• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!
Bamse nøgleringBamse nøgleringBamse nøgleringBamse nøgleringBamse nøgleringBamse nøgleringBamse nøgleringBamse nøgleringBamse nøglering
Bamse nøgleringBamse nøgleringBamse nøgleringBamse nøgleringBamse nøgleringBamse nøgleringBamse nøgleringBamse nøgleringBamse nøglering

Plysnøgle

kr. 89
Forretningsordre
Navn
  • Leveringsadresse efter eget valg
  • I gaveæske + gratis gavekort
  • 100% kvalitetsgaranti
Lavet med kærlighed
Vi laver gaven præcis som designet af dig.
100% kvalitetsgaranti
Leveres med gratis gavekort

Flere oplysninger om bamse nøkkelring:
Dimensioner: 10 x 9 x 6 cm
Materiale: 100% polyester
Personliggørelse: navn på skjorten
Vaskinstruktioner: vask 30 grader, tør ikke tørretumbler

Denne bamse nøglering med navn ville se godt ud på nogens nøgler!

Kender du nogen, der altid taber deres nøgler? Eller måske vil du bare have en ny nøglering? Denne søde bamse nøkkelring vil elske at ledsage dig hvor som helst du går og holde dine nøgler trygge. Den fyldte dyre nøkkelring er lavet af den blødeste polyester og bjørnen har en sød skjorte. Det store ved denne skjorte er, at du kan designe det selv! For eksempel kan du få dit navn eller navnet på en anden trykt på bamseens skjorte. En unik gave til alle, der lige har bestået deres kørekort eller er flyttet til et nyt sted.

Lav din egen nøkkelring med navn, det er nemt! Vælg dit foretrukne design, skrifttype og farve og tilføj det ønskede navn. Om et par minutter har du en unik bamse nøkkelring. Vi sørger for, at dit design vil blive kærligt trykt på den lille plysnøglerens t-shirt. Denne bæreknap er en personlig overraskelse for både unge og gamle. Vent ikke og lav din egen personlige nøglering i dag!

Et øjeblikkeligt pris tilbud for en Plysnøgle ?

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.30.

89 87 27 88

Passer ind i alle forretningspapirer
Gaver laves og sendes samme dag
Mere end 1200 forskellige gaver
At personliggøre fra 1 stk

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?