Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

 Ni sjove kattefotogaver til katteelskere

Hvad skal du gøre med alle disse dejlige fotos af din kat? Her er ni sjove ideer!

Elsker du bare katte? Er din telefon fuld af søde snaps af din(e) lodne katteven(ner)? I så fald kan du hygge dig med at lave noget med dem.

Advarsel: #kattespam (og en overflod af nuttethed) forude!

Vi har fundet et par YourSurprise-katte til at stå model og vise dig alle de seje ting, du kan gøre med dine yndlingsfotos af katte.

Tip nr. 1: Katteur

De bedste øjeblikke er dem, der er tilbragt med din kat og med et sødt katteur, er hvert eneste øjeblik er et sødt katteøjeblik. Vælg mellem forskellige former, såsom hjerteformet eller rundt, og upload dit foretrukne foto af din pelskugle for at skabe et originalt ur på ingen tid overhovedet. Hvis du gerne vil have din kat med på arbejde, kan du sætte uret på dit skrivebord, så det altid kan være kattetid. Katteuret er også en vidunderlig indflytningsgave.
Vægur med et foto af din egen kat

Design dit katteur >>

Tip nr. 2: Kattedækkeserviet

Århh ... er disse dækkeservietter ikke de sødeste? Hvis du har et foto af din kat i dyb søvn, eller hvor den er fjollet, kan du trykke det på en dækkeserviet og nyde synet ved hvert måltid. Hvis du ikke er bange for at spamme dine middagsgæster med kattefotos, kan du lave en til alle!
kattedækkeserviet

Lav din egen kattedækkeserviet >>

Tip nr. 3: Kattetelefonetui

Hvis du vil vise alle, hvor meget du elsker din kat, kan du lave et sød etui til din telefon. Vælg dit foto, og upload det i vores redigeringsværktøj for at lave et kattetelefonetui til din telefon og tage din katteven med dig over alt. Folk vil helt sikkert spørge ind til det, hvilket vil give dig masser af mulighed for at snakke om din lille pelsven.

telefonetui med kat

Design dit eget telefonetui med kat >>

Tip nr. 4: Kattenotesbog

Denne notesbog med et foto af din kat øger virkelig niveauet. Vis alle i skolen eller på kontoret, hvor meget du elsker dine pelsbørn med en original notesbog. Hvis du gerne vil overraske en anden katteelsker, men ikke har et foto af deres kat, kan du blot vælge vores søde kattedesign, der er vist nedenfor til højre.
kattenotesbog

Lav din egen kattenotesbog >>

Tip nr. 5: Kattekalender

Denne søde kattekalender er lige så cool som kattebogen ovenover. Vores redigeringsværktøj tilbyder forskellige skabeloner, du kan bruge, når du designer din kalender. Du kan tilføje et enkelt kattefoto eller gå efter en fuld kattecollage.
Enhver katteelsker ville være glad for at modtage den søde illustrerede kattekalender vist nedenfor til højre med to katte med balloner! Kattekalender

Lav din kattekalender >>

Tip nr. 6: Kattekrus

Behøver vi sige mere? Forkæl dig selv med et fantastisk kattekrus, eller giv det i gave til din katteelskende ven. Upload dit yndlingsfoto af dig og din kat for at skabe et virkelig originalt kattekrus. Det vil helt sikkert blive din nye favoritkrus! Kattekrus
Design din kattekrus >>

Tip nr. 7: Kattenøglering

Lav en erklæring med en af disse seje kattenøgleringe, og vis alle, hvor meget du elsker katte! Design en nøglering med et fotoprint eller en indgravering af din kat. Du kan vælge mellem forskellige typer og former.

En kattenøglering er også den perfekte gave til enhver katteelsker! kattenøglering

Design din kattenøglering >>

Tip nr. 8: Kattevægpynt

Hvis du har et virkelig smukt foto af din kat og ønsker at vise det frem i dit hjem, kan du få det trykt som en vægdekoration. Vælg mellem lærred, aluminium eller plexiglas.
Hvis du gerne vil have en mindre, mere subtil måde at vise dit foto på, skal du design en pynteflise. vægdekoration med det smukkeste foto af din kat

Design din kattevægpynt >>

Tip nr. 9: Kattepuslespil

Hvis du elsker katte og puslespil, har vi den ultimative gave: et kattepuslespil! Vores puslespil fås med 120, 250, 500 og 1000 brikker. Upload blot dine kattefotos, og begynd and pusle med det.

Vidste du, at sværhedsgraden for et puslespil afhænger af det anvendte foto? Uanset hvad, er et puslespil på 1000 brikker egnet til alderen 12 år og opefter. Kattepuslespil
Design dit kattepuslespil >>