Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Personlig XXL chokoladebar med milkachokolade

338 stemmer
Udsolgt
249,00 kr.
Leveringsadresse efter eget valg
gratis lykønskningskort
100% kvalitetsgaranti

Gave specifikationer

Se mere om XXL chokoladebar med milkachokolade:
Mål: 60 x 26 x 2 cm
Inkluderer: 3 Milka-barer med Oreo, 3 Milka-barer med hasselnød og 3 Milka-barer med karamel (indholdet kan variere!)
Vægt: 100 gram pr. chokoladebar fra Milka
Personligt design: med navn, billede og/eller tekst
Print: perfekt billede i flotte farver

Vigtig information: Hvis en bestemt smagsvariant er i restordre, fylder vi op med en af de andre XXL Milka-barer med en anden smag.

Milka Caramel – Alpemælkechokolade med mælkecremefyld (35 %) med karamelsmag og karamelfyld (15 %)
Ingredienser: sukker, palmefedt, kakaosmør, vallepulver (fra mælk), skummetmælkspulver, glukosesirup, kakaomasse, mælkefedt, glukose-fruktosesirup, emulgatorer (sojalecithin, E471), hasselnøddemasse, aromaer, salt
Allergener: indeholder mælk, soja og hasselnødder. Kan indeholde: nødder, hvede, glutenholdige kerner

Milka Oreo – Alpemælkechokolade med kakaokiksestykker (12 %) og en alpin mælkecremefyld (40 %) med vaniljesmag
Ingredienser: sukker, vegetabilske fedtstoffer (palme, palmekerne), kakaosmør, skummetmælkspulver, vallepulver (fra mælk), hvedemel, kakaomasse, mælkefedt, fedtfattigt kakaopulver (0,7 %), emulgatorer (sojalecithin , solsikkelecithin), hasselnøddepasta, glucose-fruktose sirup, hvedestivelse, hævemidler (kaliumhydrogencarbonat, ammoniumhydrogencarbonat, natriumbicarbonat), salt, aromaer. 
Allergener: indeholder hvede, mælk, glutenholdige kerner, hasselnødder og soja. Kan indeholde: nødder

Milka knuste nødder – Alpemælkechokolade med knuste stykker hasselnødder
Ingredienser: sukker, kakaosmør, skummetmælkspulver, kakaomasse, hasselnødstykker (9 %), vallepulver (mælk), mælkefedt, emulgator (sojalecithin), hasselnøddepasta, naturlig aroma. Allergener: indeholder soja, hasselnødder og mælk. Kan indeholde: nødder, hvede, glutenholdige kerner

Bemærk venligst:
Når udendørstemperaturen overstiger 25 grader, kan vi ikke garantere for chokoladens kvalitet.

Denne XXL chokoladebar fra Milka er den ultimative overraskelse!

Uanset om du mangler en cool gave til at være hemmelig nisse, vil overraske din samarbejdspartner eller er på udkig efter den perfekte gave til chokoladeelskerne i dit liv, er denne XXL Milka-chokoladebar den perfekte gave. Du kan gøre den enorme chokoladebar personlig med netop det navn og/eller foto, du selv vælger. Hvem vil du overraske?

XXL chokoladebaren indeholder intet mindre end 9 Milka-chokoladebarer i forskellige smagsvarianter, så modtageren kan nyde den til længe efter. Det er nemt at lave din egen personlige Milka-bar. Du skal bare tilføje navn og/eller billede i redigeringsværktøjer, og tilføje den perfekte prik over i'et med en personlig besked. Så printer vi dit design på emballagen, naturligvis i perfekt billedkvalitet og flotte farver. Lav din unikke, XXL chokolade-bar nu!

Hvis du er interesseret i at afgive en større ordre, skal du kontakte vores erhvervsafdeling.

Ofte stillede spørgsmål

Tilpasning og bestilling

Hvad er personalisering og hvordan fungerer det på hjemmesiden?
Du kan begynde at lave din gave ved at klikke på knappen 'start personliggørelse' . I vores gaveeditor kan du personliggøre gaven helt i overensstemmelse med dine ønsker: Tilføj dit eget billede og / eller tekst. Hvis du vil, kan du også vælge et smukt design for at gøre din gave helt unik.

Er personalisering inkluderet i prisen?
Prisen der vises på hjemmesiden omfatter personliggørelse af din gave. Nice and Easy!

Hvordan ved jeg, om mit billede har den rigtige kvalitet?
I gaveeditoren modtager du en besked, hvis kvaliteten af ​​billedet ikke er tilstrækkelig. Er du i tvivl om kvaliteten af ​​dit billede på forhånd eller efter denne meddelelse? Kontakt venligst vores kundeservice; de er glade for at hjælpe dig!

Hvilke formater kan jeg uploade?
Du kan bruge JPG- og PNG-filer til vores editor. Er dette for teknisk eller har du et billede af et andet format, du gerne vil bruge? Kontakt venligst vores kundeservice. De er glade for at hjælpe dig, så du kan lave den gave du vil have!

Hvad hvis den farve eller valgmulighed jeg vil have, ikke er tilgængelig?
Er du på udkig efter en bestemt gave eller gave i en bestemt farve, men er dette ikke angivet på hjemmesiden? Kontakt venligst vores kundeservice; de er glade for at hjælpe dig!

Hvordan tilføjer jeg et kort til min gave? / Hvad er et kort?
Ved at klikke på 'Gratis lykønskningskort' i vores indkøbskurv, kan du tilføje et sjovt kort til din gave. Du kan sætte en personlig besked på dette kort, så modtageren vil vide præcis, hvem du skal takke for denne dejlige overraskelse.

Er min gave indpakket?
I øjeblikket har vi (endnu) ikke en gaveindpakningstjeneste til at pakke din gave. Vi leverer vores gaver i en festlig emballage. Det betyder, at din gave er klar til at blive givet, eller at den kan sendes direkte til modtageren.

Leveringstid, leveringsmuligheder og leveringsomkostninger

Kan jeg vælge en leveringsdato?
Det er ikke muligt at vælge en bestemt leveringsdato.

Hvad er leveringstiden, og hvornår modtager jeg min gave?
Leveringstiden findes på gavens produktside. Du kan stole på, at vores postfirma leverer din gave på denne dag.

Hvilke leveringsmuligheder kan jeg vælge?
I øjeblikket er det ikke (endnu) muligt at vælge en leveringsindstilling. Den gave, du vil bestille, sendes enten som en pakke eller som postkasse levering. Vil du gerne vide hvilken måde din ordre sendes på? Kontakt venligst vores kundeservice.

Betaling

Hvordan kan jeg betale min ordre?
Vi tilbyder følgende betalingsmetoder: Dankort, Paypal, kreditkort, faktura via Klarna eller bankoverførsel. I tilfælde af manuel betaling overførsel, skal du tage højde for en ekstra 3 dage til levering af din gave.

Gave modtaget

Hvad hvis gaven ikke er helt til min smag?
Vi beklager dybt, at din gave ikke er faldet i din smag. Kontakt venligst vores kundeservice, de hjælper gerne med at finde en passende løsning.

Er fakturaen sendt sammen med ordren?
Ingen faktura sendes med din ordre. Du modtager altid fakturaen i bekræftelsesemailen, og du kan altid finde den i din MySurprise-konto. Det betyder at du kan få gaven leveret direkte til modtageren, hvilket gør det til en sand overraskelse!

Erhvervssordre

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.00.

Alle gaver med unik personliggørelse
Afgiv nemt større ordrer
Forsendelse over hele verden
Direkte forsendelse til modtageren

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?