Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Chokoladefans på barrikaderne! Hos YourSurprise har vi alt, du har brug for til den søde tand, i form af en lang række personliggjorte chokoladegaver fra chokolade med billeder til brandede Toblerone-, KitKat- og Milka-gaver.

60 Gaver

Du har set 48 af 60 gaver

Personaliserede chokoladegaver til enhver lejlighed

Vi har alle mindst en chokoladeelsker i vores liv, hvad enten det er en af dine kære, en kollega eller dig selv. Chokolade er selvfølgelig svaret på mange ting; fejring af kærlighed, lindring af kærestesorger eller endda bare forkælelse til dig selv efter en god eller dårlig dag. Det er aldrig en dårlig idé at hygge sig med en kop et eller andet og lidt chokolade. Uanset om det er hvid, mørk eller mælkechokolade, er der næsten ingen, der ikke ville blive glad for at modtage en chokoladegave. Vores chokoladegaver kan leveres direkte til modtagerens adresse i en festlig æske og med et personligt kort. Hvis du ikke er sikker på, hvornår modtageren vil være hjemme til at modtage pakken, skal du gå efter en chokoladegave, der kan leveres i deres postkasse. Der kan tilføjes et personligt kort til hver gave, så modtageren ved, hvem gaven er fra.

Chokolade til ham, til hende, til dem ... til alle!

Vi har så mange personaliserede chokoladegaver tilgængelige, at der virkelig er noget for enhver smag og enhver anledning. Chokolade til din far, mor, bror, søster, som bryllupspynt eller som en tak til din nabo. Det bedste er, at hver gave kan tilpasses med det foto og/eller den tekst, du vælger, hvilket gør den unik. Vi tilbyder lækre chokolader i en luksuriøs gaveæske, men har også mange, mange flere unikke gaver. Har du nogensinde fået dit yndlingsfoto trykt på chokolade? Eller sendt et chokoladetelegram? Vi gætter på, at du sandsynligvis ikke har gjort det!

Giv personaliseret chokolade i gave

Vi kan personliggøre alle chokoladegaverne i vores sortiment, hvilket betyder, at du altid har en original gave. Ikke bare en hvilken som helst slags chokolade, men chokolade med foto, navn, tekst eller design efter eget valg. Hver chokoladegave kan blive en fotogave eller tekstgave lige fra velsmagende fotochokolader til vores chokoladetelegrammer. Dit foto eller din tekst bliver trykt på chokoladen med stor omhu og opmærksomhed, samt er fuldt spiselig og lækker. Vi tilbyder chokoladegaver med forskellig smag og former, såsom velsmagende hjerteformede Milka-chokolader eller en kæmpe Toblerone-bar, der vejer hele 4,5 kilo. Hvis du er på udkig efter chokolade, der kan deles, skal du gå efter individuelt indpakket chokolade. Vi kan tilføje dit billede til hver chokolade, hvilket gør dem til en perfekt godbid at dele på kontoret eller til fester. En anden original idé er at lave et chokoladepuslespil eller chokoladekort med dit valgte foto. Hvis du leder efter en lækker chokoladegave, kan du finde den perfekte chokoladegave til ethvert budget hos YourSurprise.

Ikke al chokolade er den samme, så tidspunkterne hvor du kan nyde den er også forskellige. Chokolade er noget, der går lige i hjertet og i maven. Det er nemt for elskere af denne søde sag at værdsætte den, men du kan gøre den endnu mere speciel med en personlig chokoladegave. Med Yoursurprise er der også mange chokoladegaver, du kan give, såvel som mange forskellige lejligheder og måder, hvor du kan gøre et sødt øjeblik unikt og uforglemmmeligt. Du kan personliggøre dine søde gaver sådan her:

  • Chokolade eller fyldte chokolader med billeder: Tilføj dit yndlingsbillede på en chokoladebar eller på nogle udsøgte chokoladepraliner af høj kvalitet. På nogle produkter kan du endda tilføje en fotocollage, så du ikke kun skal vælge ét foto!
  • Personlig chokolade eller fyldte chokolader med navn: Tilføj dit navn eller modtagerens navn på chokoladebaren af dit yndlingsmærke. Brug et andet navn i stedet for den klassiske Toblerone-skrift, eller på en Milka-chokoladebar. Du kan også sætte navn på et design og printe det direkte på chokoladen.
  • Chokolade eller fyldte chokolader med logo: Særligt velegnet til salgsfremmende arrangementer eller til at takke dine medarbejdere. Print dit logo på et af vores forslag til chokoladegaver.

