Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

At få nøglerne til et nyt hus er en meget spændende tid. Overrask en, der lige er flyttet ind, med en indflyttergave.

87 Gaver

Du har set 48 af 87 gaver

Housewarming

Det er ligegyldigt, om det er dit første hus / lejlighed, eller du bevæger dig hvert par år, det er altid spændende at flytte! I starten kan det føles lidt underligt at bo på et nyt sted, så det er vigtigt at få det til at føle sig som hjemme. Selvfølgelig behøver du ikke selv gøre det her! Det meste af tiden venner og familie er glade for at hjælpe dig med at flytte ind, male og dekorere. Når alt er i den rigtige farve og på det rigtige sted er det på tide at vise alt det hårde arbejde. Tid til en indvandring! Vi har afrundet de bedste housewarming gaver til dig.

Personlig husskilt

Nu hvor du har vendt dit hus til et hjem, skal du sørge for, at folk faktisk kan finde det. Ingen bedre måde at gøre dette end med et personlig husskilt ! Alle husskilt kan tilpasses rigtigt nemt i vores editor. Vælg et design der passer til dig og din familie og tilføj dine navne, familienavn eller et familiefoto til det. Materialet i husskiltet er aluminium og leveres med et monteringssystem.

Personlig pude

Når man leder efter en housewarming gave det er almindelige mennesker vil bringe en gave, der kan bruges i huset. Hvor bedre at få den nye hussejer til at føle sig hjemme end med mange puder! Ikke alene er de super komfortable, de er også dekorative. Leder du efter et bestemt design til dine puder, men du kan ikke finde det? Design dem selv! Brug et foto af designet til at udskrive det på puden. Din personlige pude bliver en endnu mere unik gave, når du bruger dit eget foto og tekst som et print! Bare rolig, det er meget nemt og kan gøres fra din (pillow-less) sofa!

Vægindretning

Når du alle er bosat i dit nye hus, indser du, at der er den ene væg, der stadig er helt tom. Fyld denne væg med dekoration efter eget valg! Udskriv det smukke billede på et stort lærred og gør det til øjnene i rummet. Eller udskrive billedet på træ eller aluminium. Der er forskellige størrelser og former til rådighed, så det ser altid godt ud med resten af ​​dit indretning. Vægindretning behøver ikke at være et foto, det kan være et ur, spejl, certifikat eller keramisk flise. Eller måske alle ovenstående? På YourSurprise er du din egen indretningsdesigner!