Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Alle elsker Milka! Denne lækre mælkechokolade fås i forskellige versioner fra en kæmpe Milka-bar til en fødselsdagsgaveæske. Alle kan tilpasses med et foto og en tekst til en unik gave.

19 gaver

Milka-chokolade

Vil du udtrykke din kærlighed til din kæreste eller en, du er interesseret i? Sig det med Milka! Den perfekte gave til en, du elsker eller til hvem som helst, siden det er så lækkert! Gaveæsken 'Sig det med Milka' er velegnet til alle, for hvem ville ikke elske at modtage en velsmagende chokoladegave?

Chokoladerne er fyldt med en lækker blød hasselnødde- og nougatcreme, så de vil helt sikkert nyde hver eneste bid! For at gøre gaveæsken endnu mere speciel kan du tilføje dit eget navn eller modtagerens navn på emballagen. Tilføj et foto og en personlig hilsen for at gøre det til en unik og lækker gave, der helt sikkert overrasker modtageren!

Chokoladeæske

Forkæl din mor, far eller kæreste, og giv dem en lækker æske med Milka-chokolader! Chokoladerne er fyldt med en blød hasselnødde- og nougatcreme, der får deres mund til at løbe i vand. Den perfekte gave til ham eller hende!

Ved at personalisere emballagen kan du få en dejlig æske chokolade skræddersyet til dine ønsker på kort tid! Tilføj dit navn og en dejlig hilsen på emballagen for at gøre det til en ekstra personlig overraskelse! Du kan give chokoladeæsken selv eller få den leveret til modtagerens hjem. Perfekt til at overraske en ven, der bor langt væk på deres fødselsdag!

Milka-chokolade

Hvem ville ikke nyde at få et stykke Milka-chokolade? Et chokolademærke med så mange lækre smage og varianter! Milka-chokolade er ikke kun super velsmagende, en gave med Milka-chokolade kan få smilet frem nogens ansigt!

Sig det med Milka-chokoladeæsken fra YourSurprise gør chokoladen endnu mere speciel! Du kan tilpasse æsken med dit eget foto, en besked og/eller dit eget design! En vidunderlig gave med et personligt præg!

Kærlighed er ... chokolade

Kærlighed er ... gaven af chokolade! Fortæl nogen, at du elsker dem med en Kærlighed er ... -chokoladeæske ! Giv din elskede en unik overraskelse med denne originale og super lækre gave! !

Chokoladerne kommer i en dejlig gaveæske med vores Kærlighed er ... -design. Med en personlig besked på emballagen kan du gøre denne vidunderlige gave til en overraskelse, der vil blive husket! Denne specielle gave er perfekt til din (hemmelige) kæreste på valentinsdag !

Et udvalg af Milka-gaveæsker

Vælg en gaveæske til enhver lejlighed! Milka har gaveæsker til at sige tak, gaveæsker til lærere og gaveæsker til at lykønske nogen til deres eksamener samt til fødselsdage. Vi har også et lækkert udvalg af chokoladeæsker til fars dag, mors dag, valentinsdag, jul eller påske!