Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Personaliserede gaver til hans første fars dag

De bedste personaliserede gaver til hans første fars dag

Den første fars dag er den mest specielle og den perfekte mulighed for at overraske den nye far med en original gave. Det kan være en udfordring at vælge gaver til mænd, så lad os hjælpe!

Fars dag romper og smekke

Du kan ikke gå galt med en bodystocking eller hagesmæk

Enhver far ville være glad for at se sit lille barn i en sød personlig bodystocking eller en hagesmæk med et fars dag-design. Vores redigeringsværktøj tilbyder masser af designs at vælge imellem, som du kan føje hans navn eller et sødt foto af far og baby sammen til. Babybodystockingen fås i størrelserne 50/56, 62/68 og 74/80. Du kan endda tilpasse ryggen med det foto eller den tekst, du vælger!
Vores samling af hagesmække har også masser af sjove designs at vælge imellem. Hagesmækkene fås i følgende farver: lyseblå, marineblå, grå, fuchsia, lyserosa og hvid.

Se vores bodystockings>>
Se vores hagesmække >>


Personlig bog til farsdag

Personaliseret bog 'Kære Far' eller 'Olli - Min helt'

Personaliserede bøger er en meget populær gave. Vores kollektion indeholder to bøger, der er perfekte til fars dag: 'Kære far' og 'Min helt'. Bogen 'Kære far' fokuserer på det specielle bånd mellem far og barnet/børnene. Bogen 'Min helt' fortæller far, hvor meget af en helt han er for sit barn/sine børn og indeholder endda et certifikat for 'Bedste far'.

Se bogen "Kaere Far"
Se bogen "Min store helt" fra Olli


Pynteflise til fars dag

Pynteflise til fars dag

En anden sjov gave er en pynteflise til fars dag. Vi har forskellige skønne designs at vælge imellem, som alle kan tilpasses med et billede og/ eller en tekst, du vælger. Hvis du foretrækker det, kan du vælge at uploade dit eget design i stedet for f.eks. din babys fodaftryk eller håndaftryk. Hvis den lille lavede noget i skolen, kan du trykke et foto af deres kreation på flisen, så det vil vare evigt. Den dekorative flise skaber en vidunderlig dekoration til den barnets værelse og bliver til sidst et vidunderlig mindesmærke, til når barnet er ældre.

Lav din pynteflise til fars dagFars helt egen personlige tallerken

Hvis du serverer morgenmad på sengen til fars dag, skal du servere den på hans helt egen personlige fars dag-tallerken! Vi har flere sjove design tilgængelige med for eksempel superhelte-, stærke arme- og bedste far-prisillustrationer.

Se alle fars dag-tallerkner


Foto op aluminium

Smukt fotoprint i aluminium

Hvis du har samlet masser af dejlige fotos af far og baby det første år, kan du lave en collage og få den trykt på et cool aluminiumspanel! Hvis der er et bestemt foto, som du elsker, kan du i stedet vælge at få det trykt på hele panelet. Uanset hvilken mulighed du vælger, vil det helt sikkert være et godt blikfang i dit hjem og en vidunderlig gave til far. Du kan vælge mellem børstet aluminium og hvidt aluminium i forskellige størrelser.

Hvis du gerne vil have flere ideer, kan du tjekke alle vores gaver til fars dag >>Tilbage til alle blogs