Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Leder du efter en personlig konfirmationsgave? Mange konfirmander ønsker sig store og dyre gaver, og ofte drejer det sig om pengegaver. Gør pengegaven sjovere og mere personlig med en helt unik gave til konfirmanden. Gå på opdagelse i vores store udvalg af personlige gaver.

61 Gaver

Du har set 48 af 61 gaver

Unikke og personlige Konfirmationsgaver

En af de første store milepæle i mange familier er konfirmationen. Ofte er det den første gang der holdes en stor fest for en teenager med alle venner og familie. Men siger man konfirmation, så må man også sige konfirmationsgave. Og det kan være noget af en udfordring at finde den perfekte gave til konfirmanden. De unge mennesker har nu om dage store og dyre gaveønsker.

Pengegaver er ofte højt på ønskelisten. Hos os finder du masser af gode ideer til en kreativ pengegave eller en anderledes pengegave. En god konfirmationsgave er en gave som konfirmanden vil sætte pris på i mange år, og som vil minde ham eller hende om den store dag.

I vores store udvalg vil du helt sikkert finde den perfekte konfirmationsgave til alle aldre og i forskellige prisklasser.

Pengegave til konfirmation med et personligt touch

Penge er nu til dags det helt store ønske når et barn træder ind i de voksnes rækker. Men det kan godt blive lidt kedeligt med en pengegave i en kedelig konvolut. Hvorfor ikke pifte det en smule op og lave en kreativ pengegave? Du behøver ikke være super kreativt anlagt for at lave en kreativ pengegave til konfirmanden.

Det sørger vi nemlig for hos YourSurprise. Hos os finder du et kæmpe udvalg af personlige gaver, som alle kan personliggøres med eget billede, navn og/eller tekst.

En sjov pengegave kan for eksempel være en sparebøsse med eget navn og design, der i kan du lægge pengene som er den egentlige gave. Eller måske en læder pung med indgravering? En pung kan man naturligvis ikke give uden der i hvert fald ligger 1 krone i, i følge gammel overtro i hvert fald. I pungen kan du lægger det beløb du vil give i konfirmationsgave. Det er både en kreativ og praktisk gave.

Hvis konfirmanden elsker chokolade, så kan du også gå efter en af vores chokoladegaver og give penge sammen med chokoladen.

Sjove konfirmationsgaver de unge mennesker vil elske

Åh de smukke unge mennesker, hvad det er de vil med livet, det kan kun de selv forstå. Kim Larsens klassiker er altid et sikkert hit til enhver konfirmationsfest. Leder du efter en god konfirmationsgave men er du på herrens mark over hvad du skal give konfirmanden? Det er heller ikke altid nemt. Men med en personlig gave går du aldrig galt i byen.

De fleste unge drenge bruger meget tid bag deres PlayStation og dyrker sikkert også e sport! Andre unge mennesker elsker at tilbringe tid med venner, eller spille fodbold eller hygge med veninderne. Sjove konfirmationsgaver kunne for eksempel være et par personlige sokker med eget billede, eller en plakat til værelset med deres yndlings citat.

Et andet godt bud er vores Mega chokolader fra de mest kendte mærker. En kæmpe Toblerone, en Mega Milka, en Mega Twix eller en Mega Tonys vil helt sikkert gøre konfirmanden glad. Især fordi du kan tilføje en personlig hilsen, et billede og et navn på din kæmpe plade chokolade. Det er da en gave ethvert ungt menneske vil elske.

Sjove pengegaver til konfirmation

Det kan være svært at lave sjove pengegaver konfirmation, især hvis man ikke er særligt kreativt anlagt. Vi har mange muligheder hos YourSurprise. Gode gaveidéer har vi masser af. Men vi har også en masse gode og sjove muligheder istedet for det klassiske lykønskningskort. Vi har kort af træ hvor du kan få printet et eget billede, design eller personlig tekst. Trækortet leveres med en træholder, så det kan stå på konfirmandens bogreol som evigt minde om sin konfirmation.

En anden tidløs gave kunne f.eks være smukke smykker. De unge piger bærer ofte hvide kjoler, og de fleste drenge har et jakkesæt på. Fuldend looket med en halskæde med indravering. Vi har også andre smykker end halskæder. Du kan også få indgraveret et fint armbånd, og til drengene har vi fede læderarmbånd eller måske deres første sæt manchetknapper? Altsammen gjort helt personligt med indgravering af egen tekst, navn eller billede.

Det er bare et par gode gaveidéer hvormed du kan gøre en måske kedelig pengegave til en helt unik og kreativ pengegave til konfirmand(en).

Find den perfekte gave til konfirmanden

Den perfekte konfirmationsgave behøver ikke koste mange penge. I sidste ende er det virkelig tanken bag der tæller. En pengegave er selvfølgelig en af de helt klassiske konfirmationsgaver. Leder du efter en god gaveidé, så er du kommet til det helt rette sted. Konfirmationen er en uforglemmelig oplevelse i et menneskes liv. En dag man aldrig glemmer. Den nærmeste familie giver ofte store gaver til konfirmanden, og det er ofte også dyrere gaver.

