Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

6 Gaver

Muleposer med dit eget design eller navn

Muleposer er helt in! Det er ikke overraskende, da ede næsten er uundværlige i en tid, hvor alle forsøger at handle mere bæredygtigt og bruge mindre plastik!

Mulepose med dit eget navn eller design

Hos YourSurprise kan du få en muleposer, der er helt skræddersyet til din smag, ved at vælge mellem en af tre farver: hvid, sort eller naturlig. Du kan indtaste din egen tekst eller vælge et eksisterende design i vores redigeringsværktøj.

Mulepose med forbogstav

Muleposerne med kun et bogstav er meget populære: det første bogstav i dit navn. I vores redigeringsværktøj finder du alle bogstaver i alfabetet i forskellige stilarter, så du kan designe din helt egen taske.

Mulepose med fotocollage

Har du en masse dejlige fotos og vil give nogen en original gave? Så lav din egen fotocollage på en mulepose. Du kan vælge, hvor mange fotos du vil uploade. Du kan også få en besked eller et navn trykt på den, hvis du vil.

Mulepose med sommerligt print

Er du på vej mod stranden og har brug for en sommerlig taske? Vælg et dejligt sommerligt design, så er du klar!

Muleposer som en firmagave

Leder du efter noget dejligt at give i firmagave? Hvad med en taske med dit logo eller endnu bedre: et sjovt slogan? Taskerne er ikke bare sjove at give væk, de er dejlige at modtage. Og de er også gode for miljøet, da de hjælper alle med at bruge færre plastikposer.

Muleposer som et markedsføringsværktøj

Muleposerne er også meget dejlige at bruge som et markedsføringsværktøj eller til at give væk på messer, kongresser eller til arrangementer. Der er måske endda nogle sponsorer, der kunne fylde poserne med dejlige godbidder og omdanne muleposen til en bæredygtig goodiebag.

Super Hero-taske som medarbejdergave

Har dit personale overgået sig selv? Er dine medarbejdere virkelige superhelte for dig? Overrask dem derefter med en mulepose med en SUPER HERO-besked, et pænt billede og deres navn. Dine medarbejdere vil helt sikkert værdsætte det, plus der er en god chance for, at den får status som et samleobjekt.