Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Leder du efter et tekrus med indgravering? Design nemt og simpelt dit eget tekrus af glas med eget design, navn eller tekst indgraveret med kærlighed på kruset. Et indgraveret tekrus er en perfekt gave til enhver anledning.

Personlige tekrus af glas

Kunne du tænke dig at overraske en rigtig te-elsker med en fin gave? Så giv ham eller hende et tekrus af glas indgraveret med hans eller hendes navn!

Vi har et stort udvalg af personlige glas. Har du noget at fejre så er vores indgraverede champagneglas også en god gaveide!

Forskellige muligheder for lasergravering

Et smukt graveret teglas er en dejlig og personlig gave til enhver teelsker. Du kan gravere hvad som helst, såsom et navn eller en besked. I vores online editor, hvor du kan lave designet, finder du flere designs, som du kan bruge. Du finder søde tekster som "Den kære mor", "Du er te-rific", "Mama, du er den bedste", "Jeg elsker Mama" og mange flere. Vi har ikke kun smukke designs til mor, men også til bedstemor, til far, til en fødselsdag, til jul eller til enhver anden lejlighed. Vælg blot et af de mange gratis designs og tilføj dit eget navn. Vil du ikke have et standarddesign, bare et navn? Det er også muligt!

Hvordan graverer vi glasset?

Dit design bliver graveret ind i glasset. Det betyder, at den ikke falmer ved brug eller i opvaskemaskinen. Det gør vi med praktiske laserteknikker; laseren graverer præcis det, du har designet. Dit design er derefter transparent i farven mod hvid.

Vi kan selvfølgelig også gravere individuelle teglas med dit eget logo. Så har du dine egne teglas til dit kontor eller praksis. En god drikkeoplevelse for dine kunder og et rigtigt blikfang. Kunne du tænke dig at bestille dit teglas med dit eget logo? Kontakt venligst vores B2B-afdeling for at arrangere dette for dig.

Lærer: Sig tak!

Flere og flere forældre og børn overrasker deres lærere med en lille gave i slutningen af ​​skoleåret. Et indgraveret teglas er naturligvis en personlig og praktisk gave til skolen. I editoren finder du en bred vifte af lærerdesigns, så det eneste du skal gøre er at tilføje navnet. Giver hele klassen en afskedsgave væk? Så lav en smuk teæske med lækker te, en smuk teæske og et indgraveret teglas!

Forskellige teglasformer

I vores kollektion finder du forskellige former for teglas. Der er det robuste, tunge teglas, der kan tåle tæsk. Men du kan også finde et flot, fancy rundt teglas. Vælg den form, du bedst kan lide, og lav din egen gravering!

Giv en teæske væk

Hvis du vil overraske en teelsker, kan du lave en smuk teæske med et indgraveret teglas og din egen tekiste i træ. Du kan personliggøre te-skrinet ved at have noget indgraveret på trælåget. Til teboksen bruger vi ny laserteknologi til at gravere dit design ind i træet. Ikke alene får du et smukt resultat, men det holder også længe. Se på teæsken i træ.

Lavet med kærlighed i Zierikzee

Vi laver alle vores gaver i hånden i Zierikzee. Vi bruger selvfølgelig de nyeste teknikker for at sikre, at hvert design ser smukt ud. Designer du dit teglas online, modtager du det ofte allerede dagen efter. I spidsbelastningsperioder, såsom jul, fars dag og mors dag, kan det nogle gange tage lidt længere tid. Hvis du vil overraske nogen med et smukt graveret teglas, så bestil i tide!