Men det kan hjælpe at spørge forældrene hvad de har tænkt sig at give i gave. Hvis nu de for eksempel har planer om at give konfirmanden en bærbar computer, så kunne man købe en ekstra lille gave som passer til deres gave. En personlig gave i form af en computertaske eller et laptop sleeve med indgravering af konfirmandens navn eller et billede vil helt sikkert være et stort hit. Vi har computertasker der passer til alle typer computere og fås i forskellige farver, så det er bare med at komme i gang.

Ideer til konfirmationsgave som vil være en uforglemmelig oplevelse

En uforglemmelig konfirmationsgave er uden tvivl en gave som han eller hun vil have gavn af i mange år. En personlig gave er altid en fantastisk gaveide. Og vi gør det hele for dig. Det eneste du skal sørge for er at uploade billede, tilføje tekst eller navn, og på nul komma fem har du den perfekte gave!

Herunder finder du et par af vores favoritter. Både ideer til piger og drenge.

 • Et telefoncover med eget design. En fantastisk gave som evigt minde om dagen.
 • En bærbar computer taske med billede, tekst eller navn
 • Smykker med indgravering: Alt fra halskæder til armbånd. Et rigtigt must have på konfirmationsdagen
 • En læder kortholder eller læderpung med indgravering skriger bare "Velkommen til de voksnes rækker"
 • En fotobog fyldt med billeder fra hans eller hendes liv, og så kan du endda gemme penge inde i fotobogen..
 • En badekåbe med navn - Den perfekte gave til konfirmanden der elsker at hygge derhjemme.
 • En gaveæske med personlig pleje. Fås både til piger og drenge, og gjort helt personligt med eget billede, tekst og/eller navn

Det er bare et udpluk af vores kæmpe udvalg af gode konfirmationsgaver! Så hvis du leder efter en ide til konfirmationsgave, så er det bare med at gå på opdagelse i vores store sortiment. Du kan f.eks tjekke vores gaver til teenagers ud.

Konfirmationsgave som ikke koster mange penge

Det er ikke alle der kan eller vil være med i det helt store gaveræs. Konfirmationsgaver er efterhånden blevet så dyre og store at det kan være svært at følge med. Hvis du har planer om at give en konfirmation pengegave, så er det selvfølgelig helt op til dig hvor mange kontanter du vil give. Men du kan pifte det op med en lille personlig gave, som vil gøre pengegaven lidt mere personlig.

En god gaveidé som ikke koster kassen, kunne f.eks være et specialtdesignet krus med billede, eller hvad med en fin nøglering med enten indgravering af tekst eller billede?

Du kan også gå efter en af vores helt unikke chokoladegaver! Konfirmanden vil blive blæst væk med en Mega chokolade af hans eller hendes yndlingsmærke og som er designet helt særligt til konfirmanden selv.

Vi har alt fra små gaveæsker med Snickers eller Mars chokolade, til kæmpe plader chokolader fra Milka, Cote d'or eller Twix. Er konfirmanden mere til slik, så har vi også et stort udvalg af gaver med slik.

Andre gode konfirmationsgaver, især hvis du vil give en sjov gave, kunne f.eks være et par personlige boksershorts med eget design, eller en trusse til pigen. Derudover har vi søde bamser som kan personliggøres med eget billede og/eller tekst.

Pengegave konfirmation: Gør det til en personlig konfirmationsgave

Det er faktisk slet ikke så svært at gøre en pengegave til en kreativ pengegave. Pengegaver kan selvfølgelig bare gives med et kort i en konvolut, men det er da lidt sjovere hvis pengegaven gøres lidt mere personlig.

En ideer til pengegaver konfirmation kunne for eksempel bare være en flot indpakket gave, men så pakket ind i personligt gavepapir! Det vil da virkelig gøre pengegaven til en iøjenfaldende gave som vil gøre indtryk.

Du kan også gå skidtet videre og lægge penge ved en sjov lille gave. En kreativ pengegave kunne f.eks være foldede penge i et fint mønster hægtet ved en buket blomster. Men hvis du vil lade din pengegave vare længere end en buket blomster kan du også vælge vores fine tørrede bblomster i fin træholder, som ovenikøbet kan indgraveret med tekst efter eget ønske. Tænk f.eks på navn og dato for konfirmationen!

En sjov sparebøsse med eget design er også en helt unik måde at give pengegaver på! Du designer sparebøssen helt selv og lægger bare det beløb penge i som du vil.

Det er gaver til konfirmanden som samtidig vil være et varigt minde, og gør særlige lejligheder til noget endnu mere særligt.

Nonfirmation gave som vil gøre glæde

Det er ikke alle der er døbt eller har lyst til at bekræfte deres kristne tro i en kirke. Derfor er Nonfirmationen blevet introduceret. En gave til nonfirmation er ikke meget anderledes end konfirmationsgaver. Hvor en konfirmations gave godt må være et symbol på kristendommen, er det selvfølgeligt et no-go når det drejer sig om en gave til nonfirmation.

