Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Vil du overraske en grillmester med en gave til grillen? Så få lavet en BBQ gave lavet helt særligt til ham eller hende. Hvad siger du f.eks til et læderforklæde med navn? Eller en opskriftsbog med grillopskrifter? Tjek vores store udvalg af personlige gaver til grillmesteren ud her.

53 Gaver

Du har set 48 af 53 gaver

Tilbehør og gaver til grillen

Hvem er ikke vild med at grille? Uanset om man er til kød, fisk eller grøntsager, er grillen altid værdsat... ikke kun for madens skyld, men også for at dele øjeblikke og minder med familie og venner! Den smukkeste årstid er sommeren, men enhver lejlighed er god, hvis der er lidt sol! Ud over det gode selskab, grillen, maden og drikkevarerne, må du ikke gå glip af det nødvendige for at have en lækker grillaften! Det du har brug for er grilltilbehøret, som ikke kun er af fremragende kvalitet, men også personliggjort!

Gaveideer til grillen

Kender du en, der elsker at grille? Eller er det måske dig selv? Fuldend din kærlighed til grillen med gaver, der er specielt designet til din grillaften, du kan gøre dem personlige lige som du vil! Og det er ikke alt. Det kan også blive til en original gave! Er du ikke sikker på, hvad du skal give? Hvad med et læderforklæde broderet med navn eller et grillsæt? Grillhandsker i læder er også en perfekt gave... du skal bare vælge den gav, du bedst kan lide!

Personlige grillgaver

En grillgave bliver en meget mere original gave, hvis den er personlig. Lad modtageren vide, at du kender ham godt med en fuldt dedikeret gave, der viser ham, at du kan huske passionen for BBQ. Personaliggørlsen afhænger af gaven. Vælger du et ølkrus, en vinkøler, en proptrækker i stål eller sættet med salt- og peberkværn, så bliver din gave graveret med laser i høj kvalitet. Vælger du et forklæde, grillsættet, dækkeserviet eller grillhandsker, bliver din gave broderet direkte på vores værksteder. Oplev vores personlige grillgaver og se tips i vores blog.

Tilbehør eller grill til fester og udendørs sjov

At holde en grillfest for at fejre enhver lejlighed er en vidunderlig mulighed, hvis du ønsker at lave noget andet end de sædvanlige indendørs fester! Udendørs er alt meget mere interessant, især på en smuk solskinsdag. At tilbringe en dag i naturen, i godt selskab og med god mad er altid en fantastisk ide! Hvis du overvejer at arrangere en fest med grilltema, så skal du absolut se vores skræddersyede produkter og bruge dem til at gøre begivenheden helt uforglemmelig!