Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

En romantisk gave til din partner

If you would like to surprise your special someone with a sweet, romantic gift, whether it's for Valentinsdag or just because, we’ve got you covered. Let us help you find the perfect gift for him, her or them!

Sådan vælger du en gave til din partner

Hvorfor er det så svært at vælge en romantisk gave til din partner? Man skulle tro, det burde være let, når man kender personen så godt. Alligevel kan det være meget svært at finde ud af, hvad der vil gøre ham eller hende rigtigt glad. Især når personen tilsyneladende har alt, hvad han/hun ønsker sig. Det kan stadig føles godt at overraske sin partner med en romantisk gave nu og da. Det viser, at du stadig sætter pris på personen og har gjort en indsats.

Hvis du synes, det er lidt svært, så bare rolig. Vi har to enkle spørgsmål, som finder den gave, der vil gøre din partner glad. Og hvis det ikke fungerer, har vi en liste over vores mest populære romantiske gaver, som kan inspirere dig. Du kan springe spørgsmålene over, hvis du vil, men de er sjove at svare på!

OK, så går vi i gang. Har du pen og papir klar?

Det første spørgsmål er: hvad kan din partner virkelig godt lide?

Brug 5-10 minutter på at besvare spørgsmålet. Skriv en liste med ting, han eller hun kan lide: hvad kan personen lide at spise og drikke, hvad synes han/hun om at lave i fritiden, hvad er hans/hendes hobby, hvad taler personen ofte om? Du tror måske, at du ved det allerede, men det hjælper stadig at skrive tingene ned, fordi det kan føre til nye tanker og ideer.

På det andet spørgsmål: hvilke øjeblikke, som I tilbringer sammen, holder du mest af?

Brug yderligere 5-10 minutter på at besvare det spørgsmål. Tænk på de øjeblikke, hvor I griner sammen, jeres mest romantiske stunder sammen eller de 'første' øjeblikke; første kys, første date, første ferie osv. Tag din telefon og se på dine yndlingsbilleder af jer begge to. Hvilke øjeblikke viser de?

Godt - nu har du to lister, der hjælper dig med at finde den perfekte gave til din partner. Den anden liste hjælper dig med at gøre din gave personlig. Vi tilpasser næsten alt hvad du kan tænke dig; krus, tøjdyr, ølgaver, etiketter til vinflasker, chokolade, kufferter og meget mere. Da du kiggede på dine fotos før, fandt du sikkert nogle sjove minder. Få dem trykt på din foretrukne gave. Du kan lave et krus med en fotocollage eller endda et ur eller et dynebetræk. Hver gang din partner bruger eller ser på gaven, tænker han eller hun på dig og de dejlige minder, I deler.

Hvorfor det er vigtigt at overraske din partner nu og da

Man siger ofte, at mænd ikke er så gode til at forstå, hvorfor kvinder kan lide at få en gave ind i mellem. Uanset om det er sandt eller ej, forstår vi det! Når din partner giver dig en gave eller arrangerer en romantisk date, viser det, at han/hun er interesseret i dig. Du kan altid vælge at tage en enkel gave med hjem, som fx en buket blomster. Nogle gange vil du bare gerne givet noget, der er lidt mere specielt. Uanset årsagen eller lejligheden, viser en gave, at du ikke tager personen for givet og stadig sætter pris på dem, der ønsker at tilbringe deres liv med dig. Så hvis du gerne vil score nogle seriøse point i romantikafdelingen, bør du komme i gang nu!

De bedste romantiske gaver til ham eller hende

En romantisk overraskelse er den bedste måde at vise nogen på hvor meget du elsker dem. Uanset om det er Valentinsdag, en fødselsdag eller en bryllupsdag, er enhver lejlighed perfekt til at overraske nogen! En romantisk gave er en gave fra hjertet. Det behøver ikke at være dyrt, det skal bare være givet af hjertet. Måske kan du gå efter hans yndlingschokolademærke og gøre det ekstra specielt ved at tilføje en sød besked, eller du kan give ham den bedste øl serveret i et glas med hans navn.
En romantisk gave behøver slet ikke handle om selve gaven, men tanken bag den og måden den gives på. Du kan for eksempel erklære al din kærlighed i et brev eller på et kort, eller give gaven under en romantisk gåtur i naturen.

