Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

De bedste gaver til en ægte grillmester

De bedste grill-gaver til grillmesteren

Sommeren er over os, og det betyder, at det er tid til at grille! Det er tid til udendørs spisning i haven sammen og til at nyde solen med en dejlig kold drinks i hånden. Det lyder som det rene paradis for de fleste mennesker! Hvis du leder efter de perfekte gaver til folk, der har fødselsdag om sommeren, eller til omgangskredsens eller familiens store grillentusiast, så har vi nogle fantastiske gaveideer til dig her nedenfor.

indgraveret træ serveringsbræt

Serveringsbræt i træ

Alle disse velsmagende godbidder fortjener at blive smuk præsenteret, ikke sandt? Hvad med et af vores smukke træbrætter, der også kan fungerer som et skærebræt? Du kan skære brød eller servere lækre snacks på det. Serveringsbrættene kan tilpasses med tekst og/eller navn efter eget valg. Du kan vælge mellem forskellige træsorter, såsom bøg og teak. Serveringsbrættene fås i følgende former: runde, rektangulære og aflange.
Dine gæster bliver meget imponeret!

Lav dit eget serveringsbræt >>engraved leather BBQ gloves

Læder grillhandsker

Sikkerhed først! Med dette par grillhandsker i læder brænder du aldrig fingrene igen. Handskerne er lange og beskytter en del af din underarm mod varmen, og de er brandsikre. De er lavet af højkvalitets bøffelskind. De har sejt industrielt, robust look. Du kan tilpasse hvert par med modtagerens navn, hvilket gør dem virkelig personlige!

Tjek grillhandskerne i læder >>


eGrillforklæde i læder til voksne

Grillforklæde i læder til voksne

Fuldfør dit seje look med dette smukke grillforklæde. Dette læderforklæde er robust og egner sig perfekt til at grille med. Kan du forestille dig din partner i dette seje forklæde, imens han/hun snitter grøntsager eller bare griller og griller og griller? Forklædet fås i brun og sort og har to praktiske lommer på forsiden. Lommerne er ideelle til at opbevare tænger eller mobiltelefonen i, mens du griller. Halsstroppen er justerbar. Forklædet kan personliggøres med navn eller tekst efter eget valg.

Tjek grillforklædet i læder til voksne >>engraved leather BBQ apron for children

Grillforklæde i læder til børn

Hvis din lille hjælper gerne vil være med til at grille, så udstyr dem med at af disse seje læderforklæde til børn. Dette forklæde er en mindre udgave af grillforklædet til voksne, så børnene kan matche mor eller far og se ligeså seje ud som dem! Dette mindre læder forklæde har også to lommer på forsiden og kan personliggøres med navn eller tekst efter eget valg.

Du er naturligvis forsigtig, når din lille hjælper skal hjælpe med at grille!

Tjek grillforklædet i læder til børn >>


engraved knife block including knife set=

Knivblok

Det er sjovt at grille, når man har det rigtige udstyr: seje handsker, et smukt forklæde og ... skarpe knive, som du kan hakke dine ingredienser med! Overrask grillmestrene med denne seje knivblok, indgraveret med deres helt eget navn. Knivsættet inkluderer en bøfkniv, udskæringskniv og en kødgaffel samt en saks, savtakket kniv, brødkniv, kokkekniv, køkkenkniv og en urtekniv.

Lav en personlig knivblok >>Tilføj den perfekte prik over i'et med disse smukt indgraverede glas!

De tilføjer et særligt touch til spiseoplevelsen, og gør ethvert bord festligt og sjovt.