsker og behov. Det er dem som styrer de beslutninger vi træffer. Hver dag fortsætter vi med at skabe nye gaver og designs og sikre, at vores kundeoplevelse er værd at have.

Product Image
Photo book
Quote icon

Vi sørger for at alle kan finde en gave, der rører deres nærmestes hjerter.

Hvor det hele startede

YourSurprise blev startet af Gerbrand og Wouter, to barndomsvenner, der ville bygge en virksomhed op fra bunden, senere efterfulgt af Arne. Helt fra starten har de omgivet sig med mennesker, der konstant har udfordret hinanden til at gøre det bedre hver dag. Altid har de husket på at det hele handler om at hjælpe folk med at skabe meningsfulde øjeblikke. Det er det, vi er gode til. Det er det, vi elsker at gøre.

Det bringer os derhen, hvor vi er nu. YourSurprise og vores gaver 'spreder lidt lykke' til 28 lande hver eneste dag. Vores assortiment omfatter nu over 2500 gaver, som alle kan personliggøres med foto, tekst og/eller logo. Omkring 300 kolleger arbejder under samme tag på vores campus i Zierikzee (Holland).

Arne, Gerbrand and Wouter

Arne, Gebrand and Wouter

Arbejder du hos YourSurprise?

Work at YourSurprise
Work at YourSurprise
Work at YourSurprise
Work at YourSurprise
Work at YourSurprise