Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Hvad har jeg brug for for at lave personligt julepynt?

Det allerbedste ved at bestille personligt julepynt hos YourSurprise er at det eneste du har brug for er din egen fantasi, kreativitet og et par af dine yndlingsbilleder. Det er da super dejligt at vide at du ikke har brug for en lang liste af materialer for at lave noget smukt og betydningsfuldt. Pift de hjemmelavede julehjerter og guirlander op med flot julepynt printet med eget billede navn eller tekst.

Tips og tricks til det smukkeste lav selv julepynt

Vil du gerne selv lave det smukkeste julepynt til juletræet? Hos os kan de selv lave dit eget personlige julepynt. Det vigtigste er at vælge et billede af høj kvalitet. Husk på at jo højere en opløsning desto bedre det er og vil dit billede være knivskarpt på dit julepynt. Et flot billede i høj kvalitet vil se fantastisk ud på din julekugle eller dit julepynt. Det er også en god ide at vælge et billede hvor personen er centreret i billedet og fylder hele rammen, det vil give dit julepynt et professionelt look. Med det rigtige billede kan dit juletræ fortælle din personlige historie.

Vil du hellere have indgraveret eller printet et navn på lav selv julepynt, så er det heller intet problem. Her får du et godt tip fra os: Leg med skrifttyper og størrelse. Brug både håndskrevne skrifttyper og almindelige skrifttyper, det giver et festligt og finurligt touch. Du kan også holde dig til en stil, hvis du er mere til et moderne look. Du kan også tilføje en særlig dato eller et yndlingscitat, det vil gøre dit julepynt endnu mere betydningsfuldt.

I vores online editor ser du et eksempel på dit design med det samme, så du kan se præcist hvordan det kommer til at se ud.

Hvor finder jeg hjemme lavet julepynt?

Hvis du gerne vil finde hjemme lavet julepynt som matcher din unikke stil, så er du kommet til det rette sted hos YourSurprise! Vi specialiserer os i alt der er personligt og festligt, så YourSurprise er det ultimative sted at finde alt du har brug for til jul!

Gennemsigtige julekugler

Gennemsigtige julekugler

Julekugle med navn af glas

Julekugle med navn af glas

Juletræspynt

Juletræspynt

Juletræspynt

Juletræspynt

Hvad gør juletræspynt fra YourSurprise til noget helt særligt?

Hos YourSurprise, køber du ikke bare et produkt. Du skaber et minde, noget som du vil værdsætte i mange år. Vores julepynt er ikke bare julepynt, det er helt personlige minder som spreder varme og glæde i dit hjem og hos dem du holder af i juletiden. Vi har ikke kun et stort udvalg af ting som kan personliggøres hos YourSurprise, vi garanterer også produkter af den bedste kvalitet, hurtig levering og den sødeste kundeservice.

Alt dette gør det muligt for dig at være kreativ med minimal indsats. Hvis du ikke er den kreative type, så er dette den ultimative måde at komme i gang på uden alt det besværlige og med et perfekt resultat, hver eneste gang.

Hvordan laver jeg personligt julepynt hos YourSurprise?

Det er super nemt og brugervenligt. Du vælger bare det produkt du er interesseret i og tilføjer billede, en personlig hilsen og/eller navn i vores online editor. Med det samme ser du et eksempel på hvordan det ser ud, og når du er tilfreds med resultatet bestiller du bare online. Dit personlige julepynt vil bleve sendt til dig med det samme.

Fra hjemmelavet julekugle til julesok med navn: Hjemme lavet julepynt til hele dit hjem

  1. Personlige julekugler med billede: Personliggør dette traditionelle juletræspynt med et særligt billede, hilsen og/eller navn. Printes dobbeltsidet i en gennemsigtig julekugle, så dit design kan beundres fra alle vinkler.
  2. Julekugle med navn: En elegant julekugle af glas som kan indgraveres med et navn, en dato, initialer eller en anden tekst efter eget valg. Fantastisk smukke julekugler til ethvert juletræ. Fås i flere farver.
  3. Personligt julepynt: Lave af høj kvalitets skinnende aluminium og fås både i form af et hjerte og en stjerne. Dette letvægts julepynt fås i sæt af 2, 4 eller 8 stk. Personliggør dem med et billede, navn og/eller tekst efter eget valg.
  4. Julepynt af træ med indgravering: Fås formet som stjerne eller som julekugle. Hvert stykke er lavet af træ og navn og/eller tekst laserindgraveres i alle højeste kvalitet. Et super flot og rustikt look til dit juletræ.
  5. Personlig snekugle med billede: Fås med dalende sne, hjerter eller glimmer. Du tilføjer bare et billede og/eller en tekst efter eget valg og du har noget klassisk - men helt personligt - julepynt. Lavet af højkvalitets plexiglas med dit design printet på beggesider inde i snekuglen.
  6. Personligt kalenderlys: Tilføj familiens navn, billede og/eller en tekst efter eget valg og gør dit kalenderlys helt personligt. Det gør nedtællingen til jul endnu mere hyggeligt!
  7. Julesok med billede: En helt traditionel del af julestemningen. Fås både i plys stof og jute. Vores julesokker kan personliggøres med et navn efter eget valg, og et af vores fine designs. Helt perfekt til alle familiemedlemmer.
  8. Traditionel julesæk med eget design: Tilføj et personligt touch til dine gaver med en personlig julemandssæk. Fyldt med gaver til dem du holder af og med deres navn på julesækken.

