Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

De bedste gaver til din BFF

De 20 bedste gaver til din BFF

Der er ingen i verden som din bedste ven! Hun er der altid, når du har brug for hende. Hun er ærlig og venlig. I har det altid sjovt og har oplevet de bedste eventyr sammen. Hvis du ønsker inspiration til, hvad du kan forære din bedste ven, så se her nedenfor!

Nyd et dejligt glas med lidt lækkert til sammen

Hvis du elsker at nyde et dejligt glas vin med lidt tilhørende snacks, så overrask din BFF med personlige vinglas med hendes navn på! Du kan vælge mellem rødvins- eller hvidvinsglas. Hvis hun er fan af god ost, kan du forære hende et ostebræt, som både kan anvendes til servering og som skærebræt. Få hendes navn indgraveret for at gøre det helt personligt. Hvis du ønsker at tilføje en dejlig flaske vin, kan du vælge mellem rødvin, hvidvin eller rosévin med en personlig etiket på eller en personlig trækasse.

En dejlig kop te/kaffe med lidt sødt til

Hvis du hellere vil nippe til en dejlig kop te eller kaffe, når I snakker sammen hele natten, kan du overraske hende med hendes helt egne personlige te- eller kaffeglas samt chokolade eller krukke med personligt slik i. Krukken med slik har ikke mindre end 1,8 kilo søde godbidder, så der er mere end rigeligt til at dele. Vælg mellem tum-tum slik, vingummibamser, vingummi, frugtslik eller forskellig lakrids.

Alle disse gaver kan tilpasses med et sjovt billede af jer to, hvilket gør dem virkelig unikke og personlige.

Vis dine yndlingsfotos frem

Hvis I har været venner for evigt, har du en fantastisk samling af fotos af dine foretrukne øjeblikke sammen. Lav noget sjovt med dem! Få dem trykt på et krus eller lav et sæt retro billeder, som du kan lave en fed collage med. Hvis du har nok fotos til at fylde et album, kan du forære hende et dejligt album fyldt med alle jeres bedste minder. Hvis der er et billede, som du holder særligt meget af, kan du få lavet det som et puslespil, der efterfølgende giver timevis af fornøjelse.

Flere gode gaver.

Hvis du stadig ikke er helt sikker på, hvad du skal forære din BFF, så ingen panik! Hvad med en af de dejlige gaver her nedenfor? En flot stofpose er den perfekte gave til en miljøbevidst ven sammen med en personlig vandflaske, så hun kan undgå plastikflasker. Vandflasken holder endda drikkevarer kølige i op til 24 timer og varme i op til 12 timer.
Hvis I snart skal ses, kan du forære hene nogle indgraverede te- eller kaffeglas. Hvis hun elsker at tilbringe tid i køkkenet med at fremtrylle lækre ting, kan du forære hende hendes helt egen opskriftsbog. Du kan også forære hende en nøglering med et billede af jer to på, så hun bliver mindet om dig, hver gang hun forlader huset.

Tilføj et forklæde til opskriftsbogen, så gaven bliver ekstra sjov. Eller overrask hende med et fleecetæppe, til de kølige aftener. Så kan hun både lave lækker mad og holde sig varm!

Vi håber, at vi har hjulpet dig med at finde inspiration til nogle sjove gaver til din bedste ven i hele verden! Hvad skal det være?


Tilbage til alle blogindlæg