Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Vil dette gøre andre mennesker glade?

Forestil dig det ubeskrivelige øjeblik af lykke, man føler efter at have åbnet en gave. At sprede glæde er det, vi brænder for. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at hjælpe dig med at gøre en anden glad.

Det er det, vi spørger os selv om hver dag. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at gøre en eller anden glad. Vi ønsker at gøre en meningsfuld forskel ved at hjælpe folk med at bruge deres minder til at skabe nye.

Spread A Little Happiness

Hvordan gør vi dette?

Din mors fødselsdag, en valentinsgave til din kæreste eller bare en tak til din kollega; hvert øjeblik og hver modtager er unik. For at hjælpe enhver giver med at finde en passende gave, omfavner vi denne mangfoldighed. Dette afspejles ikke kun i vores store gaveudvalg, men også i de mange designs, vi tilbyder. På den måde sikrer vi, at alle kan finde en gave, der rører deres kæres hjerter.

Vi lytter altid til vores kunders ønsker og behov, som styrer de beslutninger, vi træffer. Hver dag fortsætter vi med at skabe nye gaver og designs og sikre, at vores kundeoplevelse er værd at have.

Product Image
Photo book
Quote icon

Vi sørge for, at alle kan finde en gave, der rører deres kæres hjerter.

Hvor det hele begyndte

YourSurprise blev startet af Gerbrand og Wouter, to barndomsvenner, der ville bygge en virksomhed op fra bunden, senere efterfulgt af Arne. Fra begyndelsen har de omgivet sig med mennesker, der konstant har udfordret hinanden til at gøre det bedre hver dag. Altid de har altid husket på, at det hele handler om at hjælpe folk med at skabe meningsfulde øjeblikke. Det er det, vi er gode til, det er det, vi elsker at gøre.

Dette bringer os derhen, hvor vi er nu. YourSurprise og dets gaver 'spreder lidt lykke' til 28 lande hver eneste dag. Vores sortiment omfatter nu over 2500 gaver, som alle kan personliggøres med foto, tekst og/eller logo. Omkring 300 kolleger arbejder under samme tag på vores campus i Zierikzee.

Arne, Gerbrand and Wouter

Arne, Gebrand and Wouter

Virker du hos YourSurprise?

Work at YourSurprise
Work at YourSurprise
Work at YourSurprise
Work at YourSurprise
Work at YourSurprise