Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Gode gaver til et sjovt børneværelse

Gode gaver til et sjovt børneværelse

Der er ikke noget bedre end at få sit helt eget værelse, hvad enten det er, når man skifter fra babyværelse til børneværelse eller flytter ind i et nyt værelse i et nyt hus. Det er det perfekte øjeblik til at tilføje masser af sjove detaljer til barnets værelse, så det føler sig helt hjemme i sit nye værelse og kan invitere alle deres venner over. Denne blog er fyldt med gaveidéer til et børneværelse, så fortsæt med at læse, og bliv inspireret!

Cool personligt vægur

Hvis dit barn er ved at lære at kende klokken, kan du overraske barnet med sit helt eget vægur med barnets navn, et foto og/eller sjovt design! Hvis barnet lige har lært klokken, er det også en god måde at fejre det på.
Uret kan tilpasses med dit barns navn, hvilket gør det virkelig personligt. Vores online redigeringsværktøj tilbyder masser af sjove design at vælge imellem med en hval, en løve, en ugle, en pingvin, et pindsvin, et hjerte, en sommerfugl, et egern og en pirat for bare at nævne nogle få. Du skal blot vælge dit fortrukne design og tilføje et navn eller en tekst!

Her er nogle af vores tilgængelige design:

børneur børneur børneur børneur

Lav dit eget personlige vægur >

Personaliseret børnestol

Personaliseret børnestol

Den perfekte tilføjelse til ethvert børneværelse: deres helt egen personlige stol med deres navn på. Der kan ikke herske nogen tvivl om, hvem der har lov til at sidde der!

Denne sjove stol fås i blå, grå, lyserød og rød. Vælg mellem forskellige seje design, og lav denne fantastiske gave på ingen tid. Det perfekte sted at læse en bog, se en film eller sidde til et teselskab.

Børnestolen er egnet til børn i alderen 1 til 5 år.

Lav din egen personlige børnestol >
Personaliseret pude

Personaliseret pude

En fantastisk måde at sætte et stilfuldt præg på et børneværelse er med en personlig pude. Du skal blot placere dette seje blikfang på en stol eller sengen, så de kan sætte sig godt til rette.

Vi har masser af sjove design at vælge imellem, når det kommer til at personalisere puderne med en pirat, et pindsvin, en sommerfugl, en prinsesse, en giraf eller en brandbil for blot at nævne nogle få. Der er masser at vælge imellem både til drenge og piger! Puderne fås i blå, lyseblå, sort, grå, lysegrå, lyserød, rød, bordeaux og hvid.

Lav din egen personlige pude >

Personligt trælegetøj

Et børneværelse er ikke kun til at sove i, men også til at lege med venner i! Det er endnu bedre at lege med vores smukke trælegetøj, som også er sejt at se på. Vi har en skøn klapvogn i træ til dem, der elsker at lege med dukker. Vores seje cargo-cykel og skubbevogn kan bruges til at transportere og opbevare legetøj lige fra træklodser og LEGO til bløde bamser. Hvis dit barn er ved at lære at holde balancen, er vores balancecykel i træ perfekt!


Se alt vores trælegetøj >

Broderet badekåbe til børn

Broderet badekåbe til børn

Den er åh så blød og dejlig! Badetid har aldrig været sjovere end med vores bløde og varme børnebadekåber. Der er især sjovt, hvis mor og far har deres egne badekåber, og barnet kan matche dem!

Vores søde badekåber fås i blå, lyserød og hvid med dit barns navn broderet på ryggen.

Lav din egen personlige børnebadekåbe >
Personlig wallsticker

Personlig wallsticker

Vores seje wallstickers er den perfekte måde at sætte et originalt præg på væggene i dit barns værelse. De er nemme at sætte op på en glat væg og er lige så nemme at fjerne. Tilføj en wallsticker over sengen, i legeområdet eller over skrivebordet.

Hvis du gerne vil pynte dit barns værelse op med en af disse sjove wallstickers, kan du vælge blandt de søde design i vores online redigeringsværktøj og tilføje dit barns navn. Vi har design med en raket, sommerfugle, en ræv, en ugle, en hjort og mange, mange flere.

Lav din egen personlige wallsticker >

Personaliseret opbevaringspose til legetøj

Personaliseret opbevaringspose til legetøj

Det er sjovere at rydde op med din egen personlige pose til legetøj! Den er en god måde at lære dit barn om at rydde op, og så er den også stilfuld.

Opbevaringsposen til legetøj er lavet af robust dobbeltlagspapir, så den kan tåle at blive håndteret lidt hårdhændet, og den er perfekt til opbevaring af alle de Barbie-dukker, biler, bamser og træklodser.

Design din egen personaliserede opbevaringspose til legetøj >

Personaliserede børnebøger

Vidste du, at læsning er ekstremt vigtigt for dit barns udvikling? Det giver dem mulighed for at lære at bruge deres fantasi og identificere sig med andre. Det betyder, at det er en vidunderlig ting at have en dejlig fyldt reol! Læs sammen, så dit barn kan udvide sit ordforråd, og I også kan bruge dyrebar tid sammen.
Vi tilbyder sjove børnebøger, som hver især kan personaliseres med barnets navn og/eller foto. Lad dit barn tage på eventyr og spille hovedrollen i sin helt egen historie!


Se alle personaliserede børnebøger >