• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!
Salentein MalbecSalentein MalbecSalentein MalbecSalentein MalbecSalentein MalbecSalentein MalbecSalentein MalbecSalentein MalbecSalentein Malbec
Salentein MalbecSalentein MalbecSalentein MalbecSalentein MalbecSalentein MalbecSalentein MalbecSalentein MalbecSalentein MalbecSalentein Malbec

Salentein Malbec

kr. 269
Forretningsordre

Jeg erklærer herved, at jeg er mindst 16 år gammel og lovligt at købe alkohol lovligt, min fødselsdato er: dd-mm-åååå (forpligtet)

  • Dit design i farverigt print i HD fotokvalitet
  • De smukkeste design på højkvalitets hardboard
  • Luksusbrænde med fyrretræ med glidende låg og indlæg
  • Inklusive fuld størrelse flaske af de fineste vine
Lavet med kærlighed
Vi laver gaven præcis som designet af dig.
icon
100% kvalitetsgaranti
Leveres med gratis gavekort

Flere oplysninger om denne vin:
Navn: Salentein Reserve Malbec
Oprindelsesland: Argentina
Type vin: Rødvin
Drue: 100% Malbec
Karakteristika: En intens og særskilt smag, en ægte argentinsk med klasse.

Smag
Endnu et godt navn i vores sortiment, en ægte salentein. Med den tydelige og intense smag af tundra og højland. En vin med individuel karakter, med aromaer, der forårsager en lækker og kødagtig smag, forstærket af modningen i tønder lavet af fransk egetræ. En langvarig finish, der ligger i munden. Druerne høstes for hånd og produceres ved hjælp af den nyeste teknologi, hvilket resulterer i den mest perfekte vin.

Et smagfuldt forslag
Denne ægte argentinsk vin bør være forbundet med ømt rødt kød fra grillen og det vilde spil. Et rigeligt måltid kan være helt færdigt med et glas vin og en hård slags ost. Lækker!

Om denne vin
Bodegas Salentein har en særlig historie. Det blev grundlagt i 1992 af den nederlandske entreprenør Mijndert Pon (som blev rig og berømt handel i Volkswagen biler). Han besluttede at oprette en vingård high-up på en af ​​de yderste bjergkæder af Andeserne.

Bodegaen selv, designet af den berømte arkitekt Mario Day Arenas, er også speciel. Den er konstrueret i form af et kryds, hvor trævinfadene opbevares 8 meter under jorden, for at vinen kan modnes under de mest ideelle forhold.

Vinmarkerne ligger i hjertet af Alto Valle de Uco, i en højde på mere end 1200 meter. Jordbunden er stenet, og det holder jorden drænet. Nætterne er kølige på grund af bjergluften, der kommer ned fra Andes, dagene er solrige og varme. Højde, kølige nætter og varme solrige dage giver denne vin en stærk karakter. Iværksætteri af Pon-familien gør resten. En unik vin bodega med en verdensomspændende succes. Nu bestilles udelukkende hos YourSurprise.

Giv en lækker flaske Salentein Malbec vin i et personlig tilfælde som gave!

Overrask dine bedste venner, partner, forældre eller (forretnings) forhold til en dejlig flaske intens rødvin i et smukt tilfælde med et gratis gavekort! Virkelig overraskende med en flaske lækker vin!

Gør din gave ekstra speciel og design din egen luksus træ sag med dit navn eller din tekst. Vi har et stort udvalg af vine. Du vil være sikker på at finde en lækker flaske vin til enhver heldig modtager her. Et valg der passer til enhver smag!

Et øjeblikkeligt pris tilbud for en Salentein Malbec ?

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.30.

89 87 27 88

Passer ind i alle forretningspapirer
Gaver laves og sendes samme dag
Mere end 1200 forskellige gaver
At personliggøre fra 1 stk

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?

Kan jeg hjælpe dig?
1 med