Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Der er ikke noget bedre end at få sit helt eget værelse, hvad enten det er, når man skifter fra babyværelse til børneværelse eller flytter ind i et nyt værelse i et nyt hus. Det er det perfekte øjeblik til at tilføje masser af sjove detaljer til barnets værelse, så det føler sig helt hjemme i sit nye værelse og kan invitere alle deres venner over. Denne blog er fyldt med gaveidéer til et børneværelse, så fortsæt med at læse, og bliv inspireret!

Cool personligt vægur

Hvis dit barn er ved at lære at kende klokken, kan du overraske barnet med sit helt eget vægur med barnets navn, et foto og/eller sjovt design! Hvis barnet lige har lært klokken, er det også en god måde at fejre det på. Uret kan tilpasses med dit barns navn, hvilket gør det virkelig personligt. Vores online redigeringsværktøj tilbyder masser af sjove design at vælge imellem med en hval, en løve, en ugle, en pingvin, et pindsvin, et hjerte, en sommerfugl, et egern og en pirat for bare at nævne nogle få. Du skal blot vælge dit fortrukne design og tilføje et navn eller en tekst!

Personaliseret børnestol

Den perfekte tilføjelse til ethvert børneværelse: deres helt egen personlige stol med deres navn på. Der kan ikke herske nogen tvivl om, hvem der har lov til at sidde der!

Denne sjove stol fås i blå, grå, lyserød og rød. Vælg mellem forskellige seje design, og lav denne fantastiske gave på ingen tid. Det perfekte sted at læse en bog, se en film eller sidde til et teselskab.

Børnestolen er egnet til børn i alderen 1 til 5 år.

Personaliseret pude

En fantastisk måde at sætte et stilfuldt præg på et børneværelse er med en personlig pude. Du skal blot placere dette seje blikfang på en stol eller sengen, så de kan sætte sig godt til rette.

Vi har masser af sjove design at vælge imellem, når det kommer til at personalisere puderne med en pirat, et pindsvin, en sommerfugl, en prinsesse, en giraf eller en brandbil for blot at nævne nogle få. Der er masser at vælge imellem både til drenge og piger! Puderne fås i blå, lyseblå, sort, grå, lysegrå, lyserød, rød, bordeaux og hvid.

Personligt trælegetøj

Et børneværelse er ikke kun til at sove i, men også til at lege med venner i! Det er endnu bedre at lege med vores smukke trælegetøj, som også er sejt at se på. Vi har en skøn klapvogn i træ til dem, der elsker at lege med dukker. Vores seje cargo-cykel og skubbevogn kan bruges til at transportere og opbevare legetøj lige fra træklodser og LEGO til bløde bamser. Hvis dit barn er ved at lære at holde balancen, er vores balancecykel i træ perfekt!

Vægur med billede

Vægur med billede

Børne lænestol med navn

Børne lænestol med navn

Badekåbe til børn

Badekåbe til børn

Trælegetøj

Trælegetøj

Broderet badekåbe til børn

Den er åh så blød og dejlig! Badetid har aldrig været sjovere end med vores bløde og varme børnebadekåber. Der er især sjovt, hvis mor og far har deres egne badekåber, og barnet kan matche dem!

Vores søde badekåber fås i blå, lyserød og hvid med dit barns navn broderet på ryggen.

Personlig wallsticker

Vores seje wallstickers er den perfekte måde at sætte et originalt præg på væggene i dit barns værelse. De er nemme at sætte op på en glat væg og er lige så nemme at fjerne. Tilføj en wallsticker over sengen, i legeområdet eller over skrivebordet.

Hvis du gerne vil pynte dit barns værelse op med en af disse sjove wallstickers, kan du vælge blandt de søde design i vores online redigeringsværktøj og tilføje dit barns navn. Vi har design med en raket, sommerfugle, en ræv, en ugle, en hjort og mange, mange flere.

Personaliseret opbevaringspose til legetøj

Det er sjovere at rydde op med din egen personlige pose til legetøj! Den er en god måde at lære dit barn om at rydde op, og så er den også stilfuld.

Opbevaringsposen til legetøj er lavet af robust dobbeltlagspapir, så den kan tåle at blive håndteret lidt hårdhændet, og den er perfekt til opbevaring af alle de Barbie-dukker, biler, bamser og træklodser.

Personaliserede børnebøger

Vidste du, at læsning er ekstremt vigtigt for dit barns udvikling? Det giver dem mulighed for at lære at bruge deres fantasi og identificere sig med andre. Det betyder, at det er en vidunderlig ting at have en dejlig fyldt reol! Læs sammen, så dit barn kan udvide sit ordforråd, og I også kan bruge dyrebar tid sammen. Vi tilbyder sjove børnebøger, som hver især kan personaliseres med barnets navn og/eller foto. Lad dit barn tage på eventyr og spille hovedrollen i sin helt egen historie!

Wall Sticker med Navn

Wall Sticker med Navn

Opbevaringspose til Legetøj

Opbevaringspose til Legetøj

Personlig bog - Lille astronaut af André Kuipers

Personlig bog - Lille astronaut af André Kuipers

Blog

Blog