• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!
< Tilbage
Bedstemor urBedstemor urBedstemor urBedstemor urBedstemor urBedstemor urBedstemor urBedstemor urBedstemor urBedstemor urBedstemor urBedstemor urBedstemor urBedstemor urBedstemor urBedstemor ur
Bedstemor urBedstemor urBedstemor urBedstemor urBedstemor urBedstemor urBedstemor urBedstemor urBedstemor urBedstemor urBedstemor urBedstemor urBedstemor urBedstemor urBedstemor urBedstemor ur

Bedstemor ur

kr. 159
Forretningsordre
  • Leveringsadresse efter eget valg
  • I gaveæske + gratis gavekort
  • 100% kvalitetsgaranti
Lavet med kærlighed
Vi laver gaven præcis som designet af dig.
icon
100% kvalitetsgaranti
Leveres med gratis gavekort

Yderligere oplysninger om uret i træfiber:
Materiale: træfiberplade med en hård coating
Form: Hjerteformet
Mål: 21 x 20 cm
Batteri medfølger

Dette personlige foto-ur er den bedste gave, du kan give din bedstemor!

Kunne din bedstemors stue godt trænge til en lille opfriskning? Eller er det snart hendes fødselsdag, også vil du virkelig gerne give hende en helt særlig gave? Så lav et personligt ur til hende med form som et hjerte. Urene er ikke blot smukke, de er unikke. Du kan tilsætte dit personlige touch ved at tilføje et foto, en flot tegning eller noget tekst. Dit personlige hjerteformede ur er i sandhed den bedste gave, du kan give din bedstemor, for når uret tikker hjemme hos bedste, så er der ikke noget bedre sted end hjemme.

Det hjerteformede ur er lavet af solidt træfiber med en blank finish. Dit design printes på uret i flotte farver og med en præcision, der gør bedstemors ur til et helt kunstværk. Uret går uden at tikke, så bedstemor kan få hendes skønhedssøvn. Tiden flyver, så skynd dig at gå i gang med at lave bedstemors personlige ur med det samme!

Et øjeblikkeligt pris tilbud for en Bedstemor ur ?

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.30.

89 87 27 88

Passer ind i alle forretningspapirer
Gaver laves og sendes samme dag
Mere end 1200 forskellige gaver
At personliggøre fra 1 stk

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?

Kan jeg hjælpe dig?
1 med