Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Chokolade julekalender med eget design - Toblerone

Chokolade julekalender med eget design - Toblerone

1,161 stemmer
Udsolgt
159,00 kr.
I unik Toblerone stil
Dit design i knivskarp kvalitet og fuld farve
Med intet mindre end 24 Toblerone chokolader
Lækker nedtælling til jul

Gave specifikationer

Flere oplysninger om Toblerone-julekalenderen:
Indhold: 24 stk. lækre Toblerone-chokolade i mælk, mørk og hvid chokolade
Mål: 21,3 x 29,4 x 2,4 cm
Antal dage: 24 (1. - 24. december)
Personligt design: med navn, billede og/eller logo
Tryk: fuldfarvetryk i knivskarp kvalitet

Toblerone schweizisk mælkechokolade
Ingredienser: Sukker, sødmælkspulver, kakaosmør, kakaomasse, honning (3 %), mælkefedt, mandler (1,6 %), emulgeringsmiddel (soya-lecithin), protein, mel. 
Kakao: mindst 28 % i mælkechokolade
Allergener: indeholder æg, mælk, soya, mandler og kan indeholde spor af andre nødder.

Toblerone schweizisk hvid chokolade
Ingredients: Sukker, sødmælkspulver, kakaosmør, honning (3 %), mandler (1,6 %), emulgeringsmiddel (soya-lecithin), æggehvide, aroma.
Allergener: Indeholder æg, mælk, soya, mandel og kan indehold spor af andre nødder.

Toblerone schweizisk mørk chokolade
Ingredients: Kakaomasse, sukker, mælkefedt, honning (3 %), mandler (1,6 %), kakaosmør, emulgeringsmiddel (soya-lecithin, æggehvide, smagsstoffer. 
Kakao: mindst 50 % i mørk chokolade
Allergener: indeholder æg, mælk, soya, mandler og kan indeholde spor af andre nødder.

Af tekniske årsager er det desværre ikke muligt at printe kyrilliske, arabiske, orientale eller specielle tegn.

Tæl ned til jul med denne personlige Toblerone julekalender

Kan du ikke vente til jul, og går du og drømmer om gaver under træet, god mad og de traditionelle julesalmer i ugevis? Så gør chokoladejulekalenderen fyldt med Toblerone-chokolade nedtællingen endnu sjovere og endnu lækre! Du kan selv gøre forsiden personlig ved at tilføje et billede og/eller navn eller tekst. Bliv en ægte julenisse, og overrask dine venner, familie eller kolleger med denne hyggelige juleoverraskelse i Toblerone stil. Men du kan selvfølgelig også forkæle dig selv og tælle ned til den dejligste tid på året med denne lækre kalender.

Din personlige Toblerone julekalender er fyldt med 24 stykker lækker chokolade i tre forskellige smagsvarianter. Fra 1. december kan du nyde en af disse hver dag. Er det svært selv at lave en unik chokoladejulekalender? Slet ikke! Du tilføjer blot dit bedste foto og/eller navn efter eget valg. Så trykker vi dit design på chokolade julekalenderen. HO HO HO, sæt i gang! Gå i gang med at designe din personlige chokolade julekalender med det samme!

Vil du købe en chokolade julekalender til dine medarbejdere? Kontakt vores erhvervsafdeling for større bestillinger.

Ofte stillede spørgsmål

Tilpasning og bestilling

Hvad er personalisering og hvordan fungerer det på hjemmesiden?
Du kan begynde at lave din gave ved at klikke på knappen 'start personliggørelse' . I vores gaveeditor kan du personliggøre gaven helt i overensstemmelse med dine ønsker: Tilføj dit eget billede og / eller tekst. Hvis du vil, kan du også vælge et smukt design for at gøre din gave helt unik.

Er personalisering inkluderet i prisen?
Prisen der vises på hjemmesiden omfatter personliggørelse af din gave. Nice and Easy!

Hvordan ved jeg, om mit billede har den rigtige kvalitet?
I gaveeditoren modtager du en besked, hvis kvaliteten af ​​billedet ikke er tilstrækkelig. Er du i tvivl om kvaliteten af ​​dit billede på forhånd eller efter denne meddelelse? Kontakt venligst vores kundeservice; de er glade for at hjælpe dig!

Hvilke formater kan jeg uploade?
Du kan bruge JPG- og PNG-filer til vores editor. Er dette for teknisk eller har du et billede af et andet format, du gerne vil bruge? Kontakt venligst vores kundeservice. De er glade for at hjælpe dig, så du kan lave den gave du vil have!

Hvad hvis den farve eller valgmulighed jeg vil have, ikke er tilgængelig?
Er du på udkig efter en bestemt gave eller gave i en bestemt farve, men er dette ikke angivet på hjemmesiden? Kontakt venligst vores kundeservice; de er glade for at hjælpe dig!

Hvordan tilføjer jeg et kort til min gave? / Hvad er et kort?
Ved at klikke på 'Gratis lykønskningskort' i vores indkøbskurv, kan du tilføje et sjovt kort til din gave. Du kan sætte en personlig besked på dette kort, så modtageren vil vide præcis, hvem du skal takke for denne dejlige overraskelse.

Er min gave indpakket?
I øjeblikket har vi (endnu) ikke en gaveindpakningstjeneste til at pakke din gave. Vi leverer vores gaver i en festlig emballage. Det betyder, at din gave er klar til at blive givet, eller at den kan sendes direkte til modtageren.

Leveringstid, leveringsmuligheder og leveringsomkostninger

Kan jeg vælge en leveringsdato?
Det er ikke muligt at vælge en bestemt leveringsdato.

Hvad er leveringstiden, og hvornår modtager jeg min gave?
Leveringstiden findes på gavens produktside. Du kan stole på, at vores postfirma leverer din gave på denne dag.

Hvilke leveringsmuligheder kan jeg vælge?
I øjeblikket er det ikke (endnu) muligt at vælge en leveringsindstilling. Den gave, du vil bestille, sendes enten som en pakke eller som postkasse levering. Vil du gerne vide hvilken måde din ordre sendes på? Kontakt venligst vores kundeservice.

Betaling

Hvordan kan jeg betale min ordre?
Vi tilbyder følgende betalingsmetoder: Dankort, Paypal, kreditkort, faktura via Klarna eller bankoverførsel. I tilfælde af manuel betaling overførsel, skal du tage højde for en ekstra 3 dage til levering af din gave.

Gave modtaget

Hvad hvis gaven ikke er helt til min smag?
Vi beklager dybt, at din gave ikke er faldet i din smag. Kontakt venligst vores kundeservice, de hjælper gerne med at finde en passende løsning.

Er fakturaen sendt sammen med ordren?
Ingen faktura sendes med din ordre. Du modtager altid fakturaen i bekræftelsesemailen, og du kan altid finde den i din MySurprise-konto. Det betyder at du kan få gaven leveret direkte til modtageren, hvilket gør det til en sand overraskelse!

Erhvervssordre

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.00.

Alle gaver med unik personliggørelse
Afgiv nemt større ordrer
Forsendelse over hele verden
Direkte forsendelse til modtageren

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?