Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

13 Gaver

Halal slik og chokolade som gave

Når det drejer sig om betænksomme gaver, så topper halal slik og chokolade ofte listen. Uanset om du køber ind til en religiøs fejring eller en speciel anledning, så er dette slik den perfekte gave. Vi har samlet alt vores halal slik og chokolade i denne oversigt. Vidste du at du også kan personliggøre dem alle sammen? Hermed har du ikke bare et produkt som overholder reglerne om halal, men også en fed gave til en du holder af. Du kan personalisere emballagen med modtagerens navn, en personlig hilsen, eller et billede.

Hvad er Halal slik og chokolade?

Halal slik og chokolade er lavet af ingredienser som er tilladt under islamisk lov. Det vil sige at det ikke indeholder svineprodukter, alkohol eller andre ikke-halal animalske produkter. Disse lækkerbidder kan nydes af alle og enhver, da de ikke indeholder dyrefedt og aromastoffer. Halal slik og chokolader er den perfekte gave til venner eller familiemedlemmer som er stærkt troende eller lider af allergier.

Er chokolade halal?

Det er selvfølgelig vigtigt at din chokolade er halal. Men er al chokolade halal? Svaret er nej. Selvom det meste chokolade er halal eller halal certificeret, så er der nogle typer, der er Haram (forbudte). De kan for eksempel indeholder alkohol eller andre forbudte ingredienser som animals fedt.

For at hjælpe dig med at finde en gave som helt sikkert er halal, har vi samlet alle vores halal mærker, såsom Milka, Toblerone og meget mere.

Er slik halal?

Hvis du vil give en du holder af en gave , så er det vigtigt at respektere deres religiøse overbevisninger. Båder jøder og muslimer lever under restriktioner når det kommer til fødevarer. Det kan være du har spurgt dig selv om slik er halal?

Slik er en af de fødevarer der kan være svær at være sikker på. Det er fordi at slik ofte indeholder animalske produkter, som for eksempel gelatine.

Heldigvis er der nogle sikre valg, som er halal certificerede. Tjek vores halal slik ud, og gør din gave personligt med egen tekst og/eller billede. Sådan giver du den bedste halal gave

Det bedste Halal Slik og Chokolade: halal mærker

Her har vi samlet vores kunders favoritter, som selvfølgelig alle sammen er halal! Nogle af de populæreste mærker er halal-certificeret.

  • Personlig Toblerone chokolade fås i størrelserne: M, L, XL, XXL og i forskellige tema designs.
  • Et mix af Celebrations chokolader, fås i personlig champagne flaske eller i gaveæske
  • Personlig XXL Twix chokolade

Uanset om modtageren går op i en sund levestil eller lever efter en bestemt tro, så er halal slik og chokolade den perfekte gave. Det smager ikke bare fantastisk, men er lavet af produkter som er tilladte under islamske principper og af naturlige ingredienser. Du kan være helt sikker på at din gave vil være et hit, og ikke går imod andres værdier eller overbevisninger.