Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Den store dag nærmer sig, er du nervøs? At planlægge et bryllup kan være meget spændende, men det kan også være meget stressende. Du har en endeløs liste over ting, der skal gøres, og frygten for at glemme noget er reel. Når den store dag endelig kommer, kan du glemme alle dine bekymringer og nyde øjeblikket. Alle de vigtigste mennesker i dit liv vil være der for at fejre dig og din udkårne. Ifølge traditionen får gæsterne en lille gave i form af en bryllupsfavorit ved brylluppets afslutning. Det er en måde at takke familie og venner for at være der og fejre foreningen. Vi har samlet nogle af vores favoritter inden for personlige bryllupsgaver til dig!

Smukke budgetvenlige bryllupsgaver

Bryllupper kan være dyre. Mad, tøj, lokaler, musik... Du ønsker, at dine gæster skal have det sjovt og skabe gode minder. Hvis du leder efter budgetvenlige bryllupsgaver, som stadig er personlige og specielle, finder du her et udvalg af bryllupsgaver som du kan personliggøre med en tekst, datoen for den magiske dag og/eller et foto her på YourSurprise. Fra personlige stearinlys i en dåse til små krukker med chokolade - der er noget for enhver smag!

Chokolader i lille glaskrukke

Chokolader i lille glaskrukke

Sæbebobler

Sæbebobler

Rundt Tapasbræt af Træ

Rundt Tapasbræt af Træ

Kæmpe Milka chokoladebar

Kæmpe Milka chokoladebar

Overrask dine bryllupsgæster

Nogle par beslutter sig for at overraske deres gæster med en lidt større gave. Det er en sjov måde at vise sin taknemmelighed for deres støtte på jeres særlige dag. Gå efter noget, du selv gerne vil modtage, når du er inviteret til bryllup. Det er svært at finde den perfekte gave til alle, men du bør vælge en gave, der afspejler jer som par. For eksempel kan en personlig champagnefløjte er en god gaveidé til dine bryllupsgæster. Du kan få dit eget og din partners navn indgraveret i glasset sammen med jeres bryllupsdato. Fyld glasset med glitter eller lækkert slik, og pak det ind med et bånd. Et personligt stearinlys er også et unikt gavealternativ. Du kan vælge et design, der matcher bryllupsfarverne, og tilføje en tekst eller et foto. Mulighederne er uendelige!

Pebermynter i dåse

Pebermynter i dåse

Champagneglas med navn

Champagneglas med navn

Bloklys i Glas

Bloklys i Glas

Praliner – Firkantede

Praliner – Firkantede

Gaver til vidner, brudepiger og forlovere

Brude og brudgomme beslutter ofte at give deres forlovere, brudepiger eller vidner en anden gave, da det er de mennesker, der er tættest på dem, og som har givet råd og vejledning. Generelt vælger man en gave, der passer til den person, der modtager den. Tjek disse gaveidéer, som vi har udvalgt til dig:

Magisk Krus med billede med hjerte håndtag

Magisk Krus med billede med hjerte håndtag

Vingaver - Moët et Chandon Champagne

Vingaver - Moët et Chandon Champagne

Personlig Teæske med 2 krus

Personlig Teæske med 2 krus

Blog

Blog