Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Design din egen musemåtte med eget billede, design og tekst. Giv dit skrivebord et personligt touch med en af vores unikke musemåtter med billede som du helt selv designer.

5 Gaver

Design din egen musemåtte

Leder du efter en sjove jubilæumsgave, fødselsdagsgave eller Fars Dag gave? Eller måske en afskedsgave til kollega, eller en studentergave med et personligt touch. Så er en musemåtte med billede en fantastisk gave til at fejre de særlige øjeblikke i livet. Helt sikkert når du helt kan design din musemåtte. Hos YourSurprise kan du lave din egen musemåtte med billede, tekst og/eller navn.

Hvorfor lave en personlig musemåtte med billede?

Vi har næsten allesammen brug for en musemåtte. De fleste musemåtter på markedet er alt fra enormt kedelige til over-the-top. Du bliver nødt til at være afhængig af andre menneskers smag og præferencer. Så hvis du vil være lidt mere kreativ med dine gaver, så kan du designe din musemåtte helt selv. Det gør et simpelt skrivebord og kontor lidt mere personligt. Det er også en fantastisk gave til alle aldre. Det er ikke kun kontoret der kan piftes lidt op, men også din teenagers gameroom, din datters skrivebord eller hjemmekontoret.

Hvilke slags musemåtter med print kan man få?

Hvis du er på jagt efter en personlig musemåtte med print så er størrelsen det første du skal overveje.

En stor musemåtte giver masser af plads til at bevæge musen rundt på, som gør den perfekt til en gamer eller folk som arbejder med komplicerede designprojekter. En stor musemåtte giver dig også muligheden for at personliggøre den med mere detaljerede designs og fotocollager. På den anden side er en lille musemåtte perfekt til minimalistiske skriveborde og hjemmekontoret.

Lav en musemåtte med billede af højeste kvalitet

Musemåtter fås i forskellige materialer. Vores normale musemåtter og store musemåtter er lavet af sort gummi med et toplag af hvid polyester. Underkanten er lavet af skridsikkert materiale. Stabilt og sikkert!

En læder musemåtte er en mere luksuriøs variant. Læder er kendt som et bæredygtigt materiale, og vil holde sig i flot stand, også hvis den bruges dagligt.

Materialet der bruges til disse læder musemåtter er højkvalitets bøffellæder.

Personalisering af en musemåtte med billede

Den mest almindelige måde at personliggøre en musemåtte er ved at få printet et billede på den. Men alt kan faktisk printes på en musemåtte, tekst, billeder, logoer, egne designs… Alt sammen intet problem med moderne teknologi. Hvis du er interesseret i en læder musemåtte så bliver din tekst indgraveret i læderet. Mulighederne er derfor en smule mere begrænsede hvis du vælger en læder musemåtte, men resultatet er utroligt elegant og holder sig flot i lang tid.

Sådan personliggør du en musemåtte med print

Det er super nemt at personliggøre en musemåtte med print. Du uploader blot de billeder du vil bruge i dit design i vores online editor. Herefter kan du selv vælge et design og placere dine billeder som du gerne vil have dem. Herefter kan du tilføje andre elementer som tekst eller nogle af vores fine designs, som kan gøre din personalisering endnu bedre. Sidst men ikke mindst kan du se det endelige resultat i forhåndsvisningen, så du får en ide om hvordan musemåtten kommer til at se ud før du bekræfter din bestilling.

Musemåtte med billede: Den bedste gave til enhver anledning

Uanset om det er til Valentinsdag, Fars dag eller jul, så er personlige gaver mere populære end nogensinde. Og du kan designe din musemåtte med billede eller tekst, så modtageren bogstaveligt talt genkender sig selv i gaven! Du kan også indarbejde fælles minder i gaven. På den måde viser du ham eller hende hvor meget de betyder for dig. Humor er selvfølgelig også perfekt til en gave som denne. Sjove billeder med interne jokes skaber en fantastisk atmosfære, og vil få smilet frem hver dag.