• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!
< Tilbage
Alle Tilbage til skolen gaver
Hvad vores kunder siger
9.9
Se alt 563 anmeldelser
guluzar
på 25-02-20

"Jeg er vild med jeres side!! Har anbefalet den til alle mine bekendte, og må ærligt indrømme jeg aldrig.."

10 fra 10
Christina
på 25-02-20

"Syns andre skal prøve denne hjemmeside. "

10 fra 10
Cecilie M.
på 25-02-20

"Jeg er så glad for vores magiske kop og den giver bare et smil når kaffen kommer I 👌 Dog kunne der.."

10 fra 10

Tilbage til skolen

Ferieen er forbi, og det er på tide at gå tilbage til skolen igen. Tid til at se alle dine venner igen og den (nye) lærer (e). Dette er altid en spændende tid, og du vil være godt forberedt til den første dag. Sørg for at spise din morgenmad, dagens vigtigste måltid! Pak din skolepose med dine bøger, penne, blyanter og glem ikke din frokost.

På din første skoledag og resten af ​​skoleåret vil du ikke miste nogen af ​​dine kolde skolelever . Gør det super nemt at genkende dine egne forsyninger ved at tilføje dit navn og / eller foto til dem! Dette vil gøre dine skoleartikler ser super cool ud, og de kan ikke forveksles med andres!

Penalhus

På øjeblikke du har brug for en pen eller blyant, kan du på en eller anden måde ikke finde en. Hvordan kommer penne og blyanter altid tabt så nemt? Fordi du ikke lægger dem i din egen personlige blyantcase ! Nu da vi har løst det mysterium, så lad os fokusere på at skabe den mest fantastiske blyantcase, din skole nogensinde har set. Vælg dit yndlingsbillede af dig og dine venner, dit kæledyr, din idol eller sportshold og få det trykt på blyantposen. Foretrækker du at tilføje tekst til din pencil case? Intet problem! I vores brugervenlige redaktør er det super nemt at oprette din helt egen unikke blyantcase.

Tegningssæt

Er du klar til at tage den almindelige blyant til det næste niveau? Træd ind i tegnesætets magiske verden! Leder du efter en pen? Det er i tegnsættet! Leder du efter en filtpen? Det er derinde! Har du brug for at tegne en super lige linje? Gæt hvor du kan finde linjalen? Det er rigtigt, denne tegnsæt er en sand livredder. Det er den perfekte gave til alle kreative børn. Med tegnesætet kan de små kunstnere tegne mesterværk efter mesterværk. Vær forberedt på at få mange farverige tegninger, der kommer din vej!

Madpakke

Læring gør dig sulten! Sørg for, at dine børn spiser en sund frokost ved at pakke dem alt, hvad de har brug for i deres egen madpakke. Du behøver ikke bekymre dig om, at de mister deres madpakke længere. Med lidt hjælp fra YourSurprise kan du oprette en madkasse, der er så sejt, de vil elske at bringe det til skole hver dag. Med dit eget sjove billede og et farverigt design fra redaktøren designer du selv madpakken. Med dit eget navn og foto på din madpakke bliver du den, der bliver frokosttid i en lille fest!

Personlig tablet case

Få dine børn lektier, og de har brug for lidt hjælp fra internettet for at fuldføre det? Med lidt hjælp fra en tablet vil de få gode karakterer hver gang. Ulykker sker, så det er bedst at være forberedt på dem. Sørg for, at du har en sag omkring din tablet for at beskytte den mod at falde, støde og ridser. Gør din tablet sag unik ved at designe det selv med et foto eller en tekst efter eget valg. Hvem vil du overraske med denne fantastiske personlige tablet case ?
Kan jeg hjælpe dig?
1 med