• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!
Konfirmation memory tinKonfirmation memory tinKonfirmation memory tinKonfirmation memory tinKonfirmation memory tinKonfirmation memory tinKonfirmation memory tin
Konfirmation memory tinKonfirmation memory tinKonfirmation memory tinKonfirmation memory tinKonfirmation memory tinKonfirmation memory tinKonfirmation memory tin

Konfirmation memory tin

kr. 149
8.7 af 10
1 stemmer
Forretningsordre
  • Leveringsadresse efter eget valg
  • I gaveæske + gratis gavekort
  • 100% kvalitetsgaranti
Lavet med kærlighed
Vi laver gaven præcis som designet af dig.
100% kvalitetsgaranti
Leveres med gratis gavekort

Flere oplysninger om Konfirmation memory tin:
Form: rektangel
Materiale: tin
Mål: 20 x 12,5 x 5 cm
Vægt: 180 gram
Tilpasning: Foto og / eller tekst på en aluminium fotoplade på låget
Ekstra: Håndvask anbefales

Beskyt dine mest dyrebare første konfirmationsminder i en personlig tin!

Det første hellige fællesskab er en vigtig dag i et barns liv, der fortjener en særlig gave. Denne smukke communion memory tin er en meget alsidig gave. Du kan f.eks. Udfylde det med bedste ønsker for kommunikanten, slik eller andre små gaver. Det er ikke alt! Du kan personliggøre denne første communion memory tin med et fotografi og / eller navn på modtageren. På den måde kan du personliggøre din fællesskabsgave. En særlig overraskelse, der også vil være en varig memento til en speciel dag.

Vælg en af ​​de specielle første kommunionsdesign og gøre det endnu smukkere ved at tilføje et billede og / eller navn. Dit lille kunstværk bliver så forsigtigt udskrevet på låget af communion memory tin i fuldfarve kvalitet. Samfundsgaven er også en god ting at give under festen. Det er det perfekte sted for kommunikanten at sætte alle de små konvolutter med penge, de får som gaver. Den ideelle første fællesskabsgave. Opret din egen med det samme!

8.7 / 10
1 stemmer
10/10
Mette | 14-03-2020
Jeg har bestilt den til min datters konfirmation til at opbevare pengegaver i - hun bliver helt sikkert superglad for den!

Et øjeblikkeligt pris tilbud for en Konfirmation memory tin ?

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.30.

89 87 27 88

Passer ind i alle forretningspapirer
Gaver laves og sendes samme dag
Mere end 1200 forskellige gaver
At personliggøre fra 1 stk

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?