Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Vil du sende et lykønskningskort men vil du gøre lidt mere ud af det? Så overrask med dette kort af træ som kan printes med dit bedste billede. Kortet leveres med en holder, så det også kan bruges som pynt i hjemmet. Gør en glad allerede i dag med et personligt kort af træ.

Send et smukt kort i træ

Vil du sende nogen et kort, men vil du gerne gøre det lidt mere personligt? Og vil du gerne have, at det er lidt mere originalt end et normalt postkort på papir? Så send et trækort!

Et kort i træ er bogstaveligt talt: et kort trykt på træ. Det gør kortet lidt mere iøjnefaldende og også mere langtidsholdbart. Et trækort skiller sig virkelig ud i posten, og folk vil gerne vise det frem et eller andet sted. Du kan formatere lykønskningskortet i træ efter din egen smag i vores online redigeringsværktøj. Du kan uploade en tekst, en meget lang besked eller et foto, derefter udskriver vi dit design i høj kvalitet på et smukt stykke træ.

God bedring-kort i træ

Vil du ønske nogen god bedring eller fortælle dem, at du tænker på dem? Du kan finde smukke kort til at ønske god bedring med gode tekster i vores online redigeringsværktøj. Alle vores designs giver plads til en personlig besked eller en persons navn.

Trækort med fotocollage

Har du masser af dejlige fotos af dig sammen med en særlig person for dig? Så kan du nemt lave en collage med forskellige fotos. Vi har flere designs, som du kan bruge til at lave din collage. Alt, du skal gøre, er at uploade dine bedste fotos og lave kortet. Vi klarer resten!

Trækort til en du savner

Savner du virkelig nogen, men du kan ikke komme til at se den person i øjeblikket? Så send ham eller hende et kort. Vi er sikre på, at din kære far, mor, bror, søster, eller hvem den end er, vil elske at modtage et sådant kort. Du kan nemt skrive din egen tekst til at tilføje på kortet i vores online redigeringsværktøj.

Trækort til annoncering af fødsel eller graviditet

Vil du gerne annoncere fødslen af en nyfødt på en original måde? Overvej at sende et trækort i stedet for et standard fødselskort. Vi har designs til både drenge og piger. Der er selvfølgelig plads nok til, at du også kan tilføje en personlig hilsen. Er babyen ikke født endnu, men vil du gerne fortælle dine kære om din graviditet på en original måde? Det kan et trækort også være vidunderligt til. Læg trækortet i en gavepakke med en bodystocking 'til bedstemor' eller 'til bedstefar' for at fortælle dine forældre, at en lille ny er på vej!

Trækort som 'Sæt kryds i kalenderen'-kort til dit bryllup

Skal du giftes, og vil du gerne bede gæsterne om at holde en bestemt dag fri på en original måde? Send dem et Sæt kryds i kalenderen-kort i træ. Sørg for, at de alle kan komme den dag!

Forskellige designs at vælge imellem

Med YourSurprise kan du formatere dit trækort både vandret og lodret med din egen tekst, et foto eller et design. Vi har en række standarddesigns til mors dag, fars dag, valentinsdag og jul. Er du en kreativ person og har du dit eget design? Upload det som et foto i vores editor, så laver vi et dejligt trækort med det!