Slip kreativiteten løs og lav det bedste julepynt nogensinde, som passer præcis til din stil, dine behov og til dem du holder af.

Julepynt

Julepynt

Julesok i juledesign

Julesok i juledesign

Juletræspynt i træ

Juletræspynt i træ

Hvilket julepynt kan man gøre helt personligt?

Der er ikke noget bedre end et juletræ som er smukt pyntet med fint julepynt og blinkende lys. Men ville det ikke være endnu bedre hvis dit julepynt havde en særlig betydning? Der er masser af klassisk julepynt som man kan personliggøre helt selv. Det gør det ikke bare muligt at tilføje et personligt touch til julestemningen og den festlige udsmykning, men fejrer også den individuelle person og hans eller hendes betydning for dig og dele det med andre. Lad os gå på opdagelse i noget af det julepynt som bare skriger om at blive personliggjort.

Julekugler med navn og anden juletræspynt

Juletræspynt og julekugler er perfekte til at personliggøre. Forestil dig et stykke juletræspynt til hver enkelt familiemedlem, et elsket kæledyr eller endda et der er et minde om et særligt øjeblik i det forgangne år. Mulighederne er uendelige.

Julesokke med navn

Der er ikke noget der får julelysene mere frem i øjnene især hos børn, end en flot julesok med navn ved kaminen. Det personlige touch med eget navn gør december måned endnu mere særlig.

Julekranse og adventskranse

Julekranse og adventskranse er traditionen tro noget man skaber helt selv efter egen smag. Du kunne vælge pynt som har med familiens historie at gøre, hobbyer eller yndlingsfarver. Vores julekugler, aluminium julepynt og træ dekorationer ville være den perfekte personlige tilføjelse.

Personlig adventskalender og pakkekalender

At tælle ned til jul er næsten lige så hyggeligt som selve juleaften. Lav en personlig adventskalender eller daglig pakkekalender med sjove, søde og betænksomme personlige gaver. Det vil gøre adventskalenderen endnu mere særlig.

Husk på det er tanken der tæller nåår det kommer til betydningsfulde gaver.

Personlig juleborddækning

Hvorfor ikke få dine gæster til at føle sig som noget helt specielt med personliggjort borddækning? Du kan lave bordkort, servietter med eget design, indgraverede glas, personlige dækkeservietter og endda personlige tallerkner. Din juleborddækning vil se fantastisk ud og blæse din gæster bagover.

  • Julekugler og anden julepynt: personliggjort med navne, mindeværdige datoer og billeder
  • Julesok: med navn, i forskellige farver og designs
  • Pynt til adventskrans: gjort helt personligt med eget design
  • Adventsgaver og Kalendergaver: de fineste mest personlige gaver til den du holder af
  • Chokoladejulekalender: med eget billede, tekst og navn med chokolade fra kendte mærker.
  • Personlig juleborddækning: personlige bordkort, servietringe med indgravering, indgraverede glas og meget mere

Hjemme lavet julepynt til dit eget hjem

Forsteil dig dit smukke juletræ med personlige julekugler som bære din families navn eller initialer, eller din pejs pyntet op med de flotteste julesokker med navn. Det vil helt sikkert sørge for julestemning på stedet, men vil også bidrage til følelsen af sammenhold og familie i juletiden.

Hjemmelavet juletræspynt som gave til venner og familie

Personligt julepynt er en virkelig betænksom og unik gave. Så hvorfor ikke sprede lidt glæde! Overrask dine venner og familie med julepynt med deres eget navn eller en særlig hilsen. Det er f.eks en helt perfekt adventsgave eller kalendergave. Det koster ikke alverden men vil helt sikkert gøre indtryk. Eller hvad med som pakkelegsgave? Der er masser af sjove gaver som kan laves personlige på ingen tid. En julekugle med et sjovt billede f.eks ville da være en sjove gaveide til pakkeleg.

Personligt juletræspynt giver ikke bare et personligt touch til julestemningen, men vil også for altid minde dem om jeres særlige bånd og venskab.

Snekugle

Snekugle

Kalenderlys

Kalenderlys

Julegaver

Julegaver

Blog

Blog