Når du giver en gave, er det meget vigtigt at formidle al din hengivenhed. For at gøre dette kan du tænke lidt over øjeblikket og måden du giver gaven til modtageren på. Der er en række måder at give en gave på, der kan virke til din fordel. Du skal bare kende et par små trick for at få gaven til at føles virkelig original og unik. Grundlæggende er der tre hovedelementer, når det kommer til at give en gave til en person: budskabet, udvekslingsmomentet og selve gaven. Lad os se, hvordan du gør din gave virkelig romantisk ved hjælp af disse tre elementer:

- Gå efter et kort med en speciel sætning: Tænk på en bog I begge elsker, et digt, en linje fra en sang eller blot et udtryk I begge bruger. Brug ord til at vise hvor stærkt dit bånd er. Et tip er at give kortet først med en sætning eller besked, der "forbereder" personen til gaven, så du kan øge overraskelseseffekten eller forstærke gavens betydning.

- Vælg et passende øjeblik: Gå ikke ud fra at det er lige meget hvornår det er godt at give en romantisk gave. Tænk på et særligt sted, et sted hvor du kan få gavemodtageren til at føle sig godt tilpas. Det er vigtigt at sætte folk i det rigtige humør, før du overrasker dem. Sørg for at have deres opmærksomhed og fokus på øjeblikket; først da vil de virkelig sætte pris på din gave.

- Tænk på en gave, som kun du kan give: Inden du bruger penge på dyre og luksuriøse produkter, så spørg dig selv, hvad der egentlig binder jer sammen, hvad I har til fælles eller hvilke oplevelser der har bragt jer sammen og gjort jeres forhold ekstraordinært. Har I været på en tur sammen? Har I en fælles lidenskab? Er I lige flyttet ind i et nyt hjem? Eller har du en baby på vej?

Forbered disse tre elementer med omhu, og du vil se at du vil involvere den person som du har viet denne tanke til på et meget dybere og mere inderligt plan.

De bedste romantiske gaveideer til ham

Der er masser af anledninger til at give en romantisk gave til din mand eller partner, såsom Valentinsdag, fødselsdag eller jubilæum. Du vil måske også bare overraske ham med en gave fra hjertet, simpelthen fordi du elsker ham og gerne vil se ham smile. Men hvad er den bedste kærlighedsgave til ham? Du kan vælge en par-gave som du kan nyde sammen med din partner, eller du kan også finde en særlig romantisk gave til ham. Nogle ideer?

  • Et fotoalbum med billeder fra jeres sidste ferie
  • Et personligt hjerteformet ur med dit billede til natbordet
  • En personlig bog til din elskede
  • En snebold med billedet af jeres bryllup eller forlovelse
  • En kæmpebamse med et billede eller et navn

Top 5 over gaver til hende

Den første top 5 er til kvinderne:

* et sølvvedhæng med dit navn eller foto på
* et tøjdyr med dit navn eller et foto af jer to på
* en personligt pudebetræk med et foto af jer to på
* et fotoalbum med jeres yndlingsminder sammen
* en kærlighedslås med jeres navne på

Top 5 over gaver til dit hjem:

* stearinlys med jeres foto på
* et vægur med jeres foto på
* en serveringsbakke med jeres foto på
* et dynebetræk med jeres foto på, som i kan hygge jer under
* et trækort med jeres foto og en sød tekst

Top 5 gaver over til den partner, der undertiden nyder en dejlig drink:

* en flaske Licor 43 med hendes navn på
* et gin & tonic gavesæt med hendes navn på
* vinglas med en sød besked og / eller hendes navn på
* en karaffel med hendes navn på
* et ølgavesæt med dit foto på

Top 5 velsmagende gaver:

* et chokoladetelegram, der fortæller, at du elsker hende
* et enormt Chupa Chups-slikkepindetårn
* en gaveæske med lækker chokolade og dit foto på
* en Toblerone-bar med hendes navn og foto på
* en lækker Milka gaveæske med chokolade og dit foto på

Og de mest populære gaver til ham:

* et rejsekrus med foto og tekst
* en personlig toilettaske i læder
* et graveret læderarmbånd
* et håndklæde eller badekåbe, som er broderet med hans navn

Top 5 over gaver til din gastronompartner:

* et graveret læderforklæde
* valgfri spiritus i en personlig trækasse
* graveret ølglas
* graveret whiskyglas
* personligt øl-gavesæt

Top 5 over gaver til den partner, der elsker at lave mad:

* en graveret knivblok i træ
* et personligt forklæde med hans navn eller foto på
* et graveret skærebræt
* en kokkehue med hans navn på
* et sæt ovnhandsker i læder med hans navn på

Top 5 over gaver til en partner med god stil:

* et graveret læderarmbånd
* et par personlige fotosokker
* boxershorts med hans navn eller foto på
* sandaler med hans foto på
* kasket med hans navn eller foto på