Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

9 Gaver

Indgraverede ølglas med navn

Hvordan kan du overraske en rigtig ølelsker med en smuk og original gave? Vi ved det: med et smukt sæt personlige ølglas. Vi graverer modtagerens navn på glasset, så du kan overraske nogen med et unikt og personligt ølglas!

Forskellige typer af ølglas

Du kan få indgraveret forskellige typer ølglas. Vi har smukke vaseformede ølglas, der er perfekte til en særlig øl. Hvis du er rigtig tørstig, kan du få indgraveret et glasølkrus på mindst en halv liter (50 cl). Foretrækker modtageren hvedeøl? Vælg derefter et flot personligt ølglas på fod.

Hvad kan du indgravere på ølglasset?

Du kan indgravere hvad som helst på vores ølglas, f.eks. et navn eller et ordsprog. Du kan vælge mellem et af vores smukke designs i editoren og tilføje et navn. Vi har smukke designs til fædre og mødre, som også er særligt velegnede til fars dag eller mors dag. Forestil dig et ølglas med graveringen Daddy Cool, Den bedste far i verden, Den kæreste mor, Superfar eller Jeg elsker far. Men vi har også smukke designs til bedstefar og bedstemor. Hvis du foretrækker et generelt design med hjerter, stjerner eller et bogstav, er det også muligt. Du kan tilføje modtagerens navn til et hvilket som helst design og skabe et unikt ølglas på ingen tid. Indgraveringen er laseret ind i glasset, så det tåler opvaskemaskine, og du behøver ikke at bekymre dig om, at det falmer.

Ølglassæt til brudeparret

Leder du efter en original gave til et brudepar, der elsker en god øl? Få et sæt ølglas graveret med brudeparrets navne som en original og sjov bryllupsgave. Sættet med to ølglas er også meget fint til par, der fejrer deres bryllupsdag eller jubilæum. I vores redaktør finder du flere smukke designs til Mr & Mrs-glas, som kan indgraveres på forskellige typer ølglas.

Ølkrus med foto

Har du et flot foto af en person, og vil du overraske ham/hende med et unikt ølglas? Så vælg et personligt ølkrus i keramik. I vores sortiment finder du et keramisk krus, der kan rumme en halv liter øl. Vi trykker dit yndlingsbillede på kruset. Ølkruset tåler også opvaskemaskine!

Øl-gavepakker

Vil du gerne tilføje endnu mere farve og smag til dine graverede ølglas? Du kan gøre dette i kombination med et smukt designet, udsøgt øl-gavepakke.

Indgraverede Glas

Leder du efter andre slags glas med gravering, så har vi blandt andet også et stort udvalg af personlige vinglas, whiskyglas og champagneglas.