Personlig chokoladebar

Ud over praliner og chokolade kan du med YourSurprise skabe din egen personlige chokoladebar. Du har et stort katalog af produkter du kan vælge imellem. For eksempel kan du tilpasse en kæmpe chokoladebar af dit yndlingsmærke såsom Côte d'Or, Milka eller Toblerone. Disse chokoladebarer er særligt velegnede til dem, der ikke kan undvære chokolade og gør et godt indtryk som gave ved særlige lejligheder eller blot når du vil overraske en du holder af. Hvis du foretrækker noget anderledes og elsker kvalitetschokolade, kan du vælge vores chokoladebarer af udsøgt belgisk mælkechokolade og gøre dem personlige med et foto. Et lag mælkechokolade og et lag af hvid chokolade, hvorpå dit foto printes med madfarve. Ikke alene kan du tilføje et eller flere billeder, men du kan også skrive en særlig besked til modtageren eller deres navn.

Chokoladegaver til jul

Julen er lige om hjørnet! Har du allerede valgt din gave?

I år kan du vælge noget andet at komme under træet. Hvad med en mundret julechokolade?

Send dine bedste juleønsker til en du holder af med et budskab på chokolade eller en æske med praliner.

YourSurprise har et udvalg af forskellige chokolader til denne særlige lejlighed. Her er nogle af vores favoritter:

  • Milka julehjerte: Med Milka-chokolade i en særlig julet hjerteformet æske
  • Jule-Toblerone: Den populære chokoladebar med navn og unikt juledesign
  • Chokolade-julekalender: Vælg din yndlingschokolade mellem Milka og Toblerone. Forskellige muligheder for at gøre dem personlige.
  • Milka-chokoladeæske: Vælg mellem forskellige juledesign og skab din egen personlige Milka-æske.

Du kan også tilføje et juledesign eller skrive et særligt budskab på et bredt udvalg af chokolade. Hvad venter du på? Gør julen til den bedste tid på året!

Sådan sender du et chokoladetelegram

Vores chokoladetelegram er en god gave, hvis du ønsker at sende nogen en sød besked. Vælg mellem telegrammer på mellem 14 og 60 bogstaver. Det mindste telegram består af 14 bogstaver og er perfekt til en kort besked. Hvis du har mere på hjertet, skal du vælge vores telegram på 60 bogstaver. Hvert bogstav er et individuelt stykke chokolade. Chokoladetelegrammet er en vidunderlig måde at fortælle dine forældre på, at de skal være bedsteforældre! Tip! Tilføj en ekstra overraskelse til dine forældre ved at bytte om på bogstaverne, inden du giver dem chokoladetelegrammet! Du kan bestille chokoladetelegrammet i en sjov dåse, hvis du foretrækker det. Denne gavedåse indeholder 35 chokoladebogstaver. Se vores chokoladetelegrammer >>>

Den bedste chokolade med foto

Vidste du, at du kan gøre chokolade personlig med et billede? Vælg et eller flere af dine bedste billeder og skab en unik og skøn gave!

Fra chokoladebonbons, til puslespil eller et hjerte fyldt med kærlighed og belgisk chokolade. Der er masser af muligheder for at printe dit billede på chokolade. Her er vores favoritter:

Chokoladepuslespil med dit foto i en luksuriøs dåse

En velsmagende gave til bedsteforældre, første mors dag eller valentinsdag; vores chokoladegaveæske. Vi printer et foto på flere chokolader, hvilket skaber en slags puslespil. Du kan endda blande chokoladerne for at gøre det til en udfordring og ekstra overraskelse for modtageren. Vælg mellem faste chokolader eller praliner. Se vores chokoladepuslespil >>>

Personaliseret chokoladekort

Overrask en ægte chokoladeelsker med et sjovt chokoladekort. Chokoladelykønskningskortet er et solidt stykke chokolade, der måler cirka 16 x 10 cm. Du kan tilføje et stort foto og en personlig hilsen, der skal udskrives på chokoladekortet. Kortet består af mælkechokolade med et lag af hvid chokolade på toppen. Chokoladekortet er en fantastisk måde at annoncere din graviditet til familie og venner ved at tilføje dit scanningsbillede eller at annoncere din forlovelse. Bedsteforældre vil elske at modtage et velsmagende chokoladekort med et foto af deres børnebørn. Perfekt gave til postkassen! Chokoladelykønskningskortet er også en fantastisk måde at vise dine medarbejdere lidt påskønnelse for alt deres hårde arbejde. Se vores chokoladekort >>>

Individuelt indpakkede chokolader til at dele

Hvis du leder efter chokolade, du kan dele eller uddele og gerne vil have, at de er individuelt indpakket såvel som personlige, skal du vælge vores individuelt indpakkede chokolader. De er perfekte som bryllupspynt. Vælg mellem faste chokolader eller praliner. Se vores individuelt indpakkede chokolader >>>

Chokoladejulekalender

Fra slutningen af oktober finder du vores sjove julekalendere på vores hjemmeside fyldt med lækker chokolade. Du kan tilpasse julekalenderen med et foto efter eget valg. En dejlig gave at overraske en elsket med i begyndelsen af december!

