Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Milka
Gigantisk Milka chokoladebar
Milka-hjerte
Milka-gaveæske – Kærlighed (110 g)
Milka-gaveæske – Kærlighed (220 g)
Personlig XXL chokoladebar med milka
Milka-gaveæske – Bare fordi (110 gram)
Milka-gaveæske – Bare fordi (220 gram)
Choco gaveæske - Fødselsdag
Sig det med en Milka-gaveæske – Kærlighed – 220 g
Sig det med en Milka-gaveæske – Kærlighed – 220 g
Milka gaveæske – Lærer
Jeg elsker Milka! gaveæske - Graduation
Jeg elsker Milka -Valentines dag
Sig det med Milka-gaveæske – Tak (220 gram)
Sig det med Milka-gaveæske – Jul (110 gram)
Chokolade - Milka - Påske
Choco gavekasse - Fars dag
Milka gavekasse - Mors dag
I love Milka! gaveæske – Jul (220 gram)
I love Milka! gaveæske – Jul (110 gram)
Milka gavekasse - Godmor - 110 gr (hjerte)
Milka gavekasse - Godfather - 110 gr (hjerte)
Chocobox - Kærlighed er .. - 110gram
Chocobox - Kærlighed er .. - 220gram
Hvad vores kunder siger
9.9
Se alt 1902 anmeldelser
Morten
på 18-01-22

"Bestilte en portvin med et portræt. Det blev næsten bedre end forventet og til en overkommelig pris .."

10 fra 10
Vibeke Bolmgren..
på 18-01-22

"Tilfreds, det bestilte matcher det viste på hjemmesiden, pæn kvalitet. "

10 fra 10
Emilia
på 18-01-22

"Virkelig godt! "

10 fra 10

Milka-chokolade

Vil du udtrykke din kærlighed til din kæreste eller en, du er interesseret i? Sig det med Milka! Den perfekte gave til en, du elsker eller til hvem som helst, siden det er så lækkert! Gaveæsken 'Sig det med Milka' er velegnet til alle, for hvem ville ikke elske at modtage en velsmagende chokoladegave?

Chokoladerne er fyldt med en lækker blød hasselnødde- og nougatcreme, så de vil helt sikkert nyde hver eneste bid! For at gøre gaveæsken endnu mere speciel kan du tilføje dit eget navn eller modtagerens navn på emballagen. Tilføj et foto og en personlig hilsen for at gøre det til en unik og lækker gave, der helt sikkert overrasker modtageren!

Chokoladeæske

Forkæl din mor, far eller kæreste, og giv dem en lækker æske med Milka-chokolader! Chokoladerne er fyldt med en blød hasselnødde- og nougatcreme, der får deres mund til at løbe i vand. Den perfekte gave til ham eller hende!

Ved at personalisere emballagen kan du få en dejlig æske chokolade skræddersyet til dine ønsker på kort tid! Tilføj dit navn og en dejlig hilsen på emballagen for at gøre det til en ekstra personlig overraskelse! Du kan give chokoladeæsken selv eller få den leveret til modtagerens hjem. Perfekt til at overraske en ven, der bor langt væk på deres fødselsdag!

Milka-chokolade

Hvem ville ikke nyde at få et stykke Milka-chokolade? Et chokolademærke med så mange lækre smage og varianter! Milka-chokolade er ikke kun super velsmagende, en gave med Milka-chokolade kan få smilet frem nogens ansigt!

Sig det med Milka-chokoladeæsken fra YourSurprise gør chokoladen endnu mere speciel! Du kan tilpasse æsken med dit eget foto, en besked og/eller dit eget design! En vidunderlig gave med et personligt præg!

Kærlighed er ... chokolade

Kærlighed er ... gaven af chokolade! Fortæl nogen, at du elsker dem med en Kærlighed er ... -chokoladeæske ! Giv din elskede en unik overraskelse med denne originale og super lækre gave! !

Chokoladerne kommer i en dejlig gaveæske med vores Kærlighed er ... -design. Med en personlig besked på emballagen kan du gøre denne vidunderlige gave til en overraskelse, der vil blive husket! Denne specielle gave er perfekt til din (hemmelige) kæreste på valentinsdag !

Et udvalg af Milka-gaveæsker

Vælg en gaveæske til enhver lejlighed! Milka har gaveæsker til at sige tak, gaveæsker til lærere og gaveæsker til at lykønske nogen til deres eksamener samt til fødselsdage. Vi har også et lækkert udvalg af chokoladeæsker til fars dag, mors dag, valentinsdag, jul eller påske!