Istedet kan du gå efter smykker med indgravering, f.eks med konfirmandens stjernetegn. Alle stjernetegn kan indgraveres på vores smukke smykker. Det er en rigtig god gave til en konfirmand, eller til en nonfirmand!

Den fedeste konfirmationsgave til ham

Konfirmationen er den første store fest i en ung mands liv. Forberedelsen starter allerede et år forinden hvor konfirmationsforberedelsen starter med at gå til præst. Men hurtigt drejer det sig ofte mere om festen og gaven eller gaverne. En god gave til de fleste unge mænd er noget som passer til deres interesser. Se vores store udvalg af gaver til ham og find inspiration til en god gave!

Alt fra parfume og dufte til lækre lædergaver. Der er helt sikkert noget som vil falde i hans smag.

Uforglemmelige konfirmationsgaver til hende

Konfirmationsgaver til hende kunne være smukke smykker med indgravering, eller fine ting til hendes værelser. Vores personlige lamper med indgravering er altid et kæmpe hit. Eller hvad med et billede på lærred, eller endnu mere unikt en billedvæg af vægpaneler. Brug for eksempel den personlige karikaturtegning fra ferien eller andre fantastiske billeder og tilføj din egen tekst.

En anden sjov gaveide er en personlig kimono med navn på ryggen og måske med matchende personlige hjemmesko. Gaven vil helt sikkert gøre indtryk!

Gæstegaver til konfirmation: Overrask gæsterne med en lille gave som minde om den store dag

Ligesom til et bryllup er det ret normalt at overraske gæsterne til konfirmationen med små søde gæstegaver fra den store dag. Det er ikke noget der behøver koste det helt store, men som med garanti vil blive værdsat. Vi har mange sjove give aways som både børn og voksne vil elske.

 • Mentos tyggegummi med eget billede og tekst
 • En keramisk flise med eget billede, tekst og navn
 • Et trækort med et billede fra den store dag i holder
 • Mentos rulle med eget design
 • Små krukker med små chokolader med eget label

Det er bare et lille udpluk af små gaver, vil du have mere inspiration til gaven til gæsterne, så gå på opdagelse i vores udvalg af give aways og små gaver.

Helt personligt og unikt bordpynt til konfirmation

Vil du gøre konfirmationsfesten endnu mere særlig så gå efter personligt og unikt bordpynt til festen. Mulighederne er uendelige, men noget der virkelig vil give stemning er personlige bloklys med eget billede og helt i konfirmationsstil. Det vil virkelig gøre borddækningen helt unik og personlig.

Derudover kan man istedet for bordkort, få indgraveret vinglas til alle gæsterne. Det kan samtidig være deres personlige gæstegave som de må tage med hjem efter festen. F.eks med deres eget navn, eller indgravering af en kort tekst såsom "Sofie's Konfirmation - 9. Maj 2024" eller noget helt tredje. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Pynt til konfirmation som vil gøre indtryk

Det er ikke kun gaven der er vigtig. Man vil selvfølgelig også skabe en dejlig stemning som passer i konfirmandens ånd. Selskabssange er ofte et must, så kan man rigtig rose konfirmanden mens hele familien synger med.

Men borddækning og pynt er selvfølgelig også vigtig. Giv stemningen et boost med flotte helium balloner med et billede af konfirmanden. Du kan endda tilføje en lille tekst, dato og navn.

Ballonnerne kan leveres enten fyldt med helium eller uden, og svæver i cirka 7 dage. Så sæt coca cola og andre drikkevarer klar, din store dag kan begynde!

En gæstebog må man heller ikke glemme! Gør den helt personlig med et billede af konfirmanden. Det er noget han eller hun vil sætte pris på senere i livet.

Nonfirmation pynt med et personligt touch

Pynt til en Nonfirmation fås kun i begrænset antal. Men hos os kan du helt selv designe dit bordpynt, såsom stearinlys, karafler, servietter, og glas. Alt vores pynt og borddækning kan gøres fuldstændig til dit eget.

Det er slet ikke svært at lave dine egne personlige gave(r) konfirmand. I vores brugervenlige online editor, tilføjer du bare billede og tekst, og med det samme ser du hvordan din gave kommer til at se ud. Når du er tilfreds med resultatet, lægger du bare din gave i indkøbskurven og så tager vi os af resten!

Fotobog til Konfirmation: Et minde for evigt

Som sagt er det et stort øjeblik i et menneskes liv når de bliver konfirmeret. En særlig lejlighed som denne skal naturligvis ikke gå i glemmebogen, så er en fotobog den perfekte løsning. Vi har et stort udvalg af fotobøger med alle mulige designs, farver og størrelser. Vælg en der passer til dig, og gå i gang med at fylde den med alle billederne fra den store dag. Du kan bruge vores fine designs, tilføje tekst og skrifttype.