Se vores julekalender >>>

Foto på firkantede chokolader

Til dem, der elsker praliner eller chokolade, har vi mulighed for at personliggøre 15, 24 eller 60 chokolader med det foto, du vælger, med det samme foto trykt på hver enkelt chokolade. En god gave at dele med kolleger eller store grupper. Hvis du gerne vil annoncere din graviditet til kolleger på en original måde, kan du lave en sjov besked, der skal placeres på hver chokolade! Se vores chokolader >>>

Foto på hjerteformede chokolader

Hvis du elsker nogen til månen og tilbage og gerne vil overraske dem med lækker chokolade, skal du trykke dit yndlingsfoto på chokoladehjerter eller et stort chokoladehjerte. Du kan vælge mellem fast chokolade eller chokolade med pralinefyld. En skøn gave til mors dag, valentinsdag eller bare fordi. Se vores store chokoladehjerte >>> Se vores hjerteformede chokolader >>>

Chokolade i en luksuriøs gaveæske med personlig emballage

Hvis du gerne vil overraske en elsket med velsmagende chokolade i forskellige smagsvarianter og med forskellige typer fyld, så vælg vores luksuriøse æske chokolade. Vi printer dit foto på den smukke emballage og kan også tilføje en personlig hilsen. Chokoladerne er inde i en sjov gaveæske og inkluderer smagsvarianter som eksotisk hibiscus-orange og traditionel praline. Se vores luksuriøse æske med chokolader >>>

Foto på chokoladefirkanter

Hvis du vil have dit foto trykt på chokolade, har vi et udvalg af forskellige chokoladefirkanter. Hvert stykke chokolade består af mælkechokolade med et lag af hvid chokolade på toppen. Billedet er trykt på hen over alle chokoladerne som til sammen danner dit foto. Se vores chokolader >>>

Til enhver lejlighed en chokoladegave af forskellige mærker

En chokoladegave er perfekt til et romantisk øjeblik og til mange andre lejligheder. Til en fødselsdag, et jubilæum eller bare for at takke nogen. Chokolade skuffer aldrig. Chokolade er elsket af alle, og det er mere og mere almindeligt at give personlige chokoladegaver til fødslen, hvor man kan afsløre kønnet på det ufødte barn.

Der er mange andre lejligheder, hvor du kan gør lav din helt egen chokoladegave: Personlig chokolade til fødselsdage, personlig chokolade til en begivenhed som et bryllup eller en dåb. Mulighederne mangler ikke og det gør lysten til chokolade heller ikke. En fin idé er at give chokolade til jul. Det er ikke en alt for krævende gave, original og bestemt en "smagfuld" gave. Med YourSurprise kan du finde mange super velsmagende chokoladegaver. Du kan for eksempel vælge pakker med praliner, chokolade med fotos, chokoladetelegrammer, men også personlige chokoladebarer og meget mere.

Der er også et kæmpe udvalg af populære mærker at vælge imellem: Lækker Toblerone, Milka, Verkade, Tony Chocolonely, Côte d'Or og mange flere!

Personaliseret Toblerone-bar

Hvem elsker ikke Toblerone-chokolade? Vi kan printe dit navn, en personlig hilsen og et foto efter eget valg på emballagen med det klassiske Toblerone-look, der gør den helt unik. Vi har endda en chokoladebar på 4,5 kg til ægte chokoladeelskere! Se alle Toblerone-gaver >>>

Personlige Milka-gaveæsker

Hvis du leder efter en gave, der altid vil være et hit, kan du overraske dem med en lækker Milka-chokoladegaveæske, der er egnet til enhver lejlighed. Overrask din dejlige mor med en Milka-gaveæske til mors dag, eller lav en personlig Milka-gaveæske med kærlighedstema til din eneste ene. Alle Milka-gaveæsker inkluderer chokolade fyldt med en lækker, blød hasselnød-nougat creme, der får munden til at løbe i vand. Den perfekte smagfulde gave! Se vores Milka-gaveæsker >>>

Få chokolade leveret direkte til deres adresse

Hvis du gerne vil overraske nogen med velsmagende chokolade, men ikke har mulighed for at komme til deres adresse for at aflevere din gave personligt, kan du få din gave leveret direkte til deres adresse! Vi kan sende alle vores gaver til den valgte adresse, uanset om det er en velsmagende Toblerone-bar, en Milka-gaveæske, Chocolonely-gaveæske, personlige chokolader eller påskeæg. Du kan endda tilføje et gratis personligt kort for at lade modtageren vide, hvorfor vedkommende modtager denne gave, og hvem den kommer fra.