Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Firkantede Chokolader i gaveæske med billede

788 stemmer
Fyld
319,00 kr.
Leveringsadresse efter eget valg
gratis lykønskningskort
100% kvalitetsgaranti

Gave specifikationer

Mere information om chokoladerne med billede i tinæsken:
Smag: et lag hvid chokolade og mælkechokolade
Mål på chokoladerne: 2,6 x 2,6 x 1,2 cm
Personliggørelse: med billede eller logo 
Tryk: spiseligt print i fuld farve 

Når udendørstemperaturen overstiger 25 grader, kan vi ikke garantere for chokoladens kvalitet.

Ingredienser: sukker, kakaosmør, sødmælkspulver, kakaomasse, emulgator (sojalecithin), naturlig vaniljearoma. Print: vand, modificeret majsstivelse E1422, E1412, majsstivelse, fiskegelatine, bambusfiber, solsikkelecithin, tilsætningsstoffer: citronsyre E330, fugtighedsmiddel E422, belægningsmiddel: E904, emulgator:, E322, E414, E432, E433, E435, E460i, E475, honning og farvestoffer: E102, E110, E122: indtag af fødevarer, der indeholder farvestoffer, øger hyperaktiv adfærd hos børn, E133, E151. 

Information ang. allergi: indeholder soja, mælk og kan indeholde spor af nødder.

Dit billede trykt på de lækreste chokolader!

Chokolade er den mest alsidige gave. Uanset om du skal til fest eller vil opmuntre en person, så er disse chokolader med billede den ultimative overraskelse. Det valgte billede eller en illustration bliver trykt på de 35 chokolader, virkelig unikt! Chokoladerne med billede pakkes derefter omhyggeligt ned i en luksuriøs tinæske, der fuldender din overraskelse. En virkelig skøn gave til en fødselsdag, et jubilæum eller til at fortælle venner og familie med, at du venter dig. Du kan endda få billedet fra scanningen trykt på chokoladen.

Chokoladefirkanterne er lavet af et lækkert lag af hvid chokolade og mælkechokolade. Disse firkanter bliver trykt med dit design i fuld farve og med spiseligt print. På den måde kan du og din familie eller venner nyde disse chokolader med billede i ro og mag. Og fik vi nævnt, at Callebaut-chokoladerne fremstilles på traditionel vis? Du scorer helt sikkert et par point med de chokolader. Skynd dig at lave dit personlige sæt!

Ofte stillede spørgsmål

Tilpasning og bestilling

Hvad er personalisering og hvordan fungerer det på hjemmesiden?
Du kan begynde at lave din gave ved at klikke på knappen 'start personliggørelse' . I vores gaveeditor kan du personliggøre gaven helt i overensstemmelse med dine ønsker: Tilføj dit eget billede og / eller tekst. Hvis du vil, kan du også vælge et smukt design for at gøre din gave helt unik.

Er personalisering inkluderet i prisen?
Prisen der vises på hjemmesiden omfatter personliggørelse af din gave. Nice and Easy!

Hvordan ved jeg, om mit billede har den rigtige kvalitet?
I gaveeditoren modtager du en besked, hvis kvaliteten af ​​billedet ikke er tilstrækkelig. Er du i tvivl om kvaliteten af ​​dit billede på forhånd eller efter denne meddelelse? Kontakt venligst vores kundeservice; de er glade for at hjælpe dig!

Hvilke formater kan jeg uploade?
Du kan bruge JPG- og PNG-filer til vores editor. Er dette for teknisk eller har du et billede af et andet format, du gerne vil bruge? Kontakt venligst vores kundeservice. De er glade for at hjælpe dig, så du kan lave den gave du vil have!

Hvad hvis den farve eller valgmulighed jeg vil have, ikke er tilgængelig?
Er du på udkig efter en bestemt gave eller gave i en bestemt farve, men er dette ikke angivet på hjemmesiden? Kontakt venligst vores kundeservice; de er glade for at hjælpe dig!

Hvordan tilføjer jeg et kort til min gave? / Hvad er et kort?
Ved at klikke på 'Gratis lykønskningskort' i vores indkøbskurv, kan du tilføje et sjovt kort til din gave. Du kan sætte en personlig besked på dette kort, så modtageren vil vide præcis, hvem du skal takke for denne dejlige overraskelse.

Er min gave indpakket?
I øjeblikket har vi (endnu) ikke en gaveindpakningstjeneste til at pakke din gave. Vi leverer vores gaver i en festlig emballage. Det betyder, at din gave er klar til at blive givet, eller at den kan sendes direkte til modtageren.

Leveringstid, leveringsmuligheder og leveringsomkostninger

Kan jeg vælge en leveringsdato?
Det er ikke muligt at vælge en bestemt leveringsdato.

Hvad er leveringstiden, og hvornår modtager jeg min gave?
Leveringstiden findes på gavens produktside. Du kan stole på, at vores postfirma leverer din gave på denne dag.

Hvilke leveringsmuligheder kan jeg vælge?
I øjeblikket er det ikke (endnu) muligt at vælge en leveringsindstilling. Den gave, du vil bestille, sendes enten som en pakke eller som postkasse levering. Vil du gerne vide hvilken måde din ordre sendes på? Kontakt venligst vores kundeservice.

Betaling

Hvordan kan jeg betale min ordre?
Vi tilbyder følgende betalingsmetoder: Dankort, Paypal, kreditkort, faktura via Klarna eller bankoverførsel. I tilfælde af manuel betaling overførsel, skal du tage højde for en ekstra 3 dage til levering af din gave.

Gave modtaget

Hvad hvis gaven ikke er helt til min smag?
Vi beklager dybt, at din gave ikke er faldet i din smag. Kontakt venligst vores kundeservice, de hjælper gerne med at finde en passende løsning.

Er fakturaen sendt sammen med ordren?
Ingen faktura sendes med din ordre. Du modtager altid fakturaen i bekræftelsesemailen, og du kan altid finde den i din MySurprise-konto. Det betyder at du kan få gaven leveret direkte til modtageren, hvilket gør det til en sand overraskelse!
Vis mere
Vis mindre

Anmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser på dette sprog

Erhvervssordre

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.00.

Alle gaver med unik personliggørelse
Afgiv nemt større ordrer
Forsendelse over hele verden
Direkte forsendelse til modtageren

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?