Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Gør juletræet ekstra specielt i år ved at bruge vores julekugler, der kan personliggøres med et foto og/eller en tekst. En unik gave til den mest vidunderlige tid på året!

11 gaver

De smukkeste julekugler med billede til juletræet

En af de mest populære gaver på vores hjemmeside er vores julekugler med dit eget foto eller navn på, som du kan hænge på juletræet. Uanset om du foretrækker glaskugler, ubrydelige kugler eller keramiske kugler; vi personaliserer alt for dig med et navn på det eller et foto i det! På den måde kan du gøre hvert juletræ til et specielt træ med den smukkeste dekoration!

Super originalt: julekugler med dit eget foto

Gør dit juletræ helt unikt med disse sjove, personlige og ubrydelige julekugler. Julekuglerne er lavet af plastik og går derfor ikke nemt i stykker. Men hvis du har en kat eller andet husdyr som er lidt for glad for juletæet, kan disse kugler modstå det!

Du kan få dit bedste billede placeret i julekuglen, så du får en virkelig unik personlig julekugle. Vælg et foto med din partner, din familie, bedstefar eller bedstemor eller din lille niece eller nevø. Især hvis du ikke kan tilbringe jul sammen, kan du stadig se lidt på din familie på den måde!

Kuglerne er selvfølgelig også en god idé, hvis du vil overraske nogen i julen med en dejlig gave. Send bedstefar og bedstemor en julekugle, der indeholder billedet af deres børnebørn, send din bror eller søster et foto med din nyfødte baby eller overrask din elskede med en julekugle med dit bedste foto! Julekuglen er selvfølgelig også en fantastisk ide som takkegave eller værtindegave til julefrokosten, eller i kalendergave!

Du kan nemt oprette din personlige julekugle i vores online editor: upload dit bedste foto, placer det i cirklen og tilføj en sød tekst, hvis du vil. I eksemplet kan du se, hvordan din julekugle bliver, er du helt tilfreds med den? Bekræft dit design, så begynder vi straks at lave din julekugle!

Glaskugler med navn

Leder du efter smukke glas julekugler? Du kan også få det tilpasset med dit eget navn. Du kan vælge mellem en smuk rød, guld- eller sølvkugle.

I vores online editor kan du bestemme, hvad du vil føje til din julekugle. Du kan vælge mellem vores sjove designs eller din egen tekst. Vi graverer din personlige tekst i glaskuglen ved hjælp af de nyeste laserteknikker.

I vores online editor finder du de bedste designs med for eksempel et rensdyr, en mistelten, Mr & Mrs første jul, en bil med et juletræ eller bare en flot tekst. Er du lige blevet gift, og fejrer du din første jul som ægtepar i år? Overrask din partner med sådan en dejlig glasjulekugle!

Julestjerne med dit eget foto

Ud over julekugler har vi også flotte julestjerner, som du kan personalisere og hænge på træet. Som med julekuglerne kan du nemt uploade dit bedste foto i vores online editor og tilføje en personlig tekst. Julestjernen er lavet af robust plast og kan klare lidt af hvert!

Julepynt i aluminium i form af et hjerte eller en stjerne

En anden flot og smuk ide er aluminiumsvedhængene i form af et hjerte eller en stjerne. Vi udskriver dit smukkeste foto på disse vedhæng og fastgør et sødt rødt bånd til det, så du straks kan hænge stjernen i træet. Også her kan du vælge en personlig besked ud over et foto. Alletiders som overraskelse til venner og familie!

Babyens første julekugle

Meget rart for nye forældre, eller selvfølgelig som en gave til bedstefar, bedstemor, tanter og onkler: julekuglen med et foto af den nyfødte i den. Er du gravid og vil du fortælle dine venner og familie på en original måde, at en lille kommer? Upload derefter billedet af ultralydet, og få det anbragt i julekuglen. Giv julekuglen som en gave og se på de glade ansigter, som du helt sikkert vil se!