Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Personligt Vægur

Størrelse
279,00 kr.
Giver hvert interiør et personligt præg
Leveres helt klar, inklusive batteri
En tidløs gave til hvert øjeblik
Super skarp fotokvalitet med højglans finish

Gave specifikationer

Flere oplysninger om dette hardboard ur: 
Materiale: hardboard (krydsfinér) med hærdet belægning 
Diameter: 29 cm / 11,4 " 
Form: Rundt 
Inklusiv batteri

Lav dit eget personlige vægur med dit eget foto og tekst!

Kender du en der altid kommer for sent? Eller leder du efter en unik gave til en housewarming? Dette personlige ur er den ultimative gave til hjemmet eller på arbejdet. Det er ikke kun en praktisk ting i hjemmet, men samtidig en super flot vægdekoration.

Du designer uret helt selv med dit yndlings billede, tekst eller et fint design. Sådan har du på ingen tid en perfekt fødselsdagsgave, julegave eller firmagave. Du kan selvfølgelig også hænge din smukke kreation på din egen væg.

Væguret er lavet af robust høj kvalitet hardboard (krydsfinér) med en flot glansende finish. Det er super nemt at lave dette ur. Du uploader dit billede i vores online editor, tilføj navn og/eller tekst og eventuelt et af vores designs. That's it!

Efterfølgende sørger vi for at uret bliver printet i den bedste kvalitet i de flotteste farver. Hvad venter du på? Kom i gang med det samme med at lave dit eget unikke eksemplar.

Kunne du tænke dig dette vægur til din virksomhed eller som firmagave? Så tag fat i vores kundeservice som kan tilbyde både hjælp og eventuel mængderabat.

Ofte stillede spørgsmål

Tilpasning og bestilling

Hvad er personalisering og hvordan fungerer det på hjemmesiden?
Du kan begynde at lave din gave ved at klikke på knappen 'start personliggørelse' . I vores gaveeditor kan du personliggøre gaven helt i overensstemmelse med dine ønsker: Tilføj dit eget billede og / eller tekst. Hvis du vil, kan du også vælge et smukt design for at gøre din gave helt unik.

Er personalisering inkluderet i prisen?
Prisen der vises på hjemmesiden omfatter personliggørelse af din gave. Nice and Easy!

Hvordan ved jeg, om mit billede har den rigtige kvalitet?
I gaveeditoren modtager du en besked, hvis kvaliteten af ​​billedet ikke er tilstrækkelig. Er du i tvivl om kvaliteten af ​​dit billede på forhånd eller efter denne meddelelse? Kontakt venligst vores kundeservice; de er glade for at hjælpe dig!

Hvilke formater kan jeg uploade?
Du kan bruge JPG- og PNG-filer til vores editor. Er dette for teknisk eller har du et billede af et andet format, du gerne vil bruge? Kontakt venligst vores kundeservice. De er glade for at hjælpe dig, så du kan lave den gave du vil have!

Hvad hvis den farve eller valgmulighed jeg vil have, ikke er tilgængelig?
Er du på udkig efter en bestemt gave eller gave i en bestemt farve, men er dette ikke angivet på hjemmesiden? Kontakt venligst vores kundeservice; de er glade for at hjælpe dig!

Hvordan tilføjer jeg et kort til min gave? / Hvad er et kort?
Ved at klikke på 'Gratis lykønskningskort' i vores indkøbskurv, kan du tilføje et sjovt kort til din gave. Du kan sætte en personlig besked på dette kort, så modtageren vil vide præcis, hvem du skal takke for denne dejlige overraskelse.

Er min gave indpakket?
I øjeblikket har vi (endnu) ikke en gaveindpakningstjeneste til at pakke din gave. Vi leverer vores gaver i en festlig emballage. Det betyder, at din gave er klar til at blive givet, eller at den kan sendes direkte til modtageren.

Leveringstid, leveringsmuligheder og leveringsomkostninger

Kan jeg vælge en leveringsdato?
Det er ikke muligt at vælge en bestemt leveringsdato.

Hvad er leveringstiden, og hvornår modtager jeg min gave?
Leveringstiden findes på gavens produktside. Du kan stole på, at vores postfirma leverer din gave på denne dag.

Hvilke leveringsmuligheder kan jeg vælge?
I øjeblikket er det ikke (endnu) muligt at vælge en leveringsindstilling. Den gave, du vil bestille, sendes enten som en pakke eller som postkasse levering. Vil du gerne vide hvilken måde din ordre sendes på? Kontakt venligst vores kundeservice.

Betaling

Hvordan kan jeg betale min ordre?
Vi tilbyder følgende betalingsmetoder: Dankort, Paypal, kreditkort, faktura via Klarna eller bankoverførsel. I tilfælde af manuel betaling overførsel, skal du tage højde for en ekstra 3 dage til levering af din gave.

Gave modtaget

Hvad hvis gaven ikke er helt til min smag?
Vi beklager dybt, at din gave ikke er faldet i din smag. Kontakt venligst vores kundeservice, de hjælper gerne med at finde en passende løsning.

Er fakturaen sendt sammen med ordren?
Ingen faktura sendes med din ordre. Du modtager altid fakturaen i bekræftelsesemailen, og du kan altid finde den i din MySurprise-konto. Det betyder at du kan få gaven leveret direkte til modtageren, hvilket gør det til en sand overraskelse!
Vis mere
Vis mindre

Anmeldelser

9.2 / 10

11,753 stemmer (3 reaktioner)

Quote icon

En super god service og hurtig levering

Gitte 28-05-2022

10 / 10
Quote icon

Ufattelig hurtig levering, havde jeg ikke regnet med, at den blev sendt samme dag som jeg bestilte og kvaliteten på det jeg købte var godt, synes pris og kvalitet hænger sammen og resultatet blev kanon godt. Køber helt sikkert her igen :-D Hilsen Mickael PS: Det var en fars dag gave, så den blev sendt til mig.

Mickael 27-05-2019

10 / 10
Quote icon

Helt tilfreds, måske en anelse mørk i billede, men ikke noget jeg vil klage over

Stine 21-01-2019

10 / 10

Erhvervssordre

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.00.

Alle gaver med unik personliggørelse
Afgiv nemt større ordrer
Forsendelse over hele verden
Direkte forsendelse til modtageren

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?