• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!
Konfirmation sparegrisKonfirmation sparegrisKonfirmation sparegrisKonfirmation sparegrisKonfirmation sparegrisKonfirmation sparegrisKonfirmation sparegris
Konfirmation sparegrisKonfirmation sparegrisKonfirmation sparegrisKonfirmation sparegrisKonfirmation sparegrisKonfirmation sparegrisKonfirmation sparegris

Konfirmation sparegris

kr. 99
Forretningsordre
  • Leveringsadresse efter eget valg
  • I gaveæske + gratis gavekort
  • 100% kvalitetsgaranti
Lavet med kærlighed
Vi laver gaven præcis som designet af dig.
100% kvalitetsgaranti
Leveres med gratis gavekort

Flere oplysninger om kommunionspengekassen:
Diameter: 26 cm
Højde: 9,5 cm
Bredde: 8 cm
Personalisering: fuldfarvetryk i HD-kvalitet
Ekstra: med udskifteligt gummistop

Gem alle dine første kommunionsparegris en personlig pengeboks!

Denne super sjove communion pengeboks er virkelig den ultimative første fællesskabsgave! På deres første kommunionsparti får små kommunikationsmedarbejdere ofte masser af gaver, men mange mennesker kan også lide at give dem penge. Forestil dig, hvor stor det ville være, hvis de havde en personlig piggy-bank for at sætte den i. Du kan personliggøre denne brugerdefinerede keramiske pengeboks ved at tilføje et billede og navnet på designet. Komplet overraskelsen ved allerede at lægge lidt i pengeboksen. Du er sikker på at have den bedste første communion gave på fejringen!

Kommunekassen er lavet af skinnende keramik, og dit design vil blive trykt på det i fuld farve. Dette vil gøre din første communion gave til et kunstværk, der vil lyse ethvert værelse. Den sædvanlige kommunionspenge har en gummiprop i bunden for nemt at åbne den. På den måde kan den første kommunikant kontrollere sine besparelser. Start med at tilpasse din tilpassede communion gave nu!

Et øjeblikkeligt pris tilbud for en Konfirmation sparegris ?

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.30.

89 87 27 88

Passer ind i alle forretningspapirer
Gaver laves og sendes samme dag
Mere end 1200 forskellige gaver
At personliggøre fra 1